מתנות לעצמי לחג:)..

T M Y

New member
מתנות לעצמי לחג:)..

טוב החלטתי לקנות לעצמי מתנות לחג:) ביום שבת הבאתי לאופרד נקבה לזכר החמוד שלי:) ואתמול יצא לי להיות בבית החיות אז על הדרך קניתי אקזוטיקה 50 על 30:) והיום קניתי להם קערת מים חצובה נחמדה כזאת שיהיה להם יפה:)

Rea Livny

New member
תתחדש....../images/Emo8.gif

כמה עלה לך הטרריום אקזוטיקה? איפה קנית את הכלי מים? תודה.

T M Y

New member
קניתי ב..

את האקזוטיקה בבית החיות הוא לא ירד מ180 והיום הבאתי מנורה אדומה לחימום אחרי 10 דקות זה נסדק מה שאומרים זבל בכסף.. אבל זה לא יעבור בשקט ואת הכלי למים קניתי בחנות ג'נגל זה עלה 35 לחבר מועדון (חבר שלי חבר שם..) ו44 לא לחבר

T M Y

New member
קניתי ב..

את האקזוטיקה בבית החיות אווי לא יראד מ180 והיום הבאתי מנורה אדומה לחימום 10 דקות אחרי ההפעלה הלמעלה של הטרריום נסדק.. אני לא מתכוון לעבוא על זה בשקט.. והכלי למים מג'נגל 35 שקל עם כרטיס חבר מועדון וללא חבר 44

moty18

New member
זה די הגיוני מה שקרה לך

עם הטרריום אם שמת את המנורה צמוד מידי לזכוכית.. כששמים את המנורה צמוד מידי מצטבר יותר מידי חום שהזכוכית לפעמים לא יכולה להתמודד עם זה ונסדקת. תנסה להגדיל את המרחק בין הזכוכית לטרריום וזה לא ייקרה לך שוב. תבדוק גם את העוצמה של המנורה,ותוודא שהיא לא חזקה מידי בשביל שלא ייגרם לך נזק גם לנחש.

T M Y

New member
מצטער..

אני מצטער שהשמצתי את השם של בית החיות.. אבל כשקונים 3 טרריומים בכ1000 שקל.. כול אחד היה מתעצבן כשפתאום נסדק טרריום חדש

T M Y

New member
לא סתם קוראים לי הרב..

חח סתם.. פשוט הייתי עצבני רצח שזה קרה.. וכשאתה עצבני אתה יוצא מדעתך:)

למעלה