מתנות יום הולדת

אאייהה

New member
מתנות יום הולדת

היי, מזמן לא הייתי כאן. שמחה לחזור. בא לכן לשרשר רעיונות למתנות יום הולדת שהגן מעניק לילד החוגג? אני אתחיל ראשונה: שנה אחת הכנתי לכל ילד משחק מסלול כאשר המסלול מורכב מדבקיות עגולות. הילד קיבל את המשחק עם שני חיילים קובייה והוראות. בשנה אחרת קניתי חולצות לבנות לכל הילדים. שרטטתי ריבוע מקדימה ובו הילד צייר ציור בארטליין ומאחורה כתבתי מזל טוב בטוליפים. היה מוצלח מאד. ובשנה אחרת מבריסטול A3 הכנו תחתית לצלחת. מצד אחד כתוב בגדול ב ת א ב ו ן ! והילד צבע וקישט, באותו צד גם תמונת הילד יושב על כיסא יום הולדת עם זר על ראשו ומסביב חברים. ומהצד השני חברים ציירו ציורים קטנים על מדבקות לבנות ( 4 בגיליון) ואת כל זה ניילנתי. גם מתנה וגם אלבום. בהכנת כל המתנות היו שותפים הילדים החוגגים בדרך זו או אחרת. אשמח לשמוע מה אתן מעניקות.

יעל של 4

New member
רעיונות למתנות יום הולדת../images/Emo77.gif

היתה תקופה שהייתי מכינה בובות כפפה מחברת 2 בדים צבעוניים ורוקמת מסביב, מוסיפה 2 עיניים ופה וכו'. הבעיה שזה יחסית לוקח זמן. בגן של הבן שלי בשנה שעברה קנינו מתנות יפות בצעצועים חצי חינם. חוץ מזה אני במקום לעשות אלבום ציורים שהולך לזבל, נותנת לילדים לצייר ציור על גבי בריסטול בגודל של 5ס"מ/5 ס"מ בטושים, לוקחת בריסטול שחור מצמידה אותו על גבי קרטוןגודל חצי גליון, רושמת למעלה את שם הילד ואת גילו ומדביקה את כל התמונות הקטנות שציירו הילדים. למטה מדביקה בריסטול בצורת רכבת עליו אני כותבת את הברכה מכל ילדי הגן וזה יוצא פלקט משגע, ההורים והילד החוגג מקבלים את זה באהבה וזה נשמר ולא נזרק. יש אפשרות בצדדים להדביק צלוטייפ צבעוני מבד כך מקבלים מסגרת יפה. בהצלחה יעל

אלהלה

New member
מתנות יומולדת

אצלי בגן אוספים כל שנה בתחילת שנה סכום שמיועד למתנה - בדרך כלל אחידה לכל הילדים וכל ילד מקבל ביומולדת מתנה מכל הגן, חוסך הרבה כסף להורים במקום להביא לכל יומולדת מתנה כל ילד מקבל מהגן מתנה ואלבום ציורים וברכות וזהו. היום קניתי מתנות לכל הילדים לכל השנה - עפרונות צבעוניים איכותיים וטושים רולר 6 צבעים. סה"כ בשווי של 50 שח לילד, כבר 10 שנים שאני נוהגת כך וכולם מרוצים מאוד אפילו!

גמיר

New member
יום הולדת

אצלי בגן כל ילד שיש לו יום הולדת מכין לעצמו מתנה. מגנט למקרר. מחורזי "אמא" (החרוזים הקטנים שאחרכך מגהצים) אני מדביקה מאחור מגנט, בנוסף הם מקבלים אלבום ציורים מהחברים את הכריכה מכין הילד עצמו במחשב בתוכנת וורד ודף מודפס עם הברכות של החברים.

יפעת99

New member
רעיון למתנת יום הולדת

אני נוהגת כבר שנים רבות לקנות מתנה משותפת מהועד לכל ילדי הגן.לפני שנה החלטנו בימקום אלבום ציורים אנחנו מכינות זר של לבבות. לוקחים בריסטולים ציבעונים גוזרים בערך מדף a4 3 לבבות כל ילד וילדה מציירים בצד אחד ומצד השני אני כותבת להם ברכה.לאחר שסיימנו שלב ראשון אני לוקחת שיפודי עץ מדביקה בעזרת נייר דבק את החלק ללא השפיץ שלב אחרון לוקחים קלקר או חימר ומכניסים את השיפודים עם הלבבות . כך נוצר עץ לבבות. חשיבות החימר- כשהו מתיבש הוא קשיח ויציב. אפשר לקשת בנצנצים את החימר ואת הלבבות.

למעלה