מתנות לחיילים-

מתנות לחיילים-

נו נו שפכו הכל. מתנות לחודשים, שנים, וולנטיינס, סילבסטרים וכמובן ימי הולדתתתתת.. או סתם ימים שרוצים לפנק. ואם יש לכן רעיונות שלא ביצעתן אבל נראים לכם מגניבים זה גם המקום:)

2ננה18

New member
את מדהימהה

כמה השקעה, כמה סבלנות, כמה אהבה!!! פשוט להסתכל ולהעריך מתנות מדהימות ויצירתיות!!!

דברים שאני הבאתי לו.....

ניסיתי לעשות לפי סדר כרונולוגי....
עוד לפני שהיינו חברים בתחרות בארה"ב כשהלך לנו לא-משהו, לקחתי אותו הצידה ונתתי לו את צמיד המזל שלי, ....אולי ככה יהיה לנו מזל (ולא היה....). הוא לא הסכים להוריד אותו גם כשדרשתי אותו בחזרה
.... ......ובסוף הוא נקרע לו
.
מסגרת עם תמונה שלי ושלו , התמונה ה-1 שהצלטמנו ביחד
... עד היום זה אצלו על המדף (מתנה לחצי שנה).
מתנה לחצי שנה שלנו קבעתי לו שיעור טיסה
והוא הטיס ת'מטוס לבד...... זה היה החלום שלו
כרית עם תמונה שלנו ליומולדת 18 שלו (פאק. לפני שנתים וחצי
)
רובה מחזיק מפתחות ש"יורה" תמונה שלי, מתנת גיוס...
(היה קשה להרכיב....
)
מלאאאאאא שוקולדיםםםם וסוכריותתתתתתתתתתת בפעמים הראשונות שהוא חזר לצבא
שוקולדים בצורת לבבות ביום האהבה
שיר שכתבתי, סתם כי בא לי
עד היום הוא אצלו בארנק
חולצה יפהפה בשחור עם קצת אפור וצהוב ולבן... .....כי הוא תמיד יצא למועדון עם חולצה מזעזעת ומכנס ג'ינס... ........השם ישמור איזה גועל
... אז קניתי לו משהו יפה שיהיה לו ללבוש
מכתב ששלחתי לו לצבא.. קצת אחרי שהתגייס, עם תמונה שלי ומכתב חמוד מלאאאא בבושם שלי
.
מחזיק מפתחות עם תמונה שלי בצד אחד וכתוב- אור של יאיר
ובצד השני תמונה של שנינו מתנשקים
.... מתנה ל-8 חודשים.
כרית גדולהההה מנוצות אווז או-משהו-סופר-יקר-אחר, בעיצוב עם מלא מלא מלא מלא תמונות שלנו
....תמיד אני גונבת לו אותה כשאני ישנה אצלו
זה היה מתנה ל-10 חודשים.
ערב רומנטי כשהוא חזר לחוץ מהצבא אחרי פעילות מצבאית....
ארוחת פירות, עוגיות ופינוקים. לאחר מכן, ......ג'זוקי עם קצף וגלידה בגביעי קריסל... ולסיום (לקחתי קורס של כמה פגישות בלי שהוא ידע ואמא שלו קנתה לי .........שמן עיסוי ליומולדת אז...) מסאז' מפנק בעירום
.....
אלבום מלא בתמונות שלי וקצת תמונות שלו ושלי, לפני שהוא סגר 28....
... שיזכור אותי
... ....ובאלבום היה משחק כזה מסתתר מאחורי כל מיני תמונות
עם חידות ומספרים ותאריכים... .......שיהיה לו להעביר את הזמן באבט"שים.
הכנתי ערימה של פנקיקים ולקחתי אותו ל"גבעה". איזה גבעה גבוהה ליד הבית שלו שרואים משם הכל...
.....באמצע הלילה לקחת אותו. הוא היה מוטרד בהמון בעיות, בעיקר בצבא... כמה בנינו.... כמה עם חברים.... אבא שלו רב איתו.... ....העמדתי אותו על ההר ואמרתי לו להסתכל מסביב, ולראות את כל המכוניות הקטנות מרחוק, את כל הבתים... ......והסברתי לו שלכל האנשים שמסביבו, יש בעיות. חלקן גדולות יותר וחלקן קטנות יותר, אבל הם ממשיכים לחיות. .........העולם לא עוצר כי יש הרבה בעיות, צריך להתגבר עליהן ולהמשיך הלאה (רק יותר יפה הסברתי
) ..........אחרי שהוא הבין, אמרתי לו- יופי,עכשיו בוא נאכל פנקקים מתוקים ונמתיק לנו את הערב (והכל היה מלא גם בנרות
).
משחק המעטפות שכבר פירטתי עליו.
. שכשהוא סגר בסילבסטררררררררררר
טבעת...
.... כי אני אוהבת אותו.
בסוף הקורס צבעתי לו את החדר, מתנה לסוף קורס פיקוד
... ציירתי לו כל מיני דברים וצבעתי את הקירות
. .....גם שטפנו (עם האחים) ריצפה וחלונות... הכל.
את הדיסק של אינפקטד, שבועיים לפני שהוא יצא לחנויות. פרוטקציות
.
הכנתי לו עוגיות כשהוא היה חולה והשארתי לו בחדר (אני נסעתי לטיול וחזרתי רק יום אחרי) יאמיייי
.....הוא חיבק אותו וחלם עליי באותו הלילה.
חבודי שלייייייי
חולצה עם עיצוב שהכנתי של infecteddddd mushroom, סתם כי בא לי
... היא מ'זה יפה עליו
קניתי לו פלאפון חדש כששלו נהרס... סחטתי ממנו את כל הפרטים שהוא מחפש בפלאפון
אפילו בלי שהוא שם לב..
ובסוף הבאתי לו אותו
שיר שהקלטתי לו באולפן של אח שלי... אח שלי הלחין לי ואני כתבתי את המילים
מתנה לשנתיים וחצי...

דברים שהוא הביא לי.....

שוב, סדר כרונולוגי....
אורגמי של בחורה רוכבת על דינוזאור
... ביום שחזרתי מארגנטינה הוא חלם עליי, והתעורר באמצע הלילה כשהוא זוכר מהחלום שאני רכבתי על דינזאורים בחזרה לישראל ובאתי ככה לתת לו נשיקה
.... והוא הכין לי את האורגמי מהראששששש. הגאון שלי
. זה היה כשהיינו חודשיים ושבוע ביחד
מלא נרותתתתתתת... הוא אוהב להכין
מוכשררר
מתנה לחצי שנה הוא קנה לי מעיל וכתב- שיחמם אותך כשאני לא שם.
הוא שם לי אותו בלוקר... חחח ולא ממש .....היה לי צורך לפתוח את הלוקר באותו היום. וחברה שלי (שותפתי ללוקר) לחצה עליי לפתוח אותו חחחח זה היה ענקקקק.... ........
... אחד הסיפורים. מי שרוצה לשמוע- שיגיד ואספר
נר ענקקקק בצבעים של דגל ארגנטינה (גם מכורה לארגנטינה), מתנה ליומולדת 16
כשבתחתית כתוב- אני אוהב אותך אור
.....זה בא עם מגש עוגיות + ברכה ליומולדת
מן משחק כזה שכל פעם שמקפלים את הקרטון יוצא משהו אחר כתוב...
......פעם- אני אוהב אותך, פעם- אני ואת ביחד לנצח, פעם- תהיי שלי, פעם- אין כמוך....
יום אחד, פתחתי את הלוקר ומצאתי מלאאאאאאאאא סוכריות מיאיר
ופתק תלוי- איתך תמיד (זה היה יום ראשון, והוא היה .....בצבא
). התקשרתי והפלא היה סגור
וככה עבר כל היום, ויום למחרת בלי שדיברנו וכל הזמן נשאר הפתק .........(שבוע שטח
).... וכשהוצאתי את מחברת ספרות מצאתי בתוכה מכתב שלםםםםם ממנו ובכל מיני דפים אקראיים ............במחברת הוא כתב לי- אני אוהב אותך :) ... איזה מאמי
אבן שכתוב עליה- אני אוהב אותך. היא הייתה הנק' מעל ה-ו' ביצירה שהוא הכין לי... .....מלאאאאא אבנים שכתוב מהן- אני אוהב אותך. הוא הכין לי את זה בפעם ה-1 שבאתי לבקר אותו בחצרים .......כשהוא סגר 28.
איזה מותקקקק
ביומולדת 17 שלי הוא קפץ מתוך מתנה ענקיייייייייתתתתתתתתת
... כאילו באתי לפתוח אותה והוא פשוט קפץ משם..
ביצות הפתעה של קינדרררררר
שבפנים הוא פתח את ההפתעה והכניס פנימה מכתב לכל אחד
. .....וסגר את השוקולד כל כך טובבבבבבב.....
. לא ראו כלוםםםםם. הייתי קצת בשוק שהוא הביא .......לי פתאום באמצע החיים ביצות הפתעה
... חחחח זה היה מצחיק
כשהוא חזר עם חברים שלו מ-3 ימים בכנרת, הוא הביא לי צדף ממש יפה שהיה סגור ובפנים היה ....מכתב באהבה ממנו. והוא כתב- לאישתי בעתיד
.... איזה מותקקקקקקק
אני מכורה לדברים של nici, אז הוא קנה לי מחזיק דפים של nici האהוב עליי. החביא לי אותו בארון בין הבגדים, ורק אחרי איזה שבוע שהוא היה בצבא מצאתי את זה שם
כשחזרתי מחו"ל לפני 5 חודשים. הוא השאיר לי מכתב מרגש על הדלת..
... אחר-כך הסתבר לי שהוא הסתבך עם האזעקה של הבית שלי איזה שעתיים
.... הוא מאמייייייייייי
כשהייתי חולה מתההההה. הוא קטף פרחים מהגינה שלו והביא לו עם פתק. זה היה ממש יפה מצידו. ....הוא כתב- מקווה שתחלימי מהר, ושהפרחים יעזרו לך להרגיש כאילו את בחוץ (היה לי אסור לצאת מהמיטה).
שרשרת עם לב עדין מכסף, מתנה לשנתיים וחצי
מאז לא הורדתי אותה (חודש וחצי
)
צמיד חמוד.... אחרי שלימדתי אותו להכין אותו
...

OgaliO

New member
יאללה../images/Emo9.gif ממ.. קצת קיצ'ית ההודעה שלי ../images/Emo3.gif

לאו דווקא לחייל, בכללי לחבר
קופסא מתפוצצת http://www.albumart.co.il/newsletter/newsletter_10.htm באמת שזה חמוד
מדפיסים על נייר 100 סיבות שאת אוהבת אותו, אחד מתחת לשני, מקפלים באקורדיון, לוקחים קופסא קטנה ומדביקים את הסיבה האחרונה על התחתית, במכסה הפנימי שמים מראה, ובחיצוני כותבים "רציתי לתת לך את הדבר הכי יפה בעולם" [נה, רואה את עצמו במראה ואת הסיבות..]
6 חושים - מתנה לכל חוש
[ראייה - תמונה שלכם, סרט, תמונה שלך, מצפה כלשהו, משקפיים.. שמיעה - דיסק, אמפי, הופעה.. ריח - נר, קטורת .. טעם - עוגה, שוקולד, מסעדה.. מישוש - מסאג', חולצה, כל אלה שאפשר לחוש.. החוש השישי - ספר תהילים, אבן מזל, משהו על האסטרולוגיה.. ]
ערכת חורף- שמיכה עם ריקמה, בקבוק חם בצורות, ספל הפלא שחור שמתגלה תמונה, גרביים חמודות, סווצ'ר, מחמם אוזניים, צעיף ..
ערכת לילה טוב - פיג'מה \ בוקסר, מצעים עם הדפס, דיסק עם שירים רגועים, מברשת שיניים עם חריטה..
קאמאסוטרה
מתנה לפי אותיות השם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=588&msgid=19039697
מתנות גיוס http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=588&msgid=26379398
קופוני אהבה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=588&msgid=17075617
מתנת שש חטאים - גרגרנות - כל מה שקשור באוכל, חמדנות - ארנק, מטבעות שוקולד, גאווה - למסגר תמונה שלכם, כעס - ספר בדיחות, ריסיקיו, מסאג', תשוקה -
, עצלנות - כרית, או טריק כזה שקשור מהאתרים המונוגרמה וזה..
אלבום מתנות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=588&msgid=63409168 [באמת אחד המדהימים
]
ערכת סקס http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=588&msgid=44864139
ערכת משהו משהו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=588&QID=13083
ערכת תכונות - מחליטים על מס´ מסויים של תכונות (אפשר לפי הגיל). לכל תכונה מצרפים מתנה..
מונפול אישי http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=588&msgid=108118229
להכין לוח שנה אישי
אלבום תמונות מעוצב
מתנות עידוד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=588&QID=17038
רעיונות לערבים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=588&QID=16405
וגם פה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=588&QID=16404 ממ, זהו נראה לי
.. תהנו
[אה, הכל לקוח מפורום ימי הולדת, 588
]

נו עוד עוד עוד..

אחריי היומולדת שלו אני אכתוב פה הכל אני לא סגורה מה זה יהיה אבל כל הרעיונות די גדולים ומושקעים. ו- 2ננה18, תודה רבה:) אני כל כך אוהבת לשמח אותו בדברים הקטנים חח יש בטח עוד מיליון דברים שלא כתבתי שם. למשל לפניי שבועיים היינו ברכהת בבהגנה ויש שם חנות ספרים ויש שם ספר שהוא ראה וישר התאהב בו והחליט שהוא מת לקרוא אותו. אז אמרתי לו שאני אנסה להשיג לו אותו בספרייה אחריי כמה ימים אמרתי לו שהלכתי לספריה ולא היה והוא התבאס:( ואמר שהוא ישיג בדרך אחרת או יקנה.. וביום שבת הוא סגר שבת אז באתי אליו והבאתי לו את הספר והוא בכלל לא שם לב כי זה היה בתוך ערימה של שטויות שהבאתי לו. ואחר כך הוא שם לב ומה זה התלהב:):) וגם כבר פעמיים הכנתי לו עוגיות כשהוא סגר והבאתי לו מלא מלא אוכל שהוא אוהב.

Clueless Maiden

New member
אעע

אתן מפחידות אותי >< אני וחבר שלי הזוג היחיד שנותן מתנות פעם בשנה, ביומולדת?

כל אחד והדרכים שלו.... ../images/Emo13.gif

פעם אמרתי לו שהוא קונה לי הרבה לפצות על הריבים, כדי להראות לי שיש הרבה אהבה.... תחשבו על זה, יש בזה משהו

Clueless Maiden

New member
יש בזה משהו.

ואם אין ריבים בכלל, אז אין על מה לפצות? כי אז זה מסביר את חוסר המתנות שלנו. לא באתי לבקר או משהו כזה. אני חושבת שזה נורא חמוד, זה פשוט לא משהו שאני רגילה אליו.

אמ..

זה תלוי במלא דברים. בזוג, בקשר שלהם וכל מיני כאלה. אני אמרתי לחבר שלי שאני רוצה לתת לו מתנות כדי לפצות אותו על המרחק . כי לרוב ביום של החודש לא נפגשנו ואת האמת זה כאב לי אז היה לי צורך להכין לו משהו יפה כדי שבכל זאת נחגוג קצת. אבל קצת הגזמנו..מהשנה כבר כמעט לא נתנו כלום (תכף שנה וחצי) וזה גם בגלל שהוא התגייס עד השנה היה לנו זמן פנוי ורציתי למלא לו את החדר קצת "בנו" אבל זה גם כי אני תמיד תמיד משקיעה בכולם. חשוב לי להראות השקעה וגם לראות אותה. חח החבר לאט לאט נעשה מה זה יצירתי כמו שרואים לפי סדר המתנות שלו. דרך אגב זה לא אומר כלום על הזוג. מתנות זה בחירה ותוספת לקשר. אבל לא חייבים. מעניין אותי לדעת מה הכנת לו לשנה ולימי הולדת..

Clueless Maiden

New member
מה אני הכנתי לו לשנה ולימי ההולדת?

או ששאלת מישהי אחרת? אממ לשנה אנחנו לא מביאים מתנות. רק בימי הולדת. לפני שנתיים הבאתי לו מצלמת אינטרנט, כי החצוף תמיד צחק עליי שאני נתקעת בפוזות מצחיקות במצלמה, אז חשבתי שכדאי שגם הוא יתקע בפוזות מצחיקות. לפני שנה לקחתי אותו למסאז' משותף כזה (כאילו, עשו לשנינו מסאז'ים בו זמנית) והבאתי לו ספר. האמת שניראלי שמתנות די מביכות אותי. ז"א, אני מעדיפה בלי, ואני חושבת שגם הוא כמוני.

כן התכוונתי אלייך:)

זה ממש יפה מה שהבאת לו:) זה בחירה של שניכם בלי כל הקטע של המתנות לדעתי זה מוסיף. אבל לא לתת מתנות בהחלט לא גורע מקשר. והכי טוב אם שניכם באותו ראש כי אם אחד ככה ואחד ככה זה קצת יותר מבאס (אבל גם כן, רק טיפונת)

Clueless Maiden

New member
את צודקת

זה באמת טוב שאנחנו באותו ראש בקטע הזה. היה יכול להיות די מבאס אם אחד מאיתנו היה משקיע המון במתנות, והשני לא כ"כ.

McBlack

New member
חחח אנחנו לא חזקים במתנות...

הוא מעצם היותו בן שתלוי באבא שלו כלכלית ואני כי אני פשוט לא טובה בזה. הלוויתי לו לפני כמה חודשים את ה-MP3 שהאקס קנה לי כדי שיהיה לו לנסיעות, והבאתי לו שאקלים ווזלין כשהוא היה צריך... אני מכינה לו עכשיו מתנה לחצי שנה, אבל זה בעיקר כי משעמם לי בבית לפני הגיוס

McBlack

New member
אה כן, ושכחתי להוסיף

את מטורפת עם כרטיס אשראי. או משקיענית עם זמן פנוי
מתנות מדהימות, בובה

חחח אנייי?

טוב שלא הגזמת. בכלל אין לי הרבה כסף אבל מוצאים איך להסתדר (ולא, אני לא לוקחת לאמא.. לפחות לא למתנות.. זה מן עקרון טיפשי כזה..) ואני מנסה להשקיע וגם הוא. עכשיו פחות כבר:p כי אין רעיונות. ותודה?:)

McBlack

New member
יפה ../images/Emo13.gif ומסכימה בקשר ללא לקחת מההורים

כסף בשביל לקנות מתנה
זה נפסק ברגע שאת מסוגלת להתחיל לעבוד... יש לך עבודה, אגב? בכל מקרה, יש לך חבר יצירתי

אין לי עבודה:(

יש לך הצעות בשבילי? חח אני עושה בייביסיטרים פה ושם אבל לא משהו קבוע.

למעלה