מתנה לפסח

deja vu 23

New member
אהלן תומריקו

מקווה שלא איחרתי את המועד.. מוגזם מוגזם מוגזם מוגזם לקנות לו את "עבודה עברית". זו מתנה יקרה. אולי עוד מספר שבועות, בטח לא אחרי שלושה. זה גם יכול להלחיץ אותו. מקסימום תקנה לו דיסק אחד.

בואנה אתה קרציה

למה יש לך הודעות כאלה שליליות כל הזמן? למה אתה חושב שכולם מתנהגים ביחסים כמו שאתה מתנהג? יש כאלה שההתלהבות אחד מהשני היא הדדית וכייפית מאוד כבר בהתחלה וכיף וטוב להם לעשות מחוות כאלה קטנות. למה לא? כשאני וחבר שלי התחלנו לצאת- בשבועיים הראשונים קנינו אחד לשני מתנות, אז מה? שנינו מאוד התלהבנו ונהנינו מהשני ורצינו להראות את זה. למה זה מלחיץ ואת מי? אולי אותך... חוצמזה, אם כבר ניכנס לראש שלך, למה עבודה עברית זה מוגזם ודיסק אחד זה לא מוגזם? זו גם מתנה.. בגלל שזה עולה יותר כסף? לפעמים כסף הוא לא העניין אלא מה שהמתנה מביעה. אתה יכול לקנות ב20 ש"ח משהו רגשי ומצד שני להוציא 500 ש"ח על משהו שלא יזיז לבחור...

t o m a k

New member
מה קרה?

eatmypeas1atatime אני אמנם חדש בפורום אבל נראה לי שדז'ה וו פשוט אמר מה שהוא חושב, לא נראה לי שהוא ניסה להכניס את תומריקו לסרטים או ללחץ בגלל שבשבילו זה מוקדם מדי! אלא אם כן דז'ה וו תמיד עושה את זה ואז תתעלם ממה שכתבתי!

אם הוא לא היה עושה את זה תמיד, לא הייתי מגיב.

ברור שלכל אחד יש מחשבות אחרות שראויות להישמע, אבל צריך גם לחשוב קצת לפני שחולקים אותן

deja vu 23

New member
כמו שתומק אמר

סה"כ כתבתי את דעתי. אולי זה נשמע שלילי, אבל זה מבוסס על מיליון ושתיים סיפורים על מערכות יחסים ששומעים כל הזמן. פשוט חושב שלקנות "עבודה עברית" אחרי שבועיים-שלוש זה קצת מוגזם, גם איתיוש חושב כמוני. תומריקו הוא אחלה בחור ואני מקווה שהקשר יצליח לו, פשוט אם הייתי יוצא עם מישהו ואחרי שלוש-ארבע פגישות היה קונה לי "עבודה עברית" הייתי נלחץ ומרגיש חייב לקנות משהו דומה. חג שמח לכווווווווווווולם.

tomeriko t

New member
בלי עצבים:)

היי חבר! האמת שאתה צודק... לא פעם ולא פעמיים דז'ה וו רושם הודעות שקצת מורידות את החשק, אבל אני בטוח שהוא לא עושה את זה בכוונה רעה או משו אלא מדבר מתוך נסיון אישי ורוצה אולי שאני לא אפגע אולי כמו שהוא נפגע בעבר. כל העניין הוא עניין סובייקטיבי ולכל אחד יש דעה משלו בכל נושא. בכל מקרה תודה על ההגנה:) כשאצטרך למנות את שר ההגנה שלי, אמנה אותך:) חג שמח!!!!

deja vu 23

New member
לגמרי תומריקו

לא רוצה שתיפגע. בלי קשר יהיה מה שיהיה, תמיד יהיה לך את איתיוש.

לא התכוונתי להגן עליך ../images/Emo3.gif

לא אמרתי את זה בכוונה להגן עליך או לא יודע מה, אני בכלל לא מכיר אותך, מאיפה אני יודע מה טוב לך ומה לא? שום דבר במה שכתבתי לא נאמר בכוונה להיות "שר הגנה". אמרתי את זה כדי שיפסיק לכתוב הודעות פטאליות ושליליות כל הזמן. קצת חיוביות לא מזיקה לאף אחד לפעמים. בכל מקרה, שיהיה טוב לכולם.

tomeriko t

New member
היי דז'ה

לא יודע אם זה מוגזם הדיסק אבל בסופו של דבר החלטתי לקנות לו 2 ספרים והבאתי לו אותם אתמול, אהב אותם...

deja vu 23

New member
מצוין אני שמח שאהב

לא אמרתי שדיסק אחד זה מוגזם!!! עבודה עברית זה כמה דיסקים, לא? ANYWAY לא משנה כבר

למעלה