מתנה

מתנה

הי לחברי הפורום הנפלא, אני מסיימת תהליך אימון עם אישה נפלאה שלמדה להציב גבולות בחייה ולשים את עצמה במקום גבוה בסולם העדיפויות. כתוצאה מכך היא ירדה במשקל בצורה משמעותית ואיפשרה לעצמה לבלות יותר זמן בדברים החשובים לה. אני מחפשת עבורה מתנה לסיום האימון שתסמל את עניין הגבולות וחשיבות עצמה. האם יש לכם רעיונות לתרום לי? תודה.

ואוו אני מעריצה אנשים כאלו!

שמציבים לעצמם גבולות\מטרות ומצליחים.. הרעיון היחידי שעולה לי כרגע קשור לשרשור שהיה לנו בפורום על יומן אפשר להכין. אני ממליצה לעיין אם זה מתאים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1416&MessageId=146972358 זה קישור להודעה שלי. בנתיים אם יהיה לי עוד רעיון, אני אשלח. בהצלחה!

מיקדת אותי../images/Emo13.gif

אמנם יומן לא ישמש אותה, כיון שיש לה יומן מקסים של מיכל נגרין שהיא מאד אוהבת, אבל הבנתי שזה צריך להיות משהו מעשה ידי, שיזכיר לה את ההשגים שהשיגה, משהו שיהיה לה מול הפנים שהיא number 1. אם יהיו לך רעיונות נוספים בעקבות המיקוד אשמח לשמוע.

עוד רעיון שעלה לי...

לוח מודעות שעליו כל מיני משפטים מחזקים.. אפשר להמשיך עם לוח שנה. כמובן שאפש קנוי, ואז להוסיף אליו הערות ...
אם יהיו עוד אני הוסיף

תודה

קניתי לה מחברת קשיחה יפה, קישטתי אותה והיא תשמש להדבקת תמונות של דברים שהיא שואפת אליהם, דברים שחשוב לה לא לוותר בהם, וכו' (תמונות או משפטים). הרבה תודה על הרעיון.

KarinDi

New member
רעיון מקסים

נשמח לראות תמונות! ואם את רוצה קצת השראה למחברת אישית כזו- תציצי כאן המון יוצרות עשו גירסאות משלהן למחברת הזו, אם זה יעניין אותך- אפנה אותך לעוד דוגמאות

מטריף!

ואיזה כתב יפה - את היוצרת? נתן לי הרבה רעיונות - מדהים. אגב, אני משלבת את זה עם דברים שעלו באימון כמו ערכים, חוזקות, שאיפות וכו'.

wintam

New member
אם עדיין לא מאוחר...

הנה מה שכתבת: "משהו מעשה ידי, שיזכיר לה את ההשגים שהשיגה, משהו שיהיה לה מול הפנים שהיא number 1" אז הדבר הראשון שעולה לי הוא... מראה מעוטרת מעשה ידייך. הנה דוגמה...

מודה לך על המחמאה

אימון יכול להעשות בהמון דרכים ולכן אין מגבלה פיזית אמיתית. למפגשים פיזיים זה באזור השרון (אני מאלפי מנשה)

למעלה