מתנה ל-jbkkd טוב לא בדיוק במתנה אבל זה גם טוב
P peergo New member 10/5/07 #49 מה רע במפסק אחד? תוכל לסגור עם המפסק היחיד כמה מפסקים שתרצה ע"י מימסרים.
D doc monti New member 10/5/07 #52 אמממ אני מניח שזה יותר מסובך, ולא בטוח שזה יותר זול, אז למה להסתבך?
P peergo New member 10/5/07 #55 קודם כל... לא בטוח שאין לו DPDT. וזה לא מסובך בכלל. מימסר זה מפסק שנסגר ע"י אלקטרומגנט: יש זרם, הוא סגור. אין זרם, הוא פתוח. את מעגל הזרם שסוגר ופותח אותו תחבר למספק הרגל ואיתו תסגור כמה מפסקים שבא לך. מימסר שעובד על 5 וולט עולה 5 שקלים.
קודם כל... לא בטוח שאין לו DPDT. וזה לא מסובך בכלל. מימסר זה מפסק שנסגר ע"י אלקטרומגנט: יש זרם, הוא סגור. אין זרם, הוא פתוח. את מעגל הזרם שסוגר ופותח אותו תחבר למספק הרגל ואיתו תסגור כמה מפסקים שבא לך. מימסר שעובד על 5 וולט עולה 5 שקלים.
J jbkkd New member 8/5/07 #10 Green Ringer למרות שטעינו בצבע של הקופסא קצת... אפקט כזה שמוסיף הרמוניה של התו באוקטבה מעל.
F Fly2High New member 8/5/07 #12 והוא אפילו כבר עובד :} יש לו גם טיפה רעש פאזי.. לא בעיה במעגל, פשוט ככה נשמע |: מחר אני אעשה תקידוחים והכל בקופסה.. תחדש
והוא אפילו כבר עובד :} יש לו גם טיפה רעש פאזי.. לא בעיה במעגל, פשוט ככה נשמע |: מחר אני אעשה תקידוחים והכל בקופסה.. תחדש