מתנה קטנה ממני....

קסומה

New member
מתנה קטנה ממני....

שיטת ריפוי בשם סו -ג'וק...(אם אני אראה ג'וק אצטרך ללחוץ על כל הגוף)

עשו זאת בעצמכם
על מנת שתוכלו להקל על עצמכם ועל אחרים, הנה מספר טיפים בשיטת הסו-ג'וק שיסייעו לכם באופן מיידי. ראשית חשוב להבין שהסו-ג'וק מחלק את כף היד למספר חלקים:



האגודל מייצגת את הראש, החלק התחתון של האגודל, מייצג את הצוואר. האצבע והזרת מייצגות את הרגליים והקמיצה והאמה מייצגות את הידיים. גב כף היד מייצג את הגב, כשהחלק הקרוב יותר לאצבעות הוא הגב התחתון.



1. אם אתם סובלים מכאבי ראש, נסו לעסות את חלקה העליון של האגודל שלכם. תוכלו להשתמש גם במגנט.



2. אם תוקפים אתכם כאבי מפרקים בידיים – עסו בעדינות ותוך כדי נשימות את שתי האצבעות האמצעיות (האמה והקמיצה) של כף ידכם (ימין או שמאל).



3. לכאבי בגב התחתון – עסו את החלק הקרוב לאצבעות בגב כף היד שלכם.



4. לכאבים כרוניים, ניתן להצמיד באמצעות נייר דבק מגנט קטן ולהשאיר אותו על האצבע הרלוונטית למשך מספר שעות.



5. איברי הגוף הפנימיים – הלב, הריאות, הקיבה וכיו"ב, נמצאים כולם בכריות כף היד. עיסוי כללי של האיזור יכול לשפר את הפעילות הכוללת של הגוף, בנוסף להקלה על כאבים.
 

פ נ ט i ם

New member
אפשר להחליף תספורת בטיפול כזה אצלך ?


 

פ נ ט i ם

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

תני בעיטה לקיר ואז תכאב לך הרגל ותשכחי את כאב הראש...
 
למעלה