מתנות לגיל 30..

מתנות לגיל 30..

היי זקוקה לעזרה חשובה אשמח לקבל רעיונות... חברה טובה מגיעה לגיל 30 גיל משמעותי עבורה (ועובר בנות אחרות) ממש משבר הגיל... מחפשת רעיונן למתנות קטנות שירכיבו מתנה אחת גדולה שכל מתנה תסמל שנה אחת מכל השלושים... יש לי כמה אבל זקוקה לכל מיני רעיונות שאוכל לקשר אותם אליה.. אשמח לעזרה תודה....

דוריק30

New member
מתנה לגיל 30

קצת קשה להציע מתנות עבור מישהו שלא מכירים, לכן אכתוב לך מתנות כלליות: צמיד/שרשרת של סוכריות קמח סוכריה על מקל פסק זמן- אם היא נסעה לטיול בחו"ל אחרי הצבא ארנק- לעצמאות כלכלית ספר- כיתה א' זה הכיוון?

נכון שזה קצת קשה למשיהו שלא מכירים..

אבל הכיוון הוא דומה אבל לא חייב שיהיה קשר לשנה או לגיל למשל.. לק בצבע שהיא אוהבת תמונה משותפת במסגרת יפה.. קרמים בריח שהיא אוהבת יש לי רעיונות אבל אני צריכה שלושים שזה קצת קשה... אשמח לעוד רעיונות...

דוריק30

New member
מתנות

סבבה, אז את יכולה לתת לה 30 מתנות קטנות. את יכולה להכין לה משחק כמו חפש את המטמון, לעבור בין תחנות משמעותיות בחייה ובכל תחנה לתת לה מתנה אפשר לתת לה מתנה כל יום במשך 30 ימים לגבי המתנות- לדעתי הן צריכות להיות קטנות וצנועות, לפחות חלקן, כדי שגם יהיה בזה שטויות וגם אהבה ממך אליה שתתבטא בדברים הקטנים. עוד מתנות: חותמת קטנה של ציור סט מדבקות לימים קשים מדבקת מגנט בסגנון של "תחייך וכולם יחייכו אלייך"... מגנט למקרר לוח מודעות קטן עם תמונות שלכן ואמירות חיוביות תלוש לסטימצקי או לחנות בגדים- מה שמתאים לה כרטיס גירוד לתת לה קופון הזמנה לארוחת בוקר שאת תכיני או קפה ושיחה אצל אחת מכן בבית ללכת לשיעור ניסיון ביוגה או חוג כלשהו להכין עוגיות שמסתתרים בהם פתקים או עוגיות בצורות, נגיד לבבות כוס קפה מגניבה נראה לי עשיתי רשימה לעצמי, שאולי פעם אבקש אותה ליומולדת שלי :) מקווה שעזרתי, אשמח להוסיף אם תצטרכי, רק תכווני יותר שיהיה לך בהצלחה

כן את עכשיו ממש בכיון...

אני אכין הכל בקופסא אחת גדולה... יש פה רשימה דיי נכבדת של דברים שלקחתי אבל אני צריכהעוד פשוט תזרקי אני אקח מה שמתאים לה מתוך זה... ואייי מזה תודה....

דוריק30

New member
איזה כיף

את הקופסה תקשטי, כדי שהיא תוכל להשתמש בה אח"כ, ואז זו גם יכולה להחשב למתנה נוספת, אולי מספר 31 בשביל השנה הבאה חולצה עם כיתוב דברים לקיץ: מגבת עם כיתוב, הבד ששמים על הבגד ים על הרגליים, תבנית קרח עציץ אביזרי אופנה- יש חנויות שמוכרים אותם ממש בזול, צמידים שרשראות קופון למקרה חירום- לקרוא לך לשיחת נפש/ יציאה לקניות שרשרת לפלאפון/למחזיק מפתחות כוס מלאה ממתקים- לי זה זכור כמתנה בילדות צעיף- תזכורת לחורף שנשאר מאחור ותקווה שיגיע מהר בשנה הבאה זה לבינתיים בהצלחה

למעלה