אני לא יודעת מאיזה אזור את אבל
אתמול הלכתי לחנות בשם מוסקט באודים, שם אנחנו עושים את הקניות לחג כל השנה, וכל פעם זה הצלחה אז הפעם לקחתי: להורים שלי - מגש פורצלן מלבני גדול (כמו של הסושי אבל הרבה יותר גדול) עליו גילגלתי רולר (זה כמו תחתית לאוכל אבל יותר ארוך ועשוי ממקלות עץ דקים צמודים אחד לשני) ומסביב מלא שוקולדים שווים. עלות - 126 ש"ח. לאבא שלו - סכומון מאורך עם ידית עשוי מעץ כהה + בקבוק יין בפנים + שוקולדים. עלות - 114 ש"ח. ללקוחות של בעלי - דלי גדול בצבע קרם עם ציור של פרה, בפנים שמנו בקבוק יין, רולר, שמן ארומטי למסאז', מלחים לאמבטיה ומלא מלא מלא שוקולדים. עלות 250 ש"ח. עוד דברים שקנינו שם בעבר אבל אני לא זוכרת את המחירים היו: קופסא בסגנון של קופסת אוצר עתיקה ובתוכה כל מיני הפתעות כמו יינות, מחזיקי מפיות, שוקולדים... תחתיות לסירים מעץ עבה ועליהן היינו "מחברים" מחזיקי מפיות או כוסות מיוחדות וכו'. טאג'ין מרוקאי מצוייר ובפנים מלא שוקולדים טובים. עוד דבר שעשינו פעם אבל לא שם זה לקחנו מגש מעוטר ויפה ובתוכו שמנו את כל הדברים האפשריים לפינוק כמו ליפה, שמנים, סבונים, כל הרולרים של המסאז'ים וכו מה שאני אוהבת במוסקט זה שאני באה לשם מגדירה לעצמי סכום ותמיד מצליחה לבנות משהו מאוד שימושי ויפה. הם גם אורזים שם את המתנות מאוד יפה ומושקע (עם פרחים מיובשים וכאלה) ואז המתנה נראית עוד 10 דרגות למעלה. הכי טוב זה להכנס לחנות שיש בה הכל ולהרכיב כמה דברים יחד. בהצלחה עדי