מתנות ליומולדת 3

מתנות ליומולדת 3

פיציק כבר גדולה... במאי תהיה בת שלוש. אנחנו מתכננים ארוע משפחתי, לא מעבר לכך וכול שואלים מה לקנות לה. אז... חשבנו על: אופניים עם גלגלי עזר (לא מוקדם מדי?) מטבח שווה (יש לה מטבח קטנטן). אשמח לשמוע המלצות לסוגי מטבחים. איך זה של פישר פרייס? מכונית על שלט (ראיתי שיש מקסימות של טומי ושל עוד מותג איכותי שמתאימות לבנות) פזלים/משחקי קופסה מחשב ראשון אינטראקטיבי בעברית (ראיתי איפושהו, לא מקלדת קומפי אלא משהו אחר). מישהי מכירה??? מה דעתכם? רעיונות נוספים יתקבלו בברכה.....

a g 2 7

New member
../images/Emo77.gifמתנות ליום הולדת 3 אבל לבן...

קיבלנו....
פזל של וילדיסני
מר תפוח אדמה=להרכיב פרצוץ..
לגו עם כל מיני דמויות ומכוניות ואנשים.....מדהים.....
סל עם כדור.....
אופנים שלא משתמש אבל מחכים שיהיה יותר גדול....
חיות שמשמיעות קולות(עושה הרבה רעש..)ומדליקות אורות...
רכבת של טומס הקטר....
לא זוכרת מה עוד.....

בוליפלג

New member
../images/Emo45.gifוהזכרת לי גם להכניס את השרשורים הנל

ל'קישורים'
הוכנס לקישורים של הפורום.

אני מתלבטת בין המטבח של טויס אר אס

לזה של palau toys. זה של טויס אר אס עכשיו במבצע 179 במקום 299 למחזיקי לייף סטייל והוא מגיע עם הרבה אביזרים אבל קראתי תגובות באתר האמריקאי והיו המון ביקורת שליליות שהוא מתפרק בקלות מידי
ל- palau toys יש מספר דגמים שמתאימים במימדים לגיל 3 והם גם עולים בסביבות ה-300 (עם מעט אביזרים נילווים) אבל לא מצאתי ביקורות עליהם זה של פישר פרייס בטוח מעולה אבל הוא מאוד יקר ומאוד גדול במימדים אופניים ההורים שלי הולכים לקנות לו עוד חודש בערך (אני מחכה עד אחרי הלידה)

גם אני אשמח לשמוע...

רוצה מאד לבקש מטבח, וזה שיש לנו עכשיו הוא גם מטויס אר אס אבל ממש קטן ומתפרק למדי (מטבח של דורה)... מתאים אולי לגיל שנה וחצי-שנתיים . הבת שלי היום ממש גבוהה בשבילו.

יש בפיראט את הדגמים הבאים:

6023, 9042, 16042, 8032 נראה לי שאני אלך על 9042 או 16042 המחיר של שניהם בסביבות 279-299 ש"ח

Ani15

New member
יש לנו מטבח של JUST LIKE HOME

לא ראיתי אותו בקישור שהבאת, אבל הוא די דומה לזה עם המדף העליון בצבעי אדום-צהוב-כחול הוא די מתפרק וזה נורא מרגיז אותי, למרות שהיחידה הבסיסית מחזיקה מעמד לא רע (מתפרקים הגבות של התנורים, העמודים הבודדים וכו'). תשימי לב שהוא בא עם מעט מאוד אביזרים. אם הייתי קונה בעצמי הייתי מעדיפה משהו עמיד יותר (אולי משהו שלא מגיע מפורק וצריך להרכיב אותו? זה תמיד מקור לבעיות), אבל כשזה בא במתנה זה לגמרי לא רע. אם קונים תלת אופן תקפידו שיש לו מוט מאחורה להורים! (אמרה זו ששוברת את הגב כי היא לא הקפידה על זה)

פלגיה

New member
פליימוביל

לנו יש ע-נ-ק של תיבת נוח ונהנים ממנו מאוד (עלות בארץ - כ 600 שקל), אבל גם פליימוביל פשוט יותר יכול להיות ממש תענוג בשבילה.

תודה על כל התשובות

ובעניין פליימוביל - זה אכן משחק מ-ד-ה-י-ם ! יש אצל ההורים שלי המון המון פליימוביל וגם לגו (סבא שלי השקיע בזה בזמנו את כל החסכונות שלו לדעתי...) , אני רק צריכה לשכנע את אותם לרדת ולשלוף את הארגזים מהמחסן.

../images/Emo41.gifמ../images/Emo207.gifת - ומה לגיל שנתיים?../images/Emo41.gif

מטבח? המלצות? אולי משהו אחר, "גברי" יותר, מאותו סגנון? (למרות שממש לא מטריד אותי ענייני מגדר כשזה מגיע לצעצועים, אבל אולי יש משחקים אחרים שהוא יאהב יותר ושאני פשוט לא מכירה...) צריכה משהו יחסית גדול ויחסית יקר בשביל שנבקש מהדודים והדודות לקנות ביחד. מניסיון של שנה שעברה, אחרת אני מקבלת מיליון צעצועים, רובם לא לפי טעמי (וטעמו של הילד) וזה כאב ראש להחליף או סתם נתקע בבית ותופס מקום ואבק.

מטבח ומוסך

מוסך איכותי וטוב שישרוד שנים - בקיצור כדאי לדעתי במחיר של כמה מאות שקלים וכנ"ל מטבח - שני צעצועים שלא נס ליחם.....

עוד כמה רעיונות

רכבת תומס ראשונה - מאד מוצלח, גם אצל בנות מר תפוח אדמה עם הרבה אביזרים משחקי הרכבה - דופלו/לגו גדול ודומיו, סברס ... משחקי דמיון- מטבח, כלי עבודה, , תלת אופן מנהרה לזחילה (כזו שמתקפלת). הבת שלי מאד אוהבת אותה גם היום בגיל 3 אם יש חצר או מקום - אז בריכת כדורים, אוהל, מגלשה, נדנדה וכו'...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמטבח של palau toys - מישהו מכיר../images/Emo35.gif

אני ממש מתלבטת האם לקנות ורוצה לשמוע קצת המלצות/דיס המלצות

למעלה