מתנות לפסח

אני חושבת שבכל הסניפים של שופרסל

אני קניתי בשופרסל ביג, כי זה מה שיש במקום שבו אני עובדת.

chili3

New member
ואגב, אם את מרגישה שחסר לך עוד מישהו לרשימה

תוסיפי אותי, יש לי מומולדת ביום ראשון

mykal

New member
איזה כיף לחבורה,

לקבל סתם כך מתנות,לא את מארחת, וקונה?! אישית שונאת מתנות לא בשבילי--אין לי מקום בבית לשטויות שאין מה לעשות אתם עוד אביזר צובר אבק ודורש טיפול. גם לא אוהבת לכתת רגלים עבור דברים שאחרים 'מעקמים' אף כי לא בשבילם. אצלי מתארחים --הילדים הנשואים עם הנכדים, אחותי עם ילדיה--ואבי------פתרתי את בעית המתנות כך- כל אחד קונה לילדיו ולעצמו-- הגבלתי בסכום, מביאים לפני החג אלי ואני מחלקת, שידעו שזה מאמא, סבתא, דודה, כווווווולם מרוצים, אני חסכתי כח, זמן, ודחיפות ואפילו קלעתי בול, הם יש להם מה שרוצים, צריכים, נהדר לכל בני השבט, וסבא גדול לוקח בחוה"מ לקנות למשפחה.

hanchuk

New member
מה קניתי בינתיים../images/Emo35.gif

לחמותי קניתי מיחם (שזו אגב מתנה שווה ביותר לא רק לדתיים שמשתמשים בזה לשבת אלא גם לחילוניים שמארחים הרבה וככה אפשר לעשות פינת קפה במקום להרתיח כל דקה את הקומקום. במיוחד כשהיום יש כפתור דיגיטלי שמוציא את המים) סט כוסות קפה - קניתי לשני אנשים שאני רוצה לתת להם מתנה לחג (כוסות יפות. רציתי גם לי אבל לא נשאר) דרך אגב, מה יותר כיף לקבל - כוסות קפה או מובייל חמוד? אני מתלבטת... קניתי לילדים דברים קטנים לחג כדי שיהיה להם במה להתעסק והולכת לעשות השלמות מחר בשוק רמלה (בעז"ה). אגב, עופרה, יש שם דברים יפיפיים לבית. אם את מחפשת כאלה מתנות.

hanchuk

New member
בסוף לא הלכתי ../images/Emo10.gif

מה שאני עושה זה מתייצבת שם כבר ב 8 בבוקר. אומנם חלק מהדוכנים לא פתוחים אבל הרוב כבר שם. ואז מגיעה לעבודה באותו יום גג ב 10. לא כזה נורא (היום, קמתי מאוחר בטירוף אז פספסתי...)

בסוף הלכתי ליפעת

מצאתי שם דברים מדהימים, במחירים באמת שפויים ויצאתי מאושרת, שמחה וטובת לבב, עם ים שקיות ואנחת רווחה אחת גדולה.

הילהל

New member
אצלנו מביאים רק למארחים

שהם ההורים שלי אני בד"כ מפנקת את אמא שלי בשוקולד טוב - שיהיה לה על מה לחגוג אחרי שכל המהומה תגמר (היא חולת שוקולד) השנה לא חרגתי ממנהגי

למעלה