מתנה לנסיעה לחו"ל

Cheetah Girl

New member
מתנה לנסיעה לחו"ל

האקס שלי (שאנחנו חברים מאוד טובים כרגע) נוסע לחו"ל ל3 חודשים... אני רוצה להביא לו משהו שישאר איתו כל ה3 חודשים ואפילו אחר כך. צריכה רעיונות מקוריים ויפים למתנה לא יקרה במיוחד... בסביבות ה100 - 120 שקלים. פתוחה לכל רעיון,מתנה קנויה או משהו יצירתי יותר שצריך להכין אותו.. לא משנה לי . תודה רבה (:)

KarinDi

New member
פרטים פרטים

מיהו? לאן הוא נוסע (איזה סוג טיול)? אם מדובר במדינה שאת השפה שלה הוא לא דובר, הייתי מציעה לקנות לו שיחון- זו מתנה מאוד שימושית ובכל פעם שהוא ישתמש בו- הוא יזכר בך. גם מדריך טיולים, למשל של מקומות בילוי (טיים אאוט) יכול להיות מעולה ומתאים. אם מדובר בטרקים אז מגבת מתייבשת מהר זו מתנה שימושית ומעולה. תיק כלי רחצה עם הקדשה גם יכול להיות נחמד, או כרית לנסיעות... נחשוב על עוד רעיונות אחרי שתתני לנו פרטים, אבל בכל מקרה, במקרה שלך, לא הייתי מכינה מתנה לבד....עניין של גבולות עם האקס. אבל זו הרגשה שלי בלבד...

Cheetah Girl

New member
פרטים...

הוא בן 18 , הוא נוסע לאנגליה ולארה"ב ככה שהשפה מוכרת . מן טיול לפני צבא כזה, לנסות להשתלב קצת בעבודות שם.. לעשות כסף .

KarinDi

New member
ארנק!

זו אחלה דרך לאחל לו שיעשה מלא כסף! עוד רעיונות- פאוצ', כדי לשמור את הכסף תוך כדי עבודה טיים אאוט דווקא בהחלט יכול להתאים ערכת עזרה ראשונה ערכת חטיפים ישראליים, כי אם הוא יחיה בדירות רווקים, האוכל לא יהיה מאוד מזין- לא לשכוח נס קפה וקפה תורכי, כי הקפה בחול מאוד שונה מבארץ פנקס/מחברת לכתוב זכרונות, שמות, טלפונים, פרטים

למעלה