מתנות לימי הולדת

מתנות לימי הולדת

הנושא כבר עלה פעם, ותהיתי מה קורה אצלכם - מי אחראי על מתנות ימי הולדת, אם בכלל? המסעדה שאני עובדת בה כוללת צוות מצומצמם והאווירה מאוד משפחתית, לכן מקפידים לקנות מתנת יום הולדת לכל עובד כשהכסף נאסף מכל הצוות, קרי המלצריות, השפים, שוטף הכלים ו-בעלי הבית, 3 במספר. די יפה, לא?

אצלנו ההנהלה אחראית למתנות-

והם תמיד מקפידים לתת לכל עובד לפני או ביום ההולדת שלו מתנה, ואני חושבת שזאת אחלה יוזמה של ההנהלה

In Limbo

New member
ומה מקבלים במתנה?

אני העובדת היחידה עם 2 בעלים, אני עובדת שם כבר שנתיים כמעט ואף פעם לא קיבלתי מתנה ליומולדת!

מותר לי

New member
גם אני!

מרוב שיש כל כך הרבה אחראים ובוסים אף אחד לא זוכר ימי הולדת!
(הכי הרבה- הבודקים כותבים מזל טוב בדפים של דו"חות בתאריך המתאים והשאר מתעדכנים
)

תלוי בבנאדם

כשהיה לשוטף הכלים יומולדת, קנו לו בגדים אלגנטיים (אחד השפים בחר). לאחת המלצריות יש עוד מעט יומולדת ואני מתכוונת להציע לקנות לה תכשיט. הבנתי שבדרך כלל כל אחד תורם 20 ש"ח, מה שאומר שנאספים בסביבות ה-200 ש"ח.

אצלנו

כיוון שהעבודה שלנו די ממשלתית בכל מה שקורה בה, מקבלים מהעבודה מתנה רק אחרי שנתיים בעבודה. אבל המשרד דואג בתלוש המשכורת שלפני המומולדת לאחל מזל טוב עם כל מיני סמיילים ובלונים. קשה לחגוג אצלנו עם כל העובדים כי רק בין הבודקים יש כמה מאות...

AdiGoldman

New member
לי רק היה

כתוב "מזל טוב" בתלוש משכורת. חוץ מזה לא קיבלתי אף פעם מתנה מאף אחד או בונוס במשכורת או משהו בסגנון. אבל אני מקבלת פיצוי על זה היום במשמרת הכמעט אחרונה שלי (האחרונה בסניף) כשכולם מביאים לי מתנות פרידה.. חחח

amazone

New member
זה תלוי בהווי של צוות העובדים

כבר יצא לי לעבוד בחנות של רשת גדולה שהעובדים הכירו את כולם ובשרות לקוחות דאגו לאסוף כסף למתנה כשצריך - ככה קבלתי את הציוד לגיוס ואחרי השחרור גייסנו ליומולדת וכן הלאה. באותו הסניף למשל היה מנהל שניצל את זה והתרימו לו כמה אלפי שקלים למחלת סרטן בערמונית שלא הייתה ולא נבראה. במוקד הטלפוני הקפידו להשתיק שיחות לציין בקול ושכולם מוחאים כפיים ואז הרצ"ית הייתהמביאה כוס עם לוגו של העבודה מלאה סוכריות היו מקומות שהקפידו בציון "מזל טוב" סמלי בתלוש וכן הלאה

למעלה