מתנה למטפלת לחג

טלטלה1

New member
מתנה למטפלת לחג

מה נהוג לתת מתנה למטפלת (עובדת אצלי כארבעה חודשים)? ואם כבר אז כבר - ומה לעוזרת?

kby

New member
אנחנו (וזאת לא דוגמא, רק אנחנו)

קנינו למטפלת בלנדר סטיק של בראון. לעוזר הבית אנחנו נותנים בחגים הנוצריים (כי הוא נוצרי) או בקבוק יין או כסף.

שרון9

New member
בדיוק היום חשבתי על זה

שהעוזר שלנו (כן, כן, גם לנו יש עוזר. מגאנה) מקבל מאיתנו מתנה גם בחגים הנוצריים וגם ביהודיים, והאם כך מקובל. אז הנה, כנראה שלא.

kby

New member
שלנו רומני... לפחות משהו...

(למרות שזה סתם פערי ירושלים-ת"א....)

אני הייתי נותנת מתנות שלוש פעמים

בשנה: ראש השנה, פסח וסוף השנה. כל פעם משהו אחר. דוגמאות: סט תבניות שמתאימות לתנור, טוסטר ומיקרו ואפשר גם להגיש איתן אוכל לשולחן, כלי טאפרוור, מוצרי קוסמטיקה.

דורית 11

New member
כיום אין לי מטפלת

למיטב זכרוני הייתי נותנת 150-200 ש"ח. למנקה אני נותנת 50 ש"ח בחגים (גם היהודים וגם הנוצרים).

שרון9

New member
אנחנו העברנו הלאה את התלושים

נתנו למטפלת 200 ש"ח בתלושים

kby

New member
חשבנו על האופציה הזאת, אבל איכשהו

זה נראה לי "לא יפה". מעניין- מה אתם חושבים על לתת תלושים?

טלטלה1

New member
גם אנחנו חשבנו לתת

תלושים, אבל במחשבה שניה אולי זה לא יפה או לא אישי. מצד שני, לתת עוד סט כלים?

שירי ל

New member
תלושים לתת רק למי שמסוגל להשתמש

בהם. לכל העוזרות הרוסיות למשל, מאוד קשה להשתמש בתלושים, הן לא מכירות את הפירמות ולא מבינות את העניין. סליחה אם זה נשמע גזעני, פשוט עבדו אצלי כמה כאלה וכל פעם שנתתי תלושים הן נראו כל כך לא מבינות מה זה שמיד לקחתי בחזרה והחלפתי בכסף מזומן

שרון9

New member
אצלנו היא ביקשה...

לי אין בעיה עם המטפלת שלי, היא פשוט מבקשת את מה שהיא רוצה, ותלושים היא ביקשה והיא מקבלת.

hagit2000

New member
אני גם נתתי תלושים

אני העדפתי שהיא תקנה לעצמה מה שהיא אוהבת וצריכה. אין לי מושג מה חסר לה.

לאה_מ

New member
למטפלת של אורי בשנה שעברה

קניתי צלחת הגשה יפה בכיתן, והוספתי 300 ש"ח בתלושים. השנה יש לי עוזרת (שעובדת הרבה שעות) ועדיין לא קניתי מתנה.

ר של ניב

New member
אני מתכוונת לקנות רק למטפלת של ניב

לגן של דניאל אקנה בסוף שנה. בכל אופן אצל המטפלת של ניב (להזכירכם הוא נמצא אצלה בבית מן משפחתון עם עוד מעט ילדים) הוא העיקרי אצלה כל שאר הילדים יותר חדשים ממנו ולכן אני רוצה לקנות לה מתנה יפה, היא פשוט מקסימה לדעתנו. אני מתכוונת לקנות לגן שלה אוהל כדורים (ישמש גם את ניב וגם יראה יפה לילדים אחרים שאמורים להגיע) ובושם בסופר פארם. מקסימום היא יכולה להחליף כל דבר שהיא רוצה. אין בעיה לקנות משהו בסופר פארם. למטפלת הקודמת הייתי קונה בהתחלה מתנות קטנות ואחר כך כסף. לגן של דניאל הבאנו בסוף שנה מתנות ממש יפות, נראה לי שהשנה נצמצם בלית ברירה.

למעלה