מתנות לפסח

מתנות לפסח ../images/Emo77.gif

אצלנו במשפחה נהוג להביא מתנות לכל משפחה שמשתתפת בסדר. זה אומר שאני צריכה להביא מתנות ל- הורים שלי דודים שלי אחי 3 בני דודים (2 נשואים ואחד רווק, עדיין) עוד 2 משפחות, קרובים רחוקים שגם להם צריך להביא משהו. בקיצור - להורים ולדודים שלי קניתי את קוצץ הסלט המהולל. אבל - כאן נתקעתי. לאחי כבר יש כזה. מה עושים? מה קונים? יש רעיונות??

ספרים רבותי, ספרים!!!

זאת תמיד המתנה שהכי עושה לנו את זה - במשפחה שלנו!! לקטנים / לגדולים / לאלה שיש להם הכל / לאלה שאין להם כלום / לבוגרים ולאינפנטילים (גם כאלה יש בכל משפחה)

שרונית28

New member
וואו קשה אנחנו קיבלנו פטור מאמא שלי שהודיעה

לנו שלא חסר לה כלום ושלא נקנה לה שום דבר
בכל מקרה החלטנו על זר פרחים, בכל זאת ערב חג. ואני אמורה לקנות רק לאמא שלי אז אצלך זה קשה פי 1000. יש עכשיו מבצעים בסטימצקי 2 ספרים ב-60 ש"ח שווה לבדוק.

chili3

New member
אצלנו מביאים רק למארחים. השנה אצל ההורים של

הבעל לפעמים משהו קטן לילדים, סתם בשביל התעסוקה אתם לגמרי לא נורמלים
אין לי מושג מה להביא להם !!! איפה קנית את הקוצץ ירקות? הבעיה שיש להם מטבח פצפון
את יכולה לקנות לו כמה מהסיליקונים הצבעוניים שיש היום למטבח לקקן צבעוני מסיליקון, ומקציף ביצים ידני מסיליקון, מחזיק סירים צבעוני מסיליקון הכל היום עושים צבעוני כזה למטבח. זו יוצאת מתנה מדליקה לגמרי

hanchuk

New member
איך קוראים לחברה שמייצרת את המכשיר../images/Emo35.gif

רוצה לבדוק שזה אכן "המקורי" תודה

chili3

New member
אני חושבת שכן. בכל מקרה קניתי אותו בהום סנטר

באותו מחיר 60 ש"ח, החברה שאת כתבת קניתי אחד לנו ואחד לחמתי, אבל כרגע הגעתי הביתה וגיליתי שהוא שבור
, מקווה שהשני שכבר ארוז בסדר

hanchuk

New member
אבל, אבל, אבל, אבל

בעלי קנה. כתוב עליו שהוא לחיתוך בצל. מה זה???

chili3

New member
זה זה, כתוב שזה לבצל אבל מסתבר שזה חותך הכל

את כל סוגי הירקות קניתי לזה גם את התוספת (כמו שעפרה כתבה) לחיתוך צ'יפסים, זה נראה לי הכי להיט. אלו פשוט ריבועים יותר גדולים

Bמודיעין

New member
הפרוגרסיב ב- 60 ש"ח ???.. ../images/Emo2.gif ... בטוחה שזה

השם?, שווה שווה, חותך הכל (ירקות וכו.. לא להסחף..
)

למעלה