מתנה ש"איבדתי"במודע.

ebi83

New member
היא מספרת על אקט רגעי ואימפולסיבי

לא רק שהאקט עצמו לא היה מכוון לפגיעה באף אחד, מטרתו אף הובהרה כשהובנה האפשרות שאדם אחד נפגע ממנה.

יש כאן מצב של זה נהנה וזה לא חסר.. אלא אם אתה רואה רק את עצמך במרכז ואז ברור שלא משנה מה יקרה, כל עוד אתה לא נהנה ישירות מהמעשה, זה לא טוב.

קודם כל

אין לזה שום קשר ליפי נפש, וגם ליפי נפש את לא צריכה ללעוג.
את לא יותר טובה מאחרים.

דבר שני -רגשות האנשים החשובים לנו בבירור צריכים להיות הכי חשובים לנו ,בזה את צודקת.

דבר שלישי- בסיטואציה הספציפית הזו לפי מה שהיא תיארה גם אח"כ בפירוט,
זה היה מעשה יפה, ואני בתור בת זוג לא הייתי נעלבת מזה.

בעיני זה מעשה של אגואיסט שחושב רק על התחת שלו

ואיך שהוא יצא "מקסים". הרי זו היתה הכוונה שלה כשהיא נכנסה לפורום לספר על זה ולהתבשם מהתגובות המתפעלות שלכם.
איך אפשר ללכת ולתת למישהו אחר משהו שחבר נתן לך רגע קודם בשמחה ובאהבה, ועוד לעשות את זה מול הפרצוף שלו?

תעשי הפרדה

בין הכוונה שלה בעת פרסום הנושא כאן, לבין מה שקרה.
אלו שנידברים שונים, ואנחנו מדברים על מה שהיה, לא על למה היא פירסמה את זה פה.

מעבר לזה, אין לי מה להוסיף מעבר למה שאמרתי.

puma141

New member
שוש תגידי תודה שמסבירים לך פה:) אני בכלל

לא הייתי עונה לך, סורי....

יודעת למה?
כי הנפש שלי כ"כ גבוהה- שהיא מרגישה מרחוק מי בא לתקוף אותה מוכן מהבית,
בלי שהיא מכירה אותו בכלל

אז תחשבי מה שבא לך, הכל טוב.

תודהההההההה איזה מזל שאת עונה לי

בקיצור, תמשיכי עם השטויות הפוטוגניות ואל תתפלאי שחבר שלך זורק אותך

dw2322

New member
סיפורון מרגש (הגעתי מהראשי)

אני מסכים עם תגובת דניאל12319, וחושב שהייתי נעלב, שכן זה מזכיר לי את אלה שמעבירים בונבוניירה שהם לא באמת רוצים (ובמקרה זה אפילו מעבירים את הבונבוניירה בזמן ארוחת החג למישהו אחר, מול עיני הנותן).
אני מבין את הנתינה והראש שלך, רק שיש אחרים שבנויים אחרת.

בדיעבד (ואני מודה שזו כבר לא חוכמה גדולה) אני חושב שתסריט בו פומה אומרת: "נוש נוש, באמת תודה על הפרחים המקסימים. תראה איזה איש מסכן יושב כאן ברחוב, אז בוא נעשה מעשה טוב וניתן לו את הזר שלנו, טוב נוש נוש?" היה מייצר סיטואציה עדיפה.

anat281

New member
תגובה, אני בחורה

וממש לא מצדדת בך ! מה שעשית זה הדבר הכי פוגע ומשפיל בעיני, אם היו עושים לי דבר כזה הייתי נפגעת עד עומק נשמתי.
רצית לשמח את האדם השפוף והמסכן ? היית צריכה לקנות לו זר ואת הזר שקיבלת במתנה לשמור לעצמך ועוד לומר לחברך: על הזר שלך אני לא מוותרת.
אני מניחה שלא חשבת על ההשלכות של מה שעשית ובטח שלא עשית זאת בכוונה רעה אך לדעתי את צריכה ללמוד לקח מהמקרה הזה וכמה שיותר מהר להתנצל בפני חברך ולהסביר לו שפעלת מבלי לחשוב ושלא היתה לך כוונה רעה, בתקווה שהוא יסלח לך, ואם הוא גדול נפש אז הוא יסלח לך.

שונצו

New member
ממש לא מצדדת

אני הייתי נפגעת במקום החבר שלך.

נתן לך מתנה וככה מולו את מעבירה אותה הלאה לזר מוחלט?

galgal21

New member
אני הייתי נעלב מאוד.

חוץ מזה לעניים נותנים כסף ולא זרי פרחים.

puma141

New member
כל המתווספים האחרונים-אתם צודקים!אל תתיחסו

אלי, באמת לא כדאי לכם..

אני ממש איכסית, נכון?? בעעעעעע

סגרנו פינה, אין יחס. יום מעולה

פומה, חבל שאת לוקחת את זה ככה

ממעשה בודד אחד של בנאדם, לא משליכים על כל אישיותו. מותר לבנאדם לטעות במעשה אחד, ועדיין שלא כל אופיו יושחר. ואני לא חושב שמישהו פה משחיר אותך באופן כללי, אלא מדברים על הסיטואציה הספציפית הזו.

puma141

New member
דניאל, אתה כ"כ רחוק מאיך שאני באמת חושבת:)

אני עוברת לשירשור אחר לדבר איתך באותו נושא, כי זה שרשור ארוך שמיצה את עצמו בעיני..
לא טוב לי להיות מרוחה פה ככה :)

בוא, אני אסביר לך כמה דברים מבחינתי.

למעלה