מתנה לסקיפר מתחיל

phenelope

New member
מתנה לסקיפר מתחיל

שלום אני מחפש מתנה לסקיפר מתחיל (עדיף לא ספר ) . בסביבות 300 ש"ח

הייתי שמחה לקבל ../images/Emo66.gif

כובע מצחיה! אבל מהשווים... ויקרים אבל ממש לא 300 ש"ח. מזל"ט לסקיפר הטרי.

soso_sami

New member
יש לי יש לי יש לי

מצפן. מצפן פריזמטי יפה. מצפן שיראה לו את הדרך חזרה הביתה מצפן שיראה לו את הדרך למצפון מצפן שיראה לו את הדרך מערבה... ושרק לא יאבד את.... המצפן. מצפן קטן וחמוד אפשר לקנות פריזמטי ימי (לי יש כזה כבר כמעט עשרים שנה והוא הולך איתי לכל הפלגה - פעם הייתי מניח אותו על שולחן העבודה כדי ל"הזכיר" לי כל הזמן בשביל מה אני עובד ואז הוא הראה לא רק את הצפון אלא את הכיוון של החיים. היום הוא מונח אחר כבוד בקופסאת קרטון במחסן אבל בכל פעם שאני יוצא לים אני לוקח אותו איתי גם אפילו שלא צריך כי יש כזה בכל סירה) אפשר גם את אחד מאותם מצפנים דקורטיביים מנחושת צהובה. אבל לאמר את האמת... אני לא יודע כמה זה עולה. אגב יש מלא רעיונות כאלה כמו למשל כרונומטר לתלות על הקיר בבית או במשרד או בסירה או ברומטר. הראשון יראה לך כמה זמן מאז שהפסקת להתנדנד ועד הנדנוד הבא והשני יראה את מידת הלחץ שלך לנידנוד הקרוב.

Alex33

New member
חברה,בואו נהיה מעשיים..

1.ראשית רצוי לדעת האם יש לו סירה. אם אין לו, איזה מעיל סערה,פנס עמיד למים (אולי פנס מצח חדיש?),חגורת הצלה מתנפחת ,משקפי שמש איכותיים( עם פתק החלפה..) תמיד צריך.. 2.ברומטר וכאלה , בטוח יש לו, אם יש לו סירה. מאידך יש לא מעט דברים בטווח 300 שח' שיכולים לעזור לו , אבל צריך לבדוק מה הוא צריך... 3. חבל שלא ספר...יש הרבה מעניינים ( באנגלית) שיכולים להיות לעזר או סתם מהנים..

../images/Emo77.gifמתנה

א.מזל טוב לחבר. ב.כשאני קיבלתי רישיון משיט,אהבתי את ספינת המפרש,גוף עץ,עם הקדשה אישית. ג.יש חנויות למתנות ייחודיות לגברים בכל קניון.בהצלחה.

בת ים

New member
מפרשית בתוך בקבוק

חמוד ביותר. יש בחנויות מתנות לגברים.

soso_sami

New member
אני קיבלתי כזו

מתנה חמודה אבל מצאה את עצמה יחסית מהר בארגז. מתישהו יש כבר יותר מדי דברים לקישוט השולחן או הספריה וחמוד ככל שיהיה זה ... נעלם. הייתה לי גם מפרשית מזכוכית בתוך בקבוק שזה בכלל מקסים וקיבלתי גם את הסנטה מריה בבקבוק וכולן כולן שטו להן לסוף אחיד

zerez

New member
בתור סקיפר מתחיל

הייתי שמח לקבל משהו שאין ביאכטה. משקפי שמש או מעיל סערה (הציעו כאן לפני) - רעיון טוב. מצפן יש ביאכטה והאמת היא שבעידן ה GPS זה פחות שימושי. תוכנת ניווט עם מפות למחשב נייד או מחשב כף יד זו גם אופציה טובה בתנאי שיש לו מחשב נייד. אני הייתי מאוד שמח לקבל ספר טוב בנושא ימאות - למה אתה פוסל את זה ?

תזונה לשייטים

בת-ים יקירתי, אם אתם מעונינים בנושא אפשר לשלוח לי הודעה בפורום לדינו של תפוז. אני עוסקת בנושא מזה 22 שנים, היו לי תלמידים מורים לימאות ואני גם כותבת בעיתוני ספורט מקצועים. להתראות אסתר גונן

בת ים

New member
תודה רבה אסתר../images/Emo140.gif

הנושא מאד מעניין. נשמח מאד אם תוכלי לפרט יותר בנושא. אולי יש ברשותך מאמר שאפשר להעלות לפורום לטובת כולנו? בכל אופן, תודה רבה!!!

למעלה