מתנה לפסח

tomeriko t

New member
מתנה לפסח

אהלן חבר'ה מה שלומכם היום? רציתי להתייעץ אתכם לגבי מתנה לחג הפסח. כאמור אני והחבר וקובי יוצאים שלושה שבועות סך הכל אך עדיין אני מרגיש צורך לקנות לו מתנה קטנה לחג. חשבתי על האוסף "עבודה עברית", אם לא שמעתם אז זה אוסף של 4 דיסקים המכילים חידושים לשירים ישנים ע"י זמרים של עכשיו. יש שם אחלה שירים וקובי אוהב מוזיקה ישראלית. חשבתי אולי אם לא זה אז אולי ספר כי הוא פריק של ספרים. מה דעתכם? מוגזם מדי להכרות כזאת קצרה? יש רעיונות אחרים? חג שמח:) תומריקו

צ פ ע

New member
לקבל מתנות

זה תמיד כיף. רק אל תצפה לקבל משהו בחזרה, כי אולי הוא לא חשב על זה. בכל מקרה- עבודה עברית נשמע לי מעולה, למרות שאני אישית הייתי מעדיף ספר.

tomeriko t

New member
אני לא מצפה לקבל חזרה:)

לא כזה משנה לי אם יביא לי או לא, אני מרגיש צורך לתת לו...

t o m a k

New member
מותק!!!

אמרתי לך כמה זה משמח אותי לקרוא על הקשר החדש שלך שפורח? אז חג שמח לך ולכל שאר חברי הפורום! אני לא חושב שזה מוגזם אם אתה מרגיש שאתה צריך לקנות לו מתנה, לך עם ההרגשה! כעיקרון, גם לי היה מישהו שיצאתי איתו והיה פריק של מוזיקה עברית ישנה, אני אישית לא מת על דברים כאלה... (אם תרגיש צורך לקנות גם לי מתנה בגלל השם המשלם שלי, שתדע מה הכיוון
)

yosef 30

New member
היי תומריקו ../images/Emo140.gif

איזה כייף שוב לקרוא את ההתרגשות שלך מההכרות החדשה שלך. נשמע שזה ממש פותח לך את הלב ואתה רוצה לתת ולהעניק. וזה דבר נפלא בעיניי לתת. זה ממש לא מוזגם, מתנה היא סוג של אמירה, אז מה זה משנה אם אני נותן או מביא מתנה. שניהם מייצגים ביטוי של אהבה
אם תה מרגיש צורך לקנות - לך תקנה. תקשיב ללב שלך, תקשיב לקול הפנימי שמנחה אותך - ותן לו ביטוי. שיהיה לך ולקובי חג חירות שמח מלא אושר אהבה ואור. חיבוק גדול ממני
יוסף.

tomeriko t

New member
היי יוסף

אחרי שחשבתי קצת בנושא החלטתי שאולי זה ירגיש לו לא נעים אם אני אקנה לו את הדיסק ואולי הוא לא יקנה כלום, אז הסתפקתי בשני ספרים. נקווה שיאהב:) חג שמח גם לך אהובי השני:) מת עליך!!! תומריקו!

רעיון מצוין! אני גונב לך...

חשבתי מה לקנות לחבר שלי ו"עבודה עברית" יהיה פשוט מצוין

sidoni

New member
תומריקו יקר .....

איזה כיף שלושה שבועות.... ובטח שליקנות מתנה מה שבא לך נקאה לי שדיסק זה מקסים וספר גם מקסיםםםם.... איזה כיף לתת........ ושרק תהנו אחד מהשני.

בופיק

New member
אחלה בחירה...

איזה חמוד אתה... אחלה חבר אתה, פשוט אין עליך... חג שמח
לך לקובי ולבני המשפחה.... בופיק

tomeriko t

New member
היי:)

בסף נקניתי את "עבודה עברית" לאמא ואבא ולקובי הסתפקתי ב2 ספרים.. מקווה שיאהב... חג שמח לך ולחבר!!:)

../images/Emo13.gif

תודה רבה! ספרים זה תמיד טוב... וחג שמח גם לכם וכמובן לכל הפורום...

meirsh40

New member
לקנות מתנה ולהביא לאהוב ../images/Emo23.gif

אין דבר יותר נפלא מלתת מתנה לאדם אהוב.....! ולא משנה מה!

זאת מתנה מקסימה לכל הדעות

לדעתי האישית זה קצת מוקדם מידי, אולי למשל היה מלחיץ לקבל משהו כל כך גדול (ולא זול) אחרי הכרות כל כך קצרה. אבל זה אני. ואם לך זה מרגיש נכון ובטוח לך על זה.

tomeriko t

New member
היי איתיוש

גם אני עשיתי את השיקול שאולי זה ילחיץ ולכן בסוף החלטתי להסתפק ב2 ספרים, מצד אחד לא בומבסטי ולא יקר ומצד שני משו שהוא אוהב ומכל הלב:) הבאתי לו את זה אתמול, אהב לאללה.

למעלה