מתנה למוצ'ילר שלנו

קפציץ

New member
מתנה למוצ'ילר שלנו

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה, בן דוד שלי מטייל כבר שנה פלוס בדרום אמריקה, ובקרוב מאוד חוזר אלינו לארץ. אני מתה לקנות לו מתנה, משהו שיהיה לו כיף לקבל אחרי הטיול, משהו שיעזור אולי לנחות חזרה. וכאן הגענו לבעיה, שאין לי מושג מה! אז אם למישהו יש במקרה רעיון למתנה/משאלה אישית משלו לאחרי טיול גדול אשמח לשמוע. תודה, קפציץ.

העדשים

New member
עוגה? בפורום "אמנות בעוגות" (974)

אפשר לראות הגשמת חלומות. הכוונה לעוגות מעוצבות עם (או בלי) בצק סוכר והשמיים הם הגבול. קישור לאלבום שלי יש בחתימה כדי להתרשם מהרעיון אבל בפורום יש גלריות של אופות/אמניות/מעצבות מכל הארץ ובטאגליינס רשימת טלפונים. לראות מה הכיוון מבחינת הסגנון, המחיר והגאוגרפיה וליצור קשר. מצרפת לדוגמה עוגת גיוס לבחור מאוד גבוה ולכן הרגליים מציצות מצד אחד של האוהל וראשו מצד שני במחשבות על הדברים אליהם יתגעגע בזמן השירות: כדור-סל, טיולי ג'פים (יש למשפחה ג'יפ אדום), בירות ונסיעות לחו"ל (לבחור מעולם לא פקע תוקף הדרכון - הוא תמיד התמלא חתימות הרבה קודם לכן
). כדאי לשאול גם בפורום ימי הולדת ומתנות (588) - יש להם רעיונות מקוריים.

froggirl

New member
אם יש לך תמונות שלו

שהוא שלח משם וגם תמונות עם המשפחה אפשר להכין לו לוח שנה לשנה הקרובה שבו כל חודש יש תמונה אחרת של הטיול שתהיה לו נחיתה רכה יותר

Amoureuse

New member
אני רק רציתי במבה וחומוס

אבל הבמבה היתה קשורה לחמאת הבוטנים שלמדתי לאכול באוז' ונ"ז, אז אולי זה פחות מתאים. לגבי החומוס אני מכירה עוד תרמילאים שביום הנחיתה רצו לאיזה חומוסיה טובה... (נראה לי שהתכוונת למתנה יותר רצינית, אז החומוס עדיין יכול להיות חלק ממנה) מתנה שתעזור לו לנחות חזרה? ערכת הרשמה לאוניברסיטה... זה כבר ינחית אותו במיידי...

למעלה