מתנה

מתנה

היי צריכה עזרה בהקדם. מחפשת מתנה לאמא של החבר. כל רעיון יתקבל בברכה ?? תודה

מתנה לכבוד מה?

אפשר בושם שאת יודעת שהיא תאהב, אפשר כלי הגשה מיוחד אם היא בקטע של זה או איזה אקססורייז שווה למטבח.

אפשר צעיף מיוחד או ארנק-מאוד תלוי בכסף שאת רוצה להשקיע.

את מכירה אותה יותר טוב מאיתנו
-מה היא אוהבת?

sweetdreams

New member
כמה רעיונות וטיפ

תחילה הטיפ: אני הייתי בוחרת כמתנה משהו אישי.
כלי הגשה ואקססוריז למטבח זה נחמד כמתנות לחגים, אבל לאירוע אישי כמו יומולדת הייתי נותנת מתנה אישית לה כאישה, ולא כאמא או כמארחת.

מה בדיוק? תלוי בהכרות שלך איתה ומה שהיא אוהבת..
תיקים וצעיפים הם תמיד אופציות טובות. מתנות גנריות אמנם, אבל שאפשר להכניס בהם טאץ׳ אישי. (כמובן עם פתק החלפה!)
בושם נראה לי קצת שחוק, וגם תלוי מאוד בטעם האישי של הבנאדם, לא משהו שהייתי קונה למישהו אחר.
ספר טוב שנראה לך שיעניין אותה (אבל לא ספר בישול! תזכרי, זה לא חג! את רוצה לקנות מתנה לה, ולא לשירות הבית!
). גם כן עם פתק החלפה..
שוברים בסכום מסויים לחנות בגדים, או למסעדה שהיא אוהבת.
או שוברים לטיפול בספא או למניקור/פדיקור אם היא בקטע (האחרון נראה לי סופר מפנק!).

מסכימה עם המגיבות שלפני

כלי הגשה או כלי מטבח זו לא מתנת יום הולדת, אלה אם כן מדובר במישהי שממש ממש בקטע. לא אחת כזאת שמבשלת ואופה פה ושם בארוחות אלה מישהי שממש נהנית מאפיה וחופרת על זה.
בחגים אני מביאה מתנות כאלה... בימי הולדת לא.

אני מאוד אוהבת לתת חוויות במתנה.
אתמול נתתי לאבא שלי ליום ההולדת כרטיסים לשלמה ארצי בהיכל התרבות, לפני שבועיים לאמא של בעלי כרטיסים לאגם הברבורים (הגיעה איזשהי הפקה בינלאומית)- שניהם התלהבו מאוד מהמתנות שלהם ולא סתם, אני בהקשבה מלאה כל השנה ואני כבר יודעת מה הם ישמחו לקבל.
בעבר הבאתי לחמתי גם כרטיסים לאופרה במצדה ליום ההולדת.

אז אם יש אמן שאת יודעת שהיא אוהבת או תחום מסויים שאת יודעת שהיא מתעניינת בו אני הייתי הולכת על זה.

אם היא אשה מאוד מטופחת, אז משהו טיפוחי כזה תמיד יעבוד עם כאלה... בושם, איפור ותכשירים שונים (שאת יודעת שהיא אוהבת!).

חשוב לנסות ולקלוע לטעמה.

אני חושבת שרוב האנשים אוהבים שמביאים להם דברים שימושיים.

למעלה