מתנה

ExtremeFantasy

New member
מתנה

"עוד 20 דקות" זה כל מה שהיה כתוב על המסך, אבל היא ידעה טוב מאוד מה זה אומר. היא כבר הייתה מתורגלת. נשמה נשימה עמוקה, מאלצת את גופה להרגע, והחלה בהכנות האחרונות לקראת בואו. פעם נוספת היא בחנה את הלבוש שהיה מונח והמתין לה על המיטה, מקווה שזה ימצא חן בעיניו. את הלבוש היא בחרה כבר בשעות הצהרים כאשר הודיע לה שהוא מתכוון להגיע אליה היום. באיטיות היא הסירה מעליה את החלוק אשר כיסה את גופה והחלה להתלבש בעבורו. הפעם זה היה מחוך תחרה אשר חיטב את מתניה אולם השאיר את שדיה חשופות בעבורו. היא ידעה שהוא אוהב לעשות שימוש מלא בגופה ואהב שהיא חשופה ומוכנה בעבורו. זאת הסיבה גם שהיא בחרה היום שלא ללבוש תחתון. הניסיון לימד אותה שכאשר בחרה שכן ללבוש תחתון, הנ"ל לא תמיד שרד את המפגש שלהם, ולכן העדיפה להישאר בלי. בדיקה אחרונה לוודא כי מפשעתה חלקה לחלוטין כפי שהוא דרש ממנה, ואז צעדה בהתרגשות למרכז החדר, מציבה את עצמה בדיוק באותה הצורה כפי שהורגלה בכל הפעמים הקודמות. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ "את תמתיני לי עירומה, על בירכייך, ועם כיסוי עיניים במרכז הסלון של ביתך" כל נפשה התמרדה לנוכח ההוראות שהוא העביר לה, והיא כל כך השתוקקה לשלוח אותו לכל הרוחות, אולם משהו בה ידע כי אין בזה תועלת. למרות כל מה שהיא ידעה על 'כללי הזהירות' ולמרות הרצון שלה להתמרד ולעשות מה שהיא בוחרת כמו בכל תחומי החיים שלה, היא כבר ידעה שזוהי אינה הבחירה שלה. בשבועות האחרונים היא למדה דברים חדשים על עצמה והבינה כי אין לה סיכוי להתנגד לו. השיחות שהתחילו מתוך סקרנות חסרת כיוון סחפו אותה לאט לאט עד שהבינה כי היא מתמכרת לקשר הזה איתו, הקשר עם האדם הזה מעולם לא פגשה, מעולם לא ראתה, ויתכן שגם לעולם לא תראה. לאט לאט הפכו השיחות אינטנסיביות יותר ובמקביל גם אינטימיות יותר. היא מצאה עצמה חושפת את עצמה בפניו לחלוטין – נפשית וגופנית, ומצאה עצמה מתמכרת לחשיפה זאת. במקום מסויים היא כבר קיוותה לזמן שבו יאמר לה כי הוא מעוניין לפגוש בה, אולם לא ציפתה לדרך שבה יבחר לעשות כן. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ לא היה עליה להמתין זמן רב לאחר שמיקמה עצמה במרכז החדר על בירכיה, ידיה שלובות מאחורי גבה, וכיסוי העיניים לראשה. באפלה אשר עטפה אותה היא שמעה את קולה של הדלת נפתחת וליבה כמעט איים לזנק מחזה מהתרגשות, אולם היא ידעה כי אל לה לעשות דבר ללא אישורו. את הלקח הכואב הזה היא למדה זה מכבר. היא האזינה לקול צעדיו המדודים על ריצפת החדר סביבה, יכלה רק לדמיין כיצד הוא סובב סביבה, בוחן אותה ומתכנן כיצד לעשות בה שימוש. זרם חשמל מטורף חלף בגופה כאשר חשה סוף סוף את מגע ידו. המגע שהיא כה השתוקקה להרגיש, תחילה מלטף את לחיה, מרפרף על שיערה החלק, ולאט לאט גולש במורד צווארה אל פיטמותיה הזקורות עד כאב מהתרגשות וציפיה לבאות. "כרגיל, בחרת היטב את לבושך. גם הפעם אני גאה בך" שמעה את קולו העמוק לוחש באוזנה כעבור זמן מה אשר במהלכו הרגישה אותו בקרבתה, וכמעט ויכלה להרגיש את עיניו סורקות אותה. "אפשר בהחלט להמשיך" הוא המשיך ללחוש באזנה, וכאילו זה היה האות לו המתין גופה, היא חשה את הרטיבות המתגברת בין רגליה, יודעת שבקרוב יהיה לזה צורך..... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ למרות הוראותיו המפורשות, היא הייתה חייבת להראות ולהוכיח לו ולעצמה כי יש לה שליטה מסויימת על מעשיה. היא בחרה בסט מיוחד אשר רכשה במיוחד לפני מספר ימים כאשר הבינה כי מועד המפגש הראשון שלהם מתקרב, והתאימה אותו לגופה. בכדי לא להמרות את פיו יתר על המידה היא אכן קשרה לראשה את כיסוי העינים אשר סיפק לה והמתינה לו כשדרש, יודעת כי לבטח יאהב את אשר יראה, ולא יקח זמן רב עד אשר ישבה בקסמי גופה ויחשוף עצמו בפניה את תחושת הזמן היא איבדה מזמן, ואחרי הפעמים הראשונות זה כבר לא היה לה איכפת. לעיתים נשאר במחיצתה דקות ספורות, ופעמים אחרות נשאר במחיצתה עד אור הבוקר. כל אשר ידעה ואיכפת היה לה מאז הפעם הראשונה בה נגע בה, בגופה ובמקביל גם בנשמתה, הוא כי היא תמשיך ותעשה ככל אשר יורה לה. הכל על מנת לחוש שוב את העונג הזה, הסיפוק, התשוקה, וההתמסרות אשר מילאה אותה כאשר בחל לענג ולהתענג עליה. כאשר התעוררה בבוקר הוא כבר לא היה שם. את עקבותיו היא יכלה לחוש בגופה אשר היה רגוע לחלוטין לאחר שבא על סיפוקו פעם אחר פעם, ובתמורה בעמידה עצמה לרשותו ולשרותו בכל אופן שידעה ויכלה על מנת לגמול לו. רק לאחר שהייתה בטוחה לחלוטין כי הוא אינו בדירתה הרשתה לעצמה להסיר את כיסוי העיניים שלה, משאירה את עיניה עצומות למספר שניות, מנסה להאחז בשרידי הנוכחות שלו, ורק אז פקחה את עיניה והביטה סביבה, בוחנת את הבלגן אשר פעילותם הותירה אחריה וחיוך של סיפוק מרצד על שפתיה. החיוך הפך לתמהון כאשר הבחינה את אשר בחר להשאיר לצד מיטתה, ובחשש היא הושיטה את ידה, חוששת לגעת ובאותה המידה נמשכת למתנה אשר זה עתה קיבלה. אצבעותיה ליטפו בעדינות ובחרדת קודש את המרקם של העור עד אשר השתכנעה כי אמיתי הוא, ואז כאשר החזיקה בידה את הקולר החדש שהוענק לה ידעה כי שלו היא, בכל אשר יחפוץ, ושפתיה מילמלו בדממה את אשר נפשה רצתה לזעוק "תודה אדוני..."

nerissa

New member
לא ממש הבנתי. סליחה שאני מחרבת מסיבות.

אם כך היא המתינה לו בפגישה הראשונה שלהם.. החלק הזה קצת מבולבל ולא ברור. אם כן - אני לא אוהבת את הרומנטיות שעוטפים בה פגישה ראשונה שהיא מסוכנת כל כך עבור הסאבית (וגם עבור הדום) לחכות בצורה כל כך פגיעה, בביתה, כשכל שהיא יודעת על אותו אדם הוא מה שמסר דרך האינטרנט.. לא חשוב כמה זמן זה נמשך קודם - זה אסור. לצערנו אנחנו יודעים כבר די והותר על מקרים של אונס (לעיתים נכנס הביתה יותר מאדם אחד כ"מצופה"), תקיפה, שוד (רוקן למסכנה את הבית אחרי שקשר אותה - והיא לא יכולה היתה אפילו לתת תיאור של האיש בגלל כיסוי העיניים) .. להיכנס לקשר מיני בצורה כזו זה נורא רומנטי, נורא מתמסר, נורא הרפתקני ונורא ספונטני ו..נורא אימפולסיבי. הרבה נורא יש בזה וכדאי לשקול זאת היטב. ולכם הדומים שכל כך מתפתים לבקש זאת מסאבית חדשה כדי ש"תוכיח לכם נאמנות" וכדי שתוכלו לדעת "עד כמה היא מתמסרת" - קחו בחשבון שסאבית שאין בה טיפת אחריות בסיסית וקנאות לחייה ולבטחונה שלה בשלב כל כך מוקדם בקשר - זו סאבית שתסכן לא רק את עצמה אלא גם אתכם בעתיד! זו סאבית שהאימפולסיביות וההרפתקנות הם בעורקיה..זו מישהי עם מישאלת מוות. אתם באמת רוצים לקחת אחריות על סאבית כזו?

ExtremeFantasy

New member
פנטזיה ומציאות

בגדול אני מסכים עם הקריאה שלך לזהירות וביטיחות. אבל במציאות היו לי כבר כמה וכמה קשרים אשר התחילו בצורה "כזאת" והפלא ופלא כולן עדיין בחיים, והן בחורות שגיליתי שניתן לסמוך עליהן לחלוטין. דווקא קשרים שהתחילו בצורה יותר "שפויה" הניבו תוצאות יותר בעיתיות, כך שאין כללים וחוקים. ושוב, אני מסכים איתך שזה לא "בטיחותי", אבל מצד שני רוב הפנטזיות בחיים מערבות רמה מסויימת של סיכון

nerissa

New member
אולי, אבל..

אם השיקול של "על כל עשר שעברו את זה בשלום יש אחת או שתיים שנהרסו להן החיים בגלל מתן לגיטימציה להסתכן" זניח מבחינתך - so be it . גם אני מכירה מספיק בנות שהצליחו להחלץ בשלום מסיטואציות מסוכנות, וגם כאלה שמימשו פנטזיות דומות בהצלחה. ובכל זאת, למרות שאני לרוב מעודדת לממש פנטזיות - כשחברה שלי פונה אלי להתייעץ אם לחוות מימוש פנטזיה דומה לזה שתיארת או לא - בנקודות כאלה אני לא מציגה כל מיני אפשרויות ומשאירה את ההחלטה הסופית לשיקול דעתה, אלא אני נגד נחרצות. אני מעדיפה להיות פסימית טוטאלית בזה מאשר אופטימית זהירה. אספתי שברים של די והותר נשים ש"לא הצליח להן"..זה קשה. אני מבטיחה לך. בגלל נפילות אישיות שלי בעבר (לא בסיטואציה כזו) ובגלל הניסיון שלי - אני מעריכה שהחושים שלי מחודדים יותר מאשר של סאבית מתחילה מורעבת להתנסות ולהוכיח עצמה. גם אני נפלתי בידיו של סאדיסט אלים שחיפש קורבן ותו לא - בגלל הרעב שלי והצורך שלי להוכיח עצמי - ואני הייתי קצת מנוסה. לקח לגוף שלי חודשיים להחלים מהפציעות של אותה סיטוציה. לנפש לקח יותר. אני חושבת שאני לא יכולה לתת קרדיט, שיש למי שמולי את אותם חושים מחודדים להזהר..כמו שלדעתי האישית אסור שדום מנוסה יתן לגיטימציה לסאביות להתנסות בסיטואציות כאלה - ולא חשוב עד כמה הוא עצמו "לא כזה" ואצלו זה תמיד מצליח. אבל זו הדעה הזניחה שלי
אז תשאלו איך בכל זאת לממש פנטזיה שכזו ולשמור על עצמכן? ערבו גורם שלישי. "מלאך". ודאו שיש בידכן מספר טלפון אמיתי של אותו בחור שמעולם לא פגשתן. תנו את הטלפון לאותו גורם שלישי מוסכם על ידי שני הצדדים, כך שאם חלילה משהו קורה - יש קצה חוט. אם אותו דום מסרב לחשוף עצמו ויהי מה, משאיר את הסיכון כולו על כתפיך - אל תלכי לשם! אם הוא מבין את הסכנה והחששות ומשתף פעולה במתן "ביטוח" שכזה - בכיף. כך את יכולה להיות שקטה יותר. אם הוא אומר שמתן ביטחון שכזה "מוציא את העוקץ" מהעניין ומוציא את אפקט הפחד וזה "מקלקל" - אל תלכי לשם. משהו מסריח. דום טוב ידע להוציא את המקסימום מסיטואציה שכזו גם כשהוא משאיר בידך קצה חוט של ביטחון.

ExtremeFantasy

New member
זהירות חשובה. אבל גם זכות הבחירה

כפי שאמרתי מראש, אני מסכים עם זהירות בסיסית, וברוב המקרים גם הרעיון של 'חבר טלפוני' הוא טוב ושימושי בהחלט. יש לנו תמיד את הרצון ללמד אחרים ולחסוך מהם את החוויות אשר עלולות להכאיב להם, אבל בסופו של יום כל אחד צריך לחיות את חייו. ואני די בטוח שגם אם את תספרי את כל החוויות שאת עשית ועברת יהיו רבים שיגידו כי עברת את הגבול במקומות רבים - זוהי בדיוק זכות הבחירה ושיקול הדעת האישי. אני אישית מאמין בייעוץ והדרכה וכאשר קרובת משפחה שלי הגיעה לגיל המתאים לקחתי אותה לשיחה ואמרתי לה שאם אנסה לומר לה מה לעשות ומה לא לעשות יהיה זה מתחסד מצידי, ולכן רק אומר לה לשקול את צעדיה, לחשוב טוב לע מה שהיא עושה ולהיזהר. מעבר לזה אין לי זכות לקבוע בעבורה דבר אלא רק להציע את תמיכתי בכל אשר תבחר לעשות (וגם לטעות)

nerissa

New member
אין ספק

שהבחירה הסופית היא של כל אחד ואחד מאיתנו
אני יכולה "לקבוע" עבור מישהו עד מחרתיים אבל את הצעד הסופי יעשה הוא. אני יכולה להגיד את דעתי. אני יכולה לתת עצה כשהיא מבוקשת. כשמישהו בא לבקש עצתך אין שמץ של התחסדות בלהביע אותה בצורה מוחלטת. יש התחסדות בלהיות PC במצבים שכאלה. אם אני מאמינה בכל לבי שמה שחברתי עומדת לעשות זו טעות חייה - אני אגיד לה זאת, בכל התוקף האפשרי. ברור לה ולי שזו דעתי בלבד. אנחנו לא ילדים קטנים. באותה מידה ברור לה שלא חשוב מה תחליט לעשות - אני אהייה שם בשבילה גם אם תיפגע וגם אם לא. אין כאן עניין של אגו או התחסדות. אני בחיים לא אתנה חברות או קשר בכך שחברה כזו או אחרת "תעשה כמצוותי". לרוב אני פותחת מספר אופציות ואפשרויות בחירה בידיעה שהבחירה הסופית היא לא שלי - אני לא מכוונת לבחירה מסויימת. במקרים בהם אני משוכנעת שזו טעות (כמו במקרה דומה לסיטואציה שתיארת) - אני אגיד בפה מלא - לא! עד כאן! זו שטות. ואני אנסה כמיטב יכולתי לשכנע את אותה אישה שלא לעשות זאת. לא אופציות ולא באטיח. אגיד דיעה נחרצת. התחסדות? שיהיה. לא מעניינות אותי ההגדרות האלה בנקודות שכאלה. ואתה יודע מה? כשאני עושה זאת אני לוקחת בחשבון שאני טועה לחלוטין ואני אצא דבילית בסופו של דבר ואתפס כ-over protective או איזו היסטרית. ש-י-ה-י-ה. האופציה השניה מפחידה אותי יותר. שידעתי מסכנה כלשהי ולא עצרתי בזמן כדי לא להתפס כ"מתחסדת", וחברה או מכרה נפגעה מכך.

ExtremeFantasy

New member
מסכים איתך

להזהיר בפני סכנה אפשרית וצפויה זה בהחלט מאוד חשוב וזוהי חובתך כחברה אגב, האם את עשית בחייך רק דברים בטוחים והגיוניים?

nerissa

New member
ממש לא!

עשיתי טונות של שטויות. הן מחוסר ניסיון, הן מספונטניות. נפגעתי קשות מהחלטות שגויות שעשיתי. סיפרתי אותן. נשים בעולמינו הכהה קראו.
חלק לקחו את הטיפים מתוך הכתיבה. חלק פונות אלי להתייעץ מתוך ידיעה שיש לי ניסיון גם טוב וגם רע. הן מודעות לגמרי לכך שהן מקבלות עצה ממישהי שעשתה גם בחירות שגויות שהיא לגמרי לא גאה בהן. תשאל אם הייתי מוותרתעל חלק מהחוויות שחוייתי בעקבות אותן בחירות? בהחלט כן. תשאל אם ארצה לחסוך מנשים אחרות התנסויות שכאלה? בהחלט כן. תשאל אם החוויות הרעות מהעבר גרמו לי שלא להיות ספונטנית ולממש פנטזיות כיום? ממש לא
אני רק זהירה יותר וסומכת יותר על תחושות הבטן שבעבר דחקתי הצידה. וכן, מאמינה שלמרות שאזהיר מישהי כזו או אחרת - גם היא תעשה טעויות. וכן - אני מאמינה שגם אני עצמי עוד אעשה טעויות..למרות כל הזהירות.

בולשיט

זה סאדו פה, לא חנות לממכר רומנים. יש מופרעים שיכולים לקרוע ך ת צורה במסווה של סאדו. אז בנות! קודם תבררו מצוין!

מסכימה לכל מילה

אין צורך להיחפז. קודם כל, בטחון.גם בדום וגם בסאב. הז או הכוס תמיד יכול לחכות.

Master Stav

New member
מסכים איתך

אמון בונים לאורך זמן .....כל השאר ..... אפםשר לקשור אותה בים ל3 שעות וללכת לשתות בירה ....ילה בסדר דימיון מציאות .....ההבדל בין השנים די גדול

ExtremeFantasy

New member
גם אמון יכול לאכזב

אמון הוא דבר שנבנה בתהליך ארוך וגם אחרי זה תמיד ניתן לפגוע ולהיפגע.

Master Stav

New member
והקשר הוא ?

ניתן להיפגע תמיד ......וחזק מאד .....מנסיון
מצד שני אני אעדיף בנייה של קשר ואמון על פני טירוף ופנטיזה בכל רגע נתון אז תקרא לי קונטורל פריק ...מאמין שכך בריא יותר שוב אני לא שופט ...מדבר מתוך מה שמתאים לי אישית

ExtremeFantasy

New member
ביטחון מוחלט

רוצה ביטחון מוחלט - תחזור לונילה. אנחנו פה בשביל הטירוף, בשביל הסכנה ובשביל ההתרגשות אף אחד לא נמצא כאן בשביל הדברים המוכרים והידועים - כולל אותך!

Master Stav

New member
,הוייסה .....

אתה לא יודע מדוע אני פה ואם היית טורח לקרוא את שכתבתי הית מגלה שאין ביטחון מוחלט בכלום אני אחזור לאט כדי שתבין מהר ....אני אישית עם דגש על אני אישית מעדיף בנייה איטית של דברים ....על פני טירוף רגעי או אפילו מתמשך .... ושוב מתוך נסיון אישי . אגב ונילה היא לא מילת גנאי ...היא פשוט בסיס של דברים גם שלך ...למרות הנטייה של חלק מאנשי הקהילה לחשוב שמדובר במשהו מתועב .....

gidionline80

New member
אנחנו פה בשביל הטירוף

תדבר בשם עצמך אני למעט מקרה אחד לא הכנסתי פרטנרית לחיי הבדסמים בלי לפגוש אותה מעבר למסך במקום ציבורי וממליץ על כך לאחרים ולכל אחת שמתה להתנסות. זו אמנם לא ערובה למניעת פגיעה אבל אמצעי סינון יעיל ביותר במיוחד בשלב של התחלה. בדבר אחד אני מסכים יש הרבה טרוף בתחום אני משתדל להתרחק ממנו. ונילי גאה:)

Cגלית

New member
../images/Emo45.gif

יתכן והפנטזיה הכתובה קוסמת ומלהיבה, אבל ללא ספק מסוכנת ביותר. ונילית מפוצפצת.

Cגלית

New member
ברוך הבא../images/Emo48.gif

מרגש ומדליק לקרוא, אבל מסוכן ולא מומלץ. נריסה כתבה ואני מאשרת כל מילה שלה. שמירה עצמית חשובה,שמירה על סאב/ית חשובה לא פחות, לכן מזהירה את כל החדשים ובמהוססים-שימרו על עצמכם.

למעלה