מתנה נחמדה

אסי במ

New member
מכונת טימפור

שלום לכולם, סוף סוף לאחר עיכוב קל יש רשמים ממכונת הטימפור שקניתי . http://www.americanchocolatemould.com/temp.htm אז נתחיל מהסוף: אני מרוצה !!!! קלה לתפעול (הוראות הפעלה באנגלית )לאחר ההפעלה הראשונה כבר לא צריך את חוברת ההפעלה. מד הטמפרטורה הדיגיטלי מראה מעלות צלסיוס למרות שבהוראות מוזכר רק פרנהייט. לא מתאימה לכמויות קטנות. ולמי שמחליט שזו המכונה בשבילו מומלץ לרכוש קערה נוספת ו"סקרפר" נוסף. אסי

אסי במ

New member
שוקולטייר

אז מי מהחברים בפורום השתלם בבלגיה או בצרפת ??? כל מי שפגשתי (וכנראה לא פגשתי את הנכונים)לא נידב מידע ?????????

אסי במ

New member
מתנה נחמדה

מצורפת מתנה נחמדה לחג שכל אחד מחובבי הכנת הפרלינים יכול לתת / למכור לחג

תודה , אסי כמה שאלות

כמובן מה המחיר וגם: כמה זמן השוקולד נשמר מטומפרר אחרי שמתחילים להשתמש ? האם המכונה שקטה בעבודה ? מה הכמות המינימלית ומה המכסימלית ? תודה

אסי במ

New member
תשובות

בוקר טוב, המחיר למכונה בעלת מתח ישראלי עולה 845 $ מחיר אינטרנט US (החברה בניו יורק) על זה צריך לתמחר הובלה ומע"מ לגבי הטימפור: אין התיחסות ממש לגבי זמן עבודה מקסימלי של המכשיר אבל הם כן מסבירים שאפשר להשאיר את המכשיר עובד כל הלילה לעבודה למחרת. הם גם מבדילים בין שוקולד שנרכש מטומפר לבין שוקולד שיש לטמפר אותו (שבזה לצערי אני עדיין לא מבין ) כל שוקולד שאני רוכש אני מטמפר בלי לשאול שאלות כמות מינימלית לא מצויינת לפי משקל אלה לפי גובה השוקולד בקערה אך הערכה שלי שמינימום 0.5 ק"ג והמקסימום הוא כ 3 ק"ג ואם את או כל מתעניין אחר מעוניין לראות את המכשיר ואו לקרוא את החוברת המצורפת מוזמן להתקשר אלי 0545-627122 אסי

IlanaF

New member
פעם שלישית...

האם אתא יודע אם יש כאן שירות?? מה אם צריך ?? תודה Ilana

argorn

New member
בצרפת בוולרונה

אבל אני ממש לא שוקולטייר אלא שף מטבח

למעלה