מתנה

maybesure

New member
מתנה

שאלה לי אליכם: מקום העבודה שעוסק בהדרכה הציע לי במתנה קורס שעלותו כמה אלפי שקלים. מאחר ואני עובדת כרגע ללא כל תנאים סוציאלים (פנסיה/ביטוח מנהלים/קרן השתלמות), חשבתי שאחרי חצי שנה + אפשר כבר לבקש תנאים. ואז באה ההצעה הזו, ומרגישה קצת מוזר במקביל לבקש גם תנאים. ההשתתפות בקורס, מעבר לכך שהיא באמת מתנה בשבילי כי אני אוהבת ללמוד, יש לה גם אינטרס שמשרת את מקום העבודה בנושאי שיווק שעד כה לא עסקתי בהם, והשירות הזה יהיה נתון לשיקולי כעבודה מהבית בנוסף לשעות המשרד - בהמשך. השאלה היא האם הגון לבוא ולבקש גם תנאים סוציאלים, בעיקר הפנסיה שמעולם לא הייתה לי דרך מקומות עבודה? האם לבקש כעת - או להמתין שתימלא שנה לעבודתי? ידוע לי כי המנהלים מרוצים מאוד משירותי את המכללה כמזכירה.

maybesure

New member
כבר מזמן מזמן לא

החובה היא רק לשלם ביטוח לאומי. את זה הם כמובן משלמים. שום מעבר לכך.

hanashim

New member
דעתי

maybesure שלום אם הולכים לפי החוק היבש כן מגיע לך תשלומים נילווים רבים כגון קרנות למינהם וכולי אהל לצערי הרב אנו יודעות מה קורה בשוק העבודה ואת המצב שיש ביקוש גדול בהרבה מההיצע דבר המשחק לידי הבוסים לדעתי תצעי לקורס שההעבודה מציעה לך תצלחי בקורס ואחר כך בעבודה ולאחר שתהיי בעלת ידע והשקעה של המשרד / המפעל בך באלפי שקלים תוכלי לבקש הטבות ותנאים כי אז במעסיק שלך יחשוב פעמים כי הוא לא ירצה לאבד עובדת טובה לאחר שהשקיע בה כספים רבים כל כך אשמח לדעת מה הדרך שבסופו של דבר תבחרי בה

maybesure

New member
תודה

היי "הנשים", החוק היבש כבר מזמן הוצא מחוץ לחוק, לצערנו עד כמה שידוע לי מלבד ביטוח לאומי שהוא מעין קרן זעומה למקרי תאונות ופנסיה - אין המעסיק חייב לשלם דבר עבור עובדיו - אולי אני טועה, אשמח לקבל קישור לחוק הכתוב. אמצא הזדמנות נאותה להעלות את הנושא בפני הבוס שלי, ומבטיחה עדכון.

למעלה