מתנה לשנה

מתנה לשנה

שלום! :) אני וחבר שלי חוגגים שנה בעוד מס' ימים...ואין לי מושג מה להכין לו!! בדרך כלל זה בא לי בקלות....אז אני אשמח אם תוכלו לתת לי השראה! אני אגיד לכם מה אני לא רוצה חחחח: אני לא רוצה משהו שקשור לתמונות של שנינו (או לפחות שזה לא יהיה הרעיון המרכזי) כי ממש חרשנו את כל עניין התמונות הזוגיות... אני לא רוצה משהו שקשור ליום כיף/בילוי כי כבר תיכננו שנינו יום כיף... אני רוצה משהו מצחיק אולי...או חשבתי לעשות אולי מעין ערכה של משהו (כבר עשיתי לו ערכת חושים ליומולדת...).... התקציב הוא 200 ש"ח. הוא שונא צמידים/שרשראות וכו' לגברים, הוא לא צריך ארנק או פריט לבוש כלשהו.......הוא לא אוהב דברים קיצ'ים כגון מצעים/כריות/פופים/פיג'מות וכו'...... קיצר בעייתי הילד!!! אה והוא בן 20. ובמקרה בטעות גיליתי מה הוא מכין לי........אז זה קצת מקשה עלי כי כל מה שאני מצליחה לחשוב עליו כאילו "דומה" למה שהוא עשה בשבילי...... בכל מקרה תודה רבה למי שמצליח לחשוב על משהו!! :)

KarinDi

New member
אכן בעיה קשה...

יש הרבה "לואים" ומעט פרטים עליו ועליכם...למשל: מה הוא עושה בחיים? מה אתם אוהבים לעשות יחד? ודברים בסגנון. כמובן שיעזור גם לדעת מה הוא מתכנן... כמה רעיונות לערכות: איזה מזל שזכיתי בך, אוהבת אותך בכל הצורות, 12 סיבות למה אני אוהבת אותך (אחת לכל חודש), א-ב, ערכת נושא (חורף, קולנוע, פינוק ביתי, שוקולד, מסאז' וכן הלאה), דברים שלמדתי ממך, מילון זוגי תזכרי שבחגיגות "יום השנה" אתם חוגגים את הזוגיות שלכם ולכן לא הייתי הולכת על מתנה שהיא משהו שימושי בשבילו, את זה תשמרי ליומולדת... עוד רעיונות: לוח מודעות/מגנטי/לוח עד, לסרוג לו צעיף, לאפות לו עוגה/עוגיות, דיסק, ספר עם משמעות, אם אתם אוהבים לטייל- פק"ל קפה בהכנה אישית, מפות סמ"ש, מחברת מסלולים, ספר של טיולים רומנטיים/ליליים/זוגיים/רטובים וכו'... משהו נראה לך בכיוון? נשמח להמשיך לעזור!

מממ...

חשבתי על משהו נחמד...אני רוצה לעשות הדפס של משהו מצחיק (מעין בדיחה פרטית) ואני מתלבטת אם לעשות את זה על כרית מרובעת (סטאן מקדימה להדפס וצבע כלשהו מאחורה) או על בוקסר... מצד אחד כרית זה יותר נחמד וחמוד ובתכלס יותר שימושי..הוא יכול לשים את זה על המיטה ליופי..מצד שני כרית זה קצת נשי לא?? בוקסר זה ממש מצחיק אבל רוב הסיכויים שהוא לא ישתמש בהם- זה יצחיק אותו אבל אני מכירה אותו וזה בטח ישכב אצלו בארון =/ ובנוסף לזה אני כנראה אקנה מסגרת איכותית ממתכת ואשים תמונה של שנינו...ואולי אני אוסיף עוד משהו קטן... יש לי קופסא ממש יפה כזאת בלי מכסה ואני אשים הכל בפנים, אפזר קצת פרחים ייבשים או שוקולד בצורת לב, אוסיף מעטפה עם מכתב ואעטוף הכל בצלופן.. אני חושבת שזה יצא ממש נחמד ולא יותר מדי קיצ'י...השאלה היחידה היא אם לעשות הדפס על בוקסר או כרית?!!?! אה וגם היה לי רעיון לקנות לו מצעים עם רקמה אישית כי הוא כל הזמן שם מצעים ממש נוראיים!!!! חחחחח....ואז אולי באמת להוסיף את הבוקסר במקום את הכרית..עם התמונה.. מה לדעתך נשמע הכי נחמד?

KarinDi

New member
אני חושבת...

שקצת סתרת את עצמך, כי את מציעה פה רעיונות מקסימים, אבל כאלו שפסלת בהודעה הקודמת- משהו עם תמונות ומשהו "קיטשי כמו כריות/מצעים/פופים" (ציטוט שלך...). אם בתחושה הראשונית לא התחברת לכיוון הזה אז אולי זה באמת לא מתאים לו. הרעיונות עצמם מאוד יפים ומרגשים בעיני, השאלה מה הוא יחשוב... בעיני בוקסר הרבה יותר שימושי מכרית, אבל שוב- זה תלוי בבנאדם. הרעיון שהציעו לך עפ השוקולד (להכין לבד) נשמע לי מקסים, מפנק וכיף בתור תוספת למתנות שהצעת כאן...

dkohan

New member
רעיון

בתקופת החברים שלי (וואו זה היה מזמן) בשביל אחד החברים הלכתי לחנות בהרצליה שיוצקת שוקולד בכל מיני צורות של תבניות (נעל, דיסק, בית, לב וכו וכו) חבר שלי דה אז היה חולה מחשבים ולכן עשיתי לו משהו שקשור בזה, אבל יש גם כל מיני דברים מצחיקים וקלילים.... את זה (תלוי בגודל) אפשר לשלב עם משהו אחר (אולי יותר סקסי) והנה מתנה שתוכלו להנות ממנה "יחד" אם את מבינה למה אני מתכוונת... בהצלחה

את יכולה לעשות את זה בעצמך

פשוט לחמם 2 חפיסות שוקולד פרה, עם קרטון אחד של שמנת מתוקה, וליצוק לתוך תבניות מגבס

dkohan

New member
עוד רעיון

אפשר לעשות ארוחת בוקר מא ועד ת. לדוגמה א-אבוקדו ב- ביצה ג- גבינה וכו. לשים הכל על מגש יפה ולהביא לו למיטה בבוקר. (גם אם לא גרים יחד...)

למעלה