הטרנד היום זה כוליפורמים
א אוהבת המקורי New member 11/9/06 #1 מתנה למאהב זה מספר חודשים אני מתראה עם מישהו. והנה מתקרב היום הולדת שלו. אני מתה לתת לו משהו אבל אין לי מושג מה אולי תעזרו לי?!
מתנה למאהב זה מספר חודשים אני מתראה עם מישהו. והנה מתקרב היום הולדת שלו. אני מתה לתת לו משהו אבל אין לי מושג מה אולי תעזרו לי?!
ש שירה סלקום New member 11/9/06 #78 לא יואבי לאאאאאא אל תהרוס לי את כל האילוזיה בחייאת דינקום תגיד לי שאתה גרופי של סיינפלד ושאתה יודע מאיפה זה נלקח <שירה מחזיקה אצבעות בידיים, ברגליים ואפילו קשרה את החזיה>
לא יואבי לאאאאאא אל תהרוס לי את כל האילוזיה בחייאת דינקום תגיד לי שאתה גרופי של סיינפלד ושאתה יודע מאיפה זה נלקח <שירה מחזיקה אצבעות בידיים, ברגליים ואפילו קשרה את החזיה>
E eranoz2 New member 11/9/06 #56 בני- אני בטוח שיש מתנה יותר טובה אישתו בחיים לא תדע שזה לא מעצמו... הוא יהנה עוד יותר מבליעה.... זה ימשך יותר זמן... והחיוך של אחרי לא ימחק הרבה יותר זמן. אתה יודע מה, נכון?
בני- אני בטוח שיש מתנה יותר טובה אישתו בחיים לא תדע שזה לא מעצמו... הוא יהנה עוד יותר מבליעה.... זה ימשך יותר זמן... והחיוך של אחרי לא ימחק הרבה יותר זמן. אתה יודע מה, נכון?
H Hand Cream New member 11/9/06 #5 הכי פשוט הכי קל לתת לו משהו ממך (לא חומרי אלא פיזי) בררי מהי הפנטזיה שלו ואז תקיימי לו אותה
א אוהבת המקורי New member 11/9/06 #6 ../images/Emo8.gifלגבי הפנטזיה זה די בעיה כי שנינו נשואים והזמן שלנו קצר. מתי שיש אפשרות אנחנו נפגשים לסקס טוב אני חוששת מהפנטזיה שלו
../images/Emo8.gifלגבי הפנטזיה זה די בעיה כי שנינו נשואים והזמן שלנו קצר. מתי שיש אפשרות אנחנו נפגשים לסקס טוב אני חוששת מהפנטזיה שלו
H Hand Cream New member 11/9/06 #14 האם על חוזה חתמת שאת מתחייבת לקיים בסך הכל תוהה מה יש באמתחתו או יותר נכון בדמיונו