מתנות לגננת

שירי ל

New member
מתנות לגננת ../images/Emo13.gif

שלום לכן, מקווה שאתן זוכרות - אני אמא של אופיר, היה לנו מאוד קשה להסתגל לגן. אני שמחה להגיד "היה" כי המשבר מאחורינו ואופיר מאוד אוהבת את הגן, שמחה וצוחקת שם - ואתמול אפילו לא רצתה לעזוב את אחת הגננות ולבוא הביתה... במהלך החודשיים האחרונים הגננות מעל ומעבר בשביל להקל על אופיר את המעבר, הרבה יותר ממש שציפית מגן. אני חשה צורך להביע את הערכתי למאמץ ולתוצאות, ורציתי לבדוק מה דעתכן - האם זה לעניין לקנות מתנה אישית לכל אחת מהן? (משהו צנוע וסמלי לאות הערכה) האם לחכות לאיזה חג? האם במקום זה לקנות מתנה לגן? אשמח לעצות ורעיונות

אלהלה

New member
מתנות../images/Emo20.gif

אז ככה קודם כל מאוד שמחה לשמוע שאופיר הסגלה והתרגלה וטוב לה בגן - ולא נגיד אמרנו לךךךךך
אבל יופי באמת בעניין המתנות חכי קצת ועוד מעט חנוכה
ומתנה לגן זה נחמד מאוד אבל גם אפשר לחכות - לדעתי מתנות כמו קלטות של שירים, ספרים, משחק... מתאימים מאוד לגן. לגננות לכי על משהו סימלי ונחמד -ספל אישי עם שם ... וכדומה

טלגל

New member
אני אוסיף ואומר יופי!../images/Emo65.gif עכשיו

בקשר למתנה, בתור אם אני גם הייתי בסיטואציה הזו שהרגשתי חשק ורצון להביא משהו בתור תודה. בתור גננת זה נעים אבל גם מביך, כי בסופו של דבר סימן שהגננות עושות מה שצריך וכל הכבוד להן. אני בעד זרי פרחים ביום שישי עם פתק תודה והערכה. זה מרגש ונעים וגם לא צורם. אז שימשיך כך......

ת ב נ

New member
אני בעד מתנה לגן ומשהו קטן לגננת

בקיצור כמו שאמרה אלהלה.

למעלה