מתנות חינם?!

• פותח הנושא ANX
  • פורסם בתאריך

ANX

New member
מתנות חינם?!

היום גונבה לאוזני שמועה כי בטיוטת הסכם "קבלת המטוס ללא תמורה" מופיע פיסקה הממחה את כל זכויות האגודה בשדה התעופה החדש שיקום (בע"ה במהרה בימינו..) לאותו "תורם" אלמוני...

יתכן כי אותו "אלמוני" הוא רב-זכויות התורם רק מאהבתו את עם ישראל ותחום התעופה ואם כך גם ציני שכמוני יופתע.. אבל אם לא... יתכן שרבים יופתעו בעתיד...

השמועה אומרת כי אותם שביקשו לקבל מידע בנושא (כגון היועץ המשפטי של האגודה) זכו למלחמה עד כדי ניסיון הדחה מהאגודה...

אין לי דרך לוודא את הדברים ואני מציע שהאגודה תחשוף את ההסכמים לפני חתימתם לכלל החברים שכן מדובר כאן על נושא מהותי.

אני מציע לכלל חברי האגודה לדרוש שקיפות מלאה בנוגע להסכמים בכתב ובע"פ כמו גם הבהרת תפיקידיו של מר סם אלימלך (שאיים כבר בתביעה בעבר כנגד האגודה) בתהליך.

במידה ויוצגו דברים אחרים אשמח להציג גם אותם...

גילוי נאות: מאז שגיליתי דברים תמוהים באגודה והסתלקותם של אנשים (אותם אני מעריך מתחום התעופה) מהאגודה החלטתי שלא לחדש את חברותי באגודה עד מינוי אנשים שלדעתי הם ראויים...

לגבי המשפט האחרון

אתה לא היחיד.
וגם - ממש לא השתכנעתי מהמכתב המשתפך שהתקבל היום מעופר דגן...

Donatelo

New member
לא הבנתי

לא ראיתי שאף אחד כתב משהו על עופר דגן, אז מה הוא קופץ?
&nbsp
בדמות על ראש ה...
&nbsp
ובתגובה למכתבו של עופר דגן: הוא כמובן לא עונה עניינית על אף טענה. בתור מי שרמז שהעלאת דמי החבר נועדה לממן את המטוס החדש, אז קראתי היטב שמי שישלם עד סוף 2015 ישלם את דמי החבר הישנים. אבל יש גם את הסעיף לגבי החלקיות תשלום ובנוסף החל מ-2017 העלאה של 50% בדמי החבר. יש גם מונח שנקרא הלוואות בריבית דריבית.
&nbsp
לגבי שאר הטענות המועלות במכתב של עופר דגן, אומר רק דבר אחד: ההסטוריה מראה שכאשר מסתירים דברים (כמו למשל שעד הרגע האחרון סיפור המסע של המטוס המפורסם סופר עם הסתרת יעדו הסופי) , בדרך כלל יש סיבה טובה מאוד להסתיר.
&nbsp
לגבי FLYING SAFARI באירופה - זה כמובן קשקוש מוחלט. אנשים (כולל אני) טסים באירופה ללא שום טובות מאף אחד.
&nbsp
בכל מקרה מכיוון שאף אחד לא תקף את עופר דגן אז חבל שהוא מוצא לנכון להיות סנגור של אחרים.
אני לא מכיר את עופר דגן אישית, הדבר היחיד שאני יודע שחיכיתי וחיכיתי במנחת ערד לפני כמה שנים לסיור והמדריך לא הגיע...זה הזכרון היחיד שלי.

Donatelo

New member
אה ולמען הסר ספק

אין לי גם ספק שהטייס האנונימי כאנונימי יהיה מי שלא יהיה הוא אינה טלית שכולה תכלת,
&nbsp
אבל זה לא פותר את הנבחרים.

אדון Donatelo

אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה, אבל אני יכול להבטיח לך שאנחנו לא מכירים, ואין לך מושג ירוק מי אני.
&nbsp
יש כאן נושאים כבדים שמונחים על הכף, ולכן אני מציע שתשאיר את הדיון ענייני.
&nbsp

Donatelo

New member
כתבתי לך בפרטי

מי סם טוען שאתה. ובהקשר הזה יש לי הרגשה שהוא דווקא צודק

אני רק מקווה

בשביל מי שכתבת בפרטי שסם טוען שזה אני, שסם לא יעשה מה שהוא טען שיעשה כתוצאה ממה שאני כתבתי כאן.
גילוי נאות: אני לא מכיר את סם, מעולם לא פגשתי ולא דיברתי איתו.

רן, יפה כתבת

ואגב, אני בפוליטיקות לא כל כך מבין.
מה שבטוח זה דבר אחד, אם מעלים את דמי החבר באגורה אני לא מחדש.
בעצם גם אם לא מעלים אני כנראה לא אחדש.
אני אוהב את היו"ר. כל השאר קצת מגעיל אותי.
שבוע טוב.

ronashlon

New member
ANX "שופר העם"

אז מה היה לנו:
אחד הכותב בעילום שם. כותב מוקדם יותר "ידיעות" שאחר כך נאלץ "לתקן" אותם. מספר לחברה "שגונבה שמועה לאזניו...
אבל אהבתי את הציטוט מכתבינו בסמוס מר AXN המהולל על תקן ג. יפית שבדק ומצא: היום נודע לי כי יו"ר אגודת התעופה נתבע ע"י ניסים ווענונו בסכום גדול בגין הנזקים שנגרמו כתוצאה מהתאונה בסאמוס. "הרחבה בחדשות בשעה שמונה"
אז בוא ואחזיר לך באותה המטבע:
גונבה שמועה לאזני כי לא אתה בנית את המטוס שלך וכי פועלים בנו אותו עבורך. וכי זייפת מסמכים עבור רת"א לעניין. רק שמועה ידידי, רק שמועה. לא להתרגש.
אם השמועה נכונה, אז אדם שכמוך שמרמה בנושא המטוס לא ראוי להיות חבר באגודה כל שהיא.
אנא החזר את כרטיס החבר שלך כבר היום. אין צורך לחכות לסוף התקופה. תעמוד פעם אחת לשם שינוי בדבריך.

ANX

New member
מתחיל להיות מעניין...

&nbsp
לצערי, שוב, מנסים שלא להתייחס לשאלות ולתהיות, אשמח שמישהוא מהאגודה יענה באופן ענייני על הנושאים התמוהים שטייסים מעלים כאן...
&nbsp
נשמח (אני מאמין כולנו) לדעת מה הובטח (בכתב או בע"פ) לאותו "תורם אלמוני", כמו כן מה החלק של מר "סם אלימלך" בעניין (האם הובטח לו תפקיד בשכר בעתיד? טובות הנאה אחרות?).
&nbsp
לעניין דיווחים שקריים מציע להתעדכן על הדיווחים מסאמוס... חבלה?! (המחבלים בדרך לפריז חיבלו בבלמי האזטק?!), תקלה?! או חוסר מקצועיות?!, דיווחים שהתגלו כ"לא נכונים"...
&nbsp
לתוכן הקשקוש במכתבך:
&nbsp
1. אם אתה (ואשמח לדעת מי אתה) או אחר יודע על איזו שהוא מסמך או מידע שזייפתי אתה נדרש על פי חוק לפנות לגורמים המוסמכים קרי רת"א ו/או המשטרה....
&nbsp
2. אם תדבר באופן ברור יותר אשמח גם לתבוע אותך על הוצאת דיבה, "זרקתי לך כפפה" אתה מוזמן להרים אותה.
&nbsp
3. ללא קשר לקשקוש שכתבת, אם היית קורא מה שכתבתי בעבר, הייתי מבין כי איני חבר באגודה וכי כבר ויתרתי על הכרטיס הנ"ל, זאת עשיתי אחרי דברים תמוהים שקרו באגודה,(לדעתי מנהל לא תקין), ואחרי שאנשים שאני מכיר ומוקיר, שחלקם הובילו את האגודה בעבר הקרוב עשו זאת לפני, אני אשמח לחזור לאגודה אחרי שדברים מהותיים ישתנו שם...
&nbsp
4. אני בד"כ עומד על דברי...נסה אותי...
&nbsp
&nbsp

מתחיל להישבר הזרנוק מהגנון הזה....

מלחמות יהודים מטופשות !!

ronashlon

New member
אכן מתחיל להיות מעניין

ניסיתי אותך על הפוסט הראשון ונכשלת. זה מה שכתבת:
לעניין דיווחים שקריים מציע להתעדכן על הדיווחים מסאמוס... חבלה?! (המחבלים בדרך לפריז חיבלו בבלמי האזטק?!), תקלה?! או חוסר מקצועיות?!, דיווחים שהתגלו כ"לא נכונים"...
מה הקשר בין מחת לתחת? האמת חשבתי שאתה קצת יותר חכם.
אז מה היה לנו:
AXN כתבינו האמיץ הרץ בין הפגזים מביא דיווח מהשטח: חבלה, זעקו הכותרות. AXN תתחיל בזה שתספר לכולם מי אתה. אחר כך תטיף מוסר לאחרים.
ובאשר להרים כפפה שלך: חס וחלילה. זו כניראה תהייה נגועה.
לגבי ויתור שלך להיות חבר אגודה, אין אלא לברך על כך. ברוך דיין אמת.
ובאשר לשמועות המתרוצצות לגביך. זו לא היחידה. תענה ברור: אתה בנית את המטוס שלך. תזכור שמי שבנה לך את המטוס מוכר לרבים.
ואם עדיין לא הבנת "כתבינו" הבעיה היא בפוסטים שלך ולא באגודה. תתיחס למה שאני כותב, ואל תנסה להסיט את תשומת הלב ע"י הכפשת אחרים. כך פשוט.

ANX

New member
נקבל תשובות ענייניות?! או רק קשקושים...

&nbsp
חבל... העו"ד שלי כבר התלהב... כנראה שאומץ היא לא תכונה בולטת אצליך....
&nbsp
ובכל זאת... כולנו נשמח לשמוע תשובות לשאלות בנוגע להסכמים ה"סודיים"...

נו, באמת...

ANX לא כותב בעילום שם. רוב הקוראים כאן יודעים מיהו, ואם תנבור בשרשור הגדול למטה תראה שהוא בעצמו חשף את שמו.
"אז בוא ואחזיר לך באותה המטבע" ממש לא רלוונטי כאן. אם יש לך תלונה על זיופים, פנה למשטרה. ANX לא חייב לך שום דבר.
לעומת זאת, וועד האגודה חייב גם חייב דיווח לחברים. הוא לא עושה את זה - לא כאן, וגם לא במכתבים המלוקקים שהוא מפיץ דרך אתר האגודה ובפייסבוק.

ANX

New member
4X-ANX היה מטוס בבעלותי, ומכאן הכינוי

אז למי שלא יודע, וזה מעניין אותו, שמי ירון נמט
&nbsp
מטוס הפייפר לאנס 4X-ANX נמכר בחו"ל, כיום בבעלותי מטוסים אחרים כולל ה- 4X-OYN שנבנה על ידי...

ronashlon

New member
כול הכבוד לטייס האנונימי

הצלחת בפוסט קצר וברור לתאר אוקסימורון. אתה מטיף מוסר כאשר אתה בעילום שם? ענק!

ממש לא מטיף מוסר

לכל אחד שכותב כאן בפורום זכות הבחירה האם לכתוב בעילום שם או לא. זה טיבו של פורום אינטרנטי.
ההערה הייתה לכך שטענת ש ANX כותב בעילום שם, ולא כך.

ANX

New member
ומה עם תשובות לשאלות?!

מה הובטח ל"תורם האלמוני"?! טובות הנאה? זכויות?!
&nbsp
מה הובטח לסם אלימלך?! תפקיד?! שכר?! טובות הנאה?!
&nbsp
האם האגודה עומדת מאחורי הניסיון לפרק את עמותת המשתמשים?!
&nbsp
מה עם תשובות לשאלות המעניינות באמת...?!
&nbsp

ronashlon

New member
"כתבינו" תן לי לנחש:

גם אתה לא הייתה בהרצאה של האגודה. נכון? מה תגיד עכשיו שלא שלחו לך הזמנה אישית? ואתה עוד רוצה שנתייחס ברצינות לשאלות שלך? הצחקת אותי "כתבינו"
לדבריך ויתרת על כל הזדמנות שהיתה לך לקבל תשובות באופן עינייני, ואתה "כתבינו" שואל אותי?

ANX

New member
למה לא לענות וזהוא?! כך כולם ישתקו?! או אולי לא?!

אולי יש הסכמים "חשוכים" עם בעל המטוס שיקבל איזה שהן זכויות?! אולי מר סם אלימלך יקבל תפקיד כמנכ"ל החברה הכלכלית? בשכר? אולי שכר גבוה?! ואולי עוד דברים?!
&nbsp
כל מה שמבקש זו שקיפות, אני אהיה הראשון להתנצל אם חו"ח היטלתי דופי באנשים יישרי דרך...
&nbsp
אז למה לא להציג תשובות מלאות לשאלות הנ"ל, במידה והכל "כשר" כולם "ישתתקו", אני אתנצל, ושי והאגודה "ייצאו גדולים".
&nbsp
הנה "הצעה לסולחה" פומבית....
&nbsp
בואו נראה אם הצעה זו תזכה למענה ענייני או שוב ניגרר לשטויות...

למעלה