מתנה מאימא

yoavep

New member
מתנה מאימא

שבוע טוב אתמול היינו אצל הורי לצהרים. לא יודע איך הגענו לנושא אבל אימא שלי אמרה לי שיש לה צמיד מזהב עם השם שלה חרוט עליו שקיבלה מדודה שלה לפני כ-40 שנים והיא רוצה לתת לי אותו שאשמור למזכרת (היא לא הולכת איתו). היא שלפה את "תיק ההפתעות" - אתם יודעים, אותו תיק שיש לכל אחד שם הוא שומר מסמכים ישנים וכו' והתחלנו לחפש בו כשלפתע מצאנו שעון עגול וישן, כמו השעונים שהיו הולכים עימם שקשורים לכיסים ואימא אומרת לי שזה של סבא שלה ושאם אני רוצה אותו אז אני יכול לקחת
כמובן שלא היססתי
וכך קיבלתי מזכרת נחמדה מסבא של אימא שלי שלצערי אין לי מושג על כיצד הגיע אליו, מהיכן וכו' אבל זה עדיף מכלום. יום טוב יואב

א77

New member
לא יפה...

ךמה אתה משאיר אותנו בפה פעור??? תן מעט פרטים. פירמה/מודל, שנה, חומר, גודל ואף אם באפשרותך לצלם ולהכניס כקובץ. הדלקת אותי...

yoavep

New member
כמו שאמרתי...

אין לי שום מידע עליו. אימא שלי אמרה שזה היה אצל אימא שלה (לאחר שהסבא נפטר) ןכיום אין כל כך את מי לשאול. לגבי תמונה - אנסה לצלם ולהראות יחד עם הכוס קידוש שאני חייב פה כפר מספר שבועות

ד ז י ר ה

New member
גם לי יש שעון שקיבלתי לפני כחודש

מאבא שלי ומצאנו אותו בקופסת הנעליים הישנה של סבי. נראה שהוא עשוי כסף זה שעון לכיס. על המכסה טבוע מספר ויש סמל וכתוב TELEPHONE האם יתכן שחברת טלפונים בשנות ה-20 חילקה כפרסומת שעונים יקרים שכאלו? אולי סבא שלי השתתף בהגרלה וזכה בשעון כזה?או שמי שרכש טלפון קיבל שעון? תמוה בהחלט.

למעלה