מתנות לחיילים-

מתנות לחיילים-

אחריי השרשור הכושל שלי בנושא מתנות לגיוס אני רוצה לפתוח שרשור של מתנות לחיילים- כי מתישהו אני אצטרך לתת לו מתנה, לא? בקשר למתנות בכללי אין לי כל כך בעיה אבל כשזה מגיע לצבא זה בעייתי כי את רוב הדברים הוא לא יוכל לקחת או להשתמש בהם. בהודעה הבאה שלי אני אכתוב את כל הרעיונות שיש לי תוסיפו גם:)

כמה רעיונות-

*כרית עם הדפסה יפה שהוא יוכל לישון עליה בלילה *מצעים עם הדפסה- על אותו רעיון *שמיכה ועליה ריקמה יפה *ארנק ולשים בו שטרות עם תמונות שלכם וגם תמונה שלך\שלכם ביחד כמובן *מגבת עם ריקמה שהוא יוכל לקחת לצבא *שעון יד *אמפי3\4 או אייפוד *מצלמה רגילה\חדפעמית\ דיגיטלית *מכונת גילוח לשיער או לפנים (ויש משולבות גם, לא?) *dvd נייד *בוקסר עם הדפסה חמודה זה מה שבינתיים עלה לי לראש. מקווה שתשתפו פעולה ותעלו רעיונות שיוכלו לעזור לבנות פה:)

B o o o o M

New member
יש לי \את התכנה

ועדיין, אין כאן שטרות , רק שיקים. איך עושים פה שטר ?

McBlack

New member
אני נגד מצעים/מגבות עם רקמה ומסרים ותמונות,

אלא אם כן זה בוקסר עם עמוד דום/שפשוף נעים או משהו בסיגנון, כל מיני "אני אוהבת אותך נוני שלי" סביר להניח שיוציא אותו הומו מול השאר... סתם מביך לדעתי X:

חח סבבה:)

גם אני. ממני הוא קיבל מזמן מגבת רקומה עם השם שלו ובוקסר של פאנקי פיש עם שטן קטן אבל הוא לא לקח אותו איתו.

OgaliO

New member
ממ..

דיסקית עם חריטה בוקסרים צבעוניים \ תחתונים עם הדפס.. שיהיה מיוחד מתחת לירוק
משקפי שמש.. נו הם תמיד מחכים כזה בתחנות אוטובוס בשמש תיק אמבטיה עם כל הדברים הנחוצים

:)

איך שכחתי דיסקית עם חריטה? הכנתי כזה לאח שליו כתבתי עליה "א' אוהל, ב' זה בית וג' זה מה שמפריד ביניהם" וכל השאר חמוד גם:) תוסיפו עוד.

lady man

New member
ממ

*קופסה קטנה עם דברים שהם גם סנטימנטליים וגם שימושיים... דברים שהבחור יוכל להשתמש בהם כהוא מתגעגע. *כחלק ממתנה (או כמתנה בפני עצמה) פנקס קטן עם דברים שאת כותבת לו...שוב, לגעגועים=]

למעלה