מתנות לאורחים

edenit1

New member
משהו שנתקלתי בו במקרה

כיסויים לאייפונים ולשאר המכשירים עם תמונה של האורחים, סטייל מגנטים....
ממש שימושי ומיוחד

זה האתר שלהם
http://www.photocase.co.il/

edenit1

New member
ברור שחייב להתחבר

שורה תחתונה כולם רוצים משהו עם תמונה שלהם...תנסי למצוא מזכרת עם תמונה שאת מתחברת אליה

yaelikv

New member
לא יודעת, רוב האנשים שאני מכירה לא ירצו

להסתובב עם כיסוי פלאפון עם תמונה שלהם. ככה לפחות נראה לי :)

שאלת התקציב

תלוי כמובן בסוג הקהל.
יצא לי להיות בחתונה בה חילקו דיסק און קי עם תאירך החתונה ושילוב שמות החתן/כלה כמזכרת (יצא לא רע ונשאר כמזכרת עד).
ישנם כל מיני "פיצ'פקס" שאת יכולה למתג עם התאריך ושמותיכם: מנקה מסך למחשב, עכבר למחשב, עטים מיוחדים ובכלל בסגנון מוצרי קד"מ "ממותגים".
מתחברת מאוד לרעיון של אוכלוסיות מיוחדות שיוצרות מוצרים ייחודים (לוחות שנה מציורים שהם מציירים, מחזיקי מפתחות וכו'), יש לזה ערך מוסף ואני מאמינה שיעריכו את אף יותר כמזכרת.
כמו כן, יכולה להציע את שירותיי, בפרטי אם זה מעניין אותך.
בהצלחה

rent2nevo

New member
וואי התמונות עם הכיסויים מדליק

מישהו ביררה מחירים?

yaelikv

New member
האם מישהי מכירה מקום לרכוש ממנו צמחי תבלין?

בעקבות הרעיון שעלה פה ושאהבתי.
תודה!

YaaraNetzer

New member
בכל משתלה תמצאי...

צמחי תבלין זה רעיון מעולה, ומחיר "רגיל" שלהם הוא- 5 ש"ח.
צמחי פרח כמו פיטוניה, אמנון ותמר, בשמת... המחיר שלהם הוא 1.5 ש"ח מחיר "רגיל"-> ואז בעודף הכסף את יכולה לעטוף כל אחד מהם עם בד וסרט תחרה, ולהוסיף דגלון, עליו יהיה כתוב "תודה שבאתם" או כל דבר אחר..

מאיזה איזור את? שאדע להמליץ על משתלות רלוונטיות...

בכל מיקרה כיוון שמדובר פה על כמות, כמובן את צריכה לדבר עם המשתלה מראש, כדי שהם יספקו לך את כל הכמות הנידרשת.

yaelikv

New member
גרה במרכז אבל החתונה באזור חיפה

אז אשמח להמלצה למשתלה באזור חיפה או עמק יזרעאל.

לעטוף לבד- צריכה מקום שיעשה עבורי הכל.
חשוב גם שהאריזה תהיה טובה כדי ששום דבר לא יישפך.

YaaraNetzer

New member
מכירה משתלות רק באזור המרכז/ השרון..

אולי הבנות הצפוניות יוכלו לעזור לך...
תריצי חיפוש בגוגל, אולי יניב לך תוצאות רלוונטיות, תמיד שווה להתקשר ולברר טלפונית :)

המלצה על מקום לרכישה

אם את מגיעה לאזור השרון-
כנסי לאחת המשתלות שנמצאות בכביש העליה לכיוון אלפי מנשה (יש ארבע חמש כאלה) או משתלת השלום הצמודה לתחנת הדלק סמוך לג'לג'וליה.
תקבלי שירות אדיב, שתילים בריאים ומשגשגים ומחירים הרבה הרבה יותר טובים. לעיתים חיסכון של כמה שקלים לשתיל!
בהצלחה!

זה קטע קלאסי שאת יכולה "לשחרר"

ולהעזר באחד ההורים, האחים או החברים הטובים.
מניסיוני האנשים במעגל הקרוב שמחים לקחת חלק, זו חלק מההתרגשות והשותפות וכולם מרוויחים מזה :)

Nooki80

New member
חייבת לחדד בעקבות נסיון עם הנושא

אנחנו מאוד רצינו לתת עציצי תבלין בתור מתנות לאורחים, אמממה?
זה בלתי אפשרי היה למצוא עציץ יצוגי (או לצורך העניין עציצים/שתילים וכיוב') במחיר של פחות מ- 6 שקלים, ואני אסביר:
מחיר של בין 1-5.5 ש"ח לרוב (זה תלוי מה הם צמחי התבלין, עונה, וכמובן במשתלה) יהיה לשתילים קטנים בתוך 6-12 גומות בתוך מגשי הפלסטיק השחורים האלה שבהם מנביטים ומגדלים את הזרעים לשתילים שהמשתלה יכולה למכור בכמויות של מגשים. לתת יח' (גומה) כזאת מתוך מגש לאורח - לא נראה טוב!.
שתיל/עציצון בתוך פלסטיק עגול לא ממותג (כלומר ששם המשתלה לא מרוח עליו בגדול) בצבע חום או לבן, כבר מתחיל מ5.5 ש"ח (לזולים ביותר, וגם זה משהו שמצאנו דרך קשרים במשפחה) ל250 עציצונים. כמובן שאם יש לך 1000 מוזמנים ואת רוכשת 1000 עציצונים יש לך יותר כוח מיקוח.
חשוב לדעת - וזה טיפ מקרובת משפחה שמנהלת משתלה (מסוג אחר, לא יכלו לעזור לנו ישירות) - שיכול להיות שתמצאי 20 שתילונים במצב יפה ויצוגי, אבל עוד 200 קטנים ולא מפותחים. לא חובה כמובן, אבל, כדאי לסגור אם משתלה מראש על כמות מסויימת ולוודא איתם שהם מגדלים אותם ושמרים על השתילים עד שתאספו אותם, כך שכולם יהיו פלוס מינוס באותו גודל/צורה.
אופציה אחרת ששקלנו ברצינות היא לקנות את מגשי הגומות של השתילים כמה שבועות לפני החתונה ולגדל אותם בבית הוריו של הבייב, ואז כשבוע לפני החתונה להעביר אותם לעציצים יפים וגדולים יותר שנקנה מבעוד מועד. זו אחלה אופציה אם יש לך את הזמן והמקום, וסביר להניח שגם יוזיל עלויות (אם לא לוקחים בחשבון את שעות העבודה שלכם ואת עלויות המים המטורפות בארץ
)
בכל אופן, מנסיון, לא כ"כ פשוט למצוא עציצים נורמאליים במחיר של 5 ש"ח לעציץ, אבל יכול להיות שעם יותר סקר שוק זה אפשרי.
אנחנו תכננו להדפיס את האיור של ההזמנה כחבקים לעציץ ולכתוב עליהם איזה פתק תודה.
בסוף לא היו עציצים כי כאמור, זה התחיל להיות יקר מדי, ולגזול זמן שלא היה לנו.
אבל בהצלחה לכם!

את מעלה נקודות מאוד חשובות ברמה הפרקטית

מה שיכול להקל על הארגון של כמות הוא בחירה של כ 3 סוגים שנראים יפה באפקט הקבוצתי-
למשל פטוניות (יש כל מיני), או וינקות (זקופות או זוחלות), או ממש לצרף סוגים שונים אבל כולם באותה משפחה של צבעים (צהובים כתומים/ ורודים-סגולים וכולי, שילובים אחרים שנראים יפה).
ואז יותר פשוט להשיג כמות יפה של עציצים שנראים טוב.
אין על הקסם של פרחים טבעיים ועונתיים והם מצטלמים משגע לאלבום :)

yaelikv

New member
תודה על מה שכתבת!! נקודות חשובות. אני מקווה

למצוא חברה שמתעסקת בעציצי תבלין ואולי זה יקל על התהליך (למשל ירוק בעיר או קונדור מחיפוש בגוגל). האם מכירים? יש ניסיון?

למעלה