מתנות לגברים!

Badolinna

New member
מתנות לגברים! ../images/Emo161.gif

גברים יקרים, קטונתי מלהבין מה אתם באמת רוצים, ואולי במקום מסוים נחמד לי קצת עם המסתוריות , אבל כשזה נוגע לקניית מתנות (אפלטוניות) עבורכם - הבעיה היא קשה מנשוא
אז זהו, עכשיו זה הזמן להוציא הכל מהבטן ולהגיד לנו - אחת ולתמיד - באיזו מתנה חפצה נפשכם! (כמובן שאני מדברת על מתנות ריאליות ולא איזה אי באיים הקאריבים
, כשהתקציב שלי ישתפר - מבטיחה לתת לכם את האופציה גם לחלומות) אם אצליח להוציא מזה רעיון למתנה לחבר הכי טוב שלי - מה טוב

אם להגיד את האמת,

גבר אני לא
, אז לא יודעת מה גברים רוצים ליומולדת. אני יודעת מה החבר הכי טוב שלי היה רוצה ליומולדת. אין איזה משהו שאת יודעת שהוא רוצה הרבה זמן ואף פעם לא יצא לו? לאו דווקא מתנה רגילה כמו בושם, ג'ינס וכו', אלא דברים כמו להחליף את המנורה בחדר ואף פעם לא יצא לו ללכת לחפש, לצבוע את החדר, שטויות כאלה. אני הייתי שמחה שחבר טוב שלי ייקח אותי לרכב על סוסים ביומולדת שלי, אבל היי, זו רק אני...

Vdrums

New member
את אמורה לדעת מה הרצונות של

חבר שלך, לא אנחנו. אני יכול להגיד X וחבר שלך לא יסבול את זה, אז לא עשינו פה כלום. אם כבר תשאלי חברים קרובים שלו, משפחה, למה לברר בעולם וירטואלי? אולי זה ישמע לך מוזר ואולי אני מנפץ לך מיתוס, אבל לא לכל הגברים יש את אותם רצונות ואותם תחומי עניין.

נוקס

New member
דברים פרקטים ליום יום

או משהו שיחמיא לאגו (גם עלינו זה עובד)

Urik82

New member
Idea

My mothers friend she gave me full bag of condoms for my 16 birth day i remember it was not so useful in the begining but later i understood its meaning

למעלה