מתנה לראש השנה

Xcore

New member
אוי, אחד הבלוגים הטובים

הבחור הזה שם מלא אלבומים טובים של להקות כמו: GBH, Exploited, Ramones, Sumhumans, Partisans, vibrators ,ועוד מלא להקות טובות, דפדפו בפוסטים מהחודשים הקודמים ומ-2006

Dead Olmert

New member
ואי זה טוב!

באמת! אם כבר מדברים על זה- למישהו יש בסולסיק שירים של THE STALIN או יודע איפה אפשר להשיג דיסק או הקטה אנע אערף?

Dead Olmert

New member
בןזונה תודה- כן זה זה..

אגב עדיין לא העלית תליריקס של קונטרה לה קונטרה... P:

VeganFish

New member
תשמע

אין לי אינטרנט לכן לא העלתי, אבל יש לי את זה מודפס על דף שהפצתי פעם אם דיסק ביחד כמוון. אני אביא לך את הדף. ולגבי סטאלין, חפש בינתיים בסולסיק, כי מסך שלי נכבע אחרי רבע שעה אחרי הפעלת מחשב. או חכה. אז, יום שישי הקרוב אני בת``א, לקחת לך דף מילים בינתיים?

gs1234

New member
וגם כאן

The Stalin התקליטון הראשון שלהם מ-1980 ועוד אחד ממש טוב מ-1982. (זה עוד אתר חובה, אגב).

סעמק אני לא מבין איך מורידים משם

מישהו יכול להעלות את האוסף לסולסיק ולפרסם פה את השם משתמש שלו? תודה! (ד"א קאברים של "פאנקרוק" לשירי חג זה כזה לא קול)

gs1234

New member
הנה ההוראות:

תוריד מכאן (תלחץ על Free): http://rapidshare.com/files/54143002/VAMISWLN.rar לאחר הורדת הקובץ, תפתח אותו בעזרת תוכנת Winrar או 7-Zip וכשיבקשו ממך סיסמה, אז הסיסמה היא: hangoverhard.blogspot.com שווה
דרך אגב, משום מה שמות הקבצים מכילים רק את שם הלהקה ולא את השיר. אני תיקנתי אצלי ידנית.

למעלה