מתנה מיוחדת

מתנה מיוחדת

אתם יודעים מה גיליתי בכיתה ב`? שמתנה לא צריכה לעלות כסף. מתנה לא צריכה להיות עטופה בעטיפת מתנה וסרט ורוד. מתנה לא צריכה להכיל בתוכה חפץ. מתנה זה הרבה יותר מזה. בכיתה ב`, בתחילת השנה, הגיעה אלינו לכיתה ילדה רוסיה. בלה קראו לה. היא עוד לא ממש הסתגלה לארץ: התלבשה בצורה מגוחכת, לא ידעה לכתוב, לקרוא או לדבר, ועוד כל מיני דברים שלעולה חדש, ושלא נדבר על ילד בן 7, קשה להסתגל במהירות. אני לא רוצה להשמע המלאך הגואל, כי אני באמת לא כזו, אבל כל הילדים צחקו עליה. חוץ ממני ומעוד כמה ילדים. ניגשנו אליה, דיברנו איתה (היא ידעה כמה מילים בסיסיות) והתחברנו אליה. עם הזמן, גיליתי ילדה מדהימה. חמודה, מתוקה, עוזרת... היו לה קצת בעיות כלכליות, אבל היא הסתדרה פחות או יותר. בסוף כיתה ב`, יומולדת 7 שלי, היא ניגשה אליי ואמרה: ``עדי, את עזרת לי להתאקלם פה, בזכותך יש לי חברים וחברות, ואת ילדה נהדרת``... ותגידו לי אתם, חבר`ה: איזו מתנה יכולה להיות יותר טובה מזו? מחיוך של ילדה שאתה יודע שגרמת לה להיות מאושרת? והכל בזכותך? מתה עליכם עדי

amitoosh.

New member
אחותייייייייייי:cool:

קודם כל, למה לא סיפרת לי את זה פעם. וזה כ``כ נכון, בזמן שקראתי דמיינתי שאומרים לי את זה. כשאתה עוזר למישהו והוא מאושר מזה, אין משהו יותר טוב. ביי עדי, נפגש בבית :) עמית בן 11 וחצי...

שלומצי

New member
איזה יופי!

לפעמים כשאומרים לנו שמתנה זה לא בהכרח חפץ ארוז בעטיפה יפה, אנחנו אומרים ``כן כן``, אבל בלב לא באמת חושבים ככה... הסיפור שלך מוכיח שזה באמת נכון, שיש משהו בהרגשה הטובה של לעשות משהו טוב, שנותן הרבה יותר סיפוק והנאה מאשר לקבל משהו שסתם משמח אותנו. איזה יופי, שלחתי גם את ההודעה הזו לדקל מנהל הפורומים וגם הוא כנראה חשב שהיא יפה לאללה, כי היא בהודעות הנבחרות! אחלה!

למעלה