מתנה

noa462

New member
מתנה ../images/Emo77.gif

לאחותי ולאמא שלי יש יומהולדת בקרוב... הבעיה היא שלאמא שלי אנחנו קונים כל שנה אותו הדבר: עגילים או שרשרת, ורציתי משו יותר יפה ומיוחד שתאהב. יש רעיונות? בין 60-100 שקל- משו פשוט ויפה
וגם לאחותי יש עוד מעט יומהולדת. היא אחת שאוהבת (או יותר נכון חוללללה) על פו הדוב ועל החברים שלו- ואז מה אם היא תיהיה בת 14?
אני יודעת שיש את הכרטיס ברכה הגדול הזה של פו הדוב שמנגן אבל מה עם מתנה? טוב תודה לכולם מראש

את יכולה להכנס להפנינג

ולקנות לה כריות של פו הדוב והחברים.......יש שם מגוון כריות או מצעים של פו הדוב.. או בובה גדולה גם אני חולה על פו הדוב

טלטולה

New member
פנינג יש שפע מתנות לכל המשפחה

לא עולה לי שום דבר בראש אבל שיוצאים לחפש מתנה תמיד מוצאים:) מזל טוב שניהן

ShirShir

New member
../images/Emo142.gifלאחותך...

מצעים למיטה בהדפסי פו הדוב.
פיג´מה+גרביים בציורי פו הדוב.
נעלי בית פו הדוב.
בובת פו הדוב.
פאזל 1000 חלקים של פו הדוב (ואחרי ההרכבה למסגרו כמו תמונה).
קופסא גדולה עם ציורי פו הדוב למלא אותה בממתקים.
קופסת פו הדוב ובה מלא מלא פיצ´פקעס של פו הדוב כמו: מחזיק מפתחות פו הדוב, גומיות וסיכות של פו הדוב, בובת פו הדוב, ארנק פו הדוב, גרביים פו הדוב ו...... כל מיני דברים של פו הדוב
.
יום הולדת שמח!!

lala182

New member
לאמא-

אפשר לקנות
איפור,
מוצרי קוסמטיקה,
פיג´מה (המתנה הקבועה שלנו
)
חזיות, תחתונים וכו´...

noa462

New member
תודה ../images/Emo140.gif

ואם אפשר עוד שאלה: אפשר להדפיס על פיגמות כמו שמדפיסים על מגבות או על חלוקים שמות וכו? תודה רבה רבה לכולם

לוטמניה

New member
אמא יקרה לי../images/Emo123.gif

לא מזמן מישהו הציע כאן לקנות לאמא כרית טובה אורטופדית. זה מסוג הדברים שאף אחד לא ממש טורח לקנות לעצמו אלא אם כן הוא ממש סובל, אבל גם לאדם רגיל זה יכול להיות פשוט תענוג לישון כמו מלך.... אפשר להשיג בכל חנויות ד"ר גב וכאלה...

למעלה