מתנה ללידה

vip990

New member
מתנה ללידה

המנהלת המדהימה שלי יולדת בעוד חודש מה אפשר להביא לה לקנות לה? כל רעיון התקבל בברכה. יש לה בן ואני רוצה לעשות לה משהו מיוחד כי היא בנאדם מקסים! אני מעדיפה רעיון יצירתי מאשר לקנות תודה לכל העוזרים

כמה רעיונות

* לקנות טיטולים, לבנות מהם מגדל ולעטוף בסרט, כך שזה ייראה בערך כמו עוגת טיטולים. ראיתי פעם דבר כזה, נראה לי מיוחד וגם שימושי... * אלבום תמונות עבור השנה הראשונה- אפשר לקנות אלבום פשוט ולקשט אותו. * מסגרת עבור תמונה- אפשר לקשט ולעצב יפה. * שלט לדלת: "כאן גרים בכיף ובאהבה ______, ________, ..." * קישוט לחדר. יש המון דברים נחמדים שאפשר לעשות, החל מתמונה, ציור על צלחות, עבודה עם מפיות, שילוב אלמנטים כמו חרוזים, נצנצים וכו'... אפשר גם לקנות משהו עבור האמא- תלוי מה הסגנון שלה ומה היא אוהבת.

vip990

New member
ממ

תודה על ההתיחסות יש לך משהו בכיוון יותר אישי לאמא?

vip990

New member
ממ

תודה על ההתיחסות יש לך משהו בכיוון יותר אישי לאמא?

טלטל54

New member
היי

את יכולה לתפור לה תיק..יש באנטרנט מלא עיצובים של תיקים מאוד מאוד שימושיים לאמא ואת יכולה להכין ולא לקנות.. יש בנחלת בנימין חנויות די זולות של בד ואת יכולה למצוא המון סוכים ולעשות בעצמך ולהוסיף כל מיני שטיקים חמודים וקטנים משלך.. עוד..את יכולה להכין לה מובייל מושקע לתינוקת או כמה ציורים לחדר החדש..

Bean kob

New member
כמה רעיונות אם לא מאוחר מידי ../images/Emo122.gif

-להזמין צייר מיוחד שיצייר את התינוק עם אמא שלו, או עם כל המשפחה... זה יוצא ממש יפה וזה מתנה להרבה שנים.... -אפשר גם לקחת מתנות קטנות לעטוף אותם בשקית או משהו ולשים בטיטולים... -אם היא טיפוס שמאמין באסטרולוגיה אפשר לקנות כל מיני דברים שקשורים למזל של התינוק בשמיני לפי דעתי זה מזל אריה או בתולה(מזל אריה - 23.7 - 22.8 מזל בתולה - 23.8 ) אז לקנות למשל בובת פרווה אריה או מוביל או כל מיני דברים קטנים בצורת אריה.... -אפשר לקנות לה גם מלא סוכריות בצורת מוצץ ולשים לה בשולחן בעבודה או משהו... רק חשוב לוודא שהיא יכולה לאכול סוכר מבחינה בריאותית אחרת זה לא נעים... -להדפיס לתינוק חולצה/שמיכה/כרית עם הקדשה מיוחדת יש מלא חנויות שאת יכולה להדפיס בהן דברים תבדקי איפה שמדפיסים חולצות לבית הספר בדרך כלל אפשר שם. -לעשות בול של התינוק דרך השירות הבולאי (03-51239129 , www.postil.com) -עוגה עם תמונה של התנוק... יש כמה קונדיטוריות שאפשר לעשות בהן את זה... תחפשי באינטרנט... ושוב רצוי לבדוק שהיא יכולה לאכול סוכר.... טוב אין לי עוד רעיונות... מקווה שעזרתי... בהצלחה

Bean kob

New member
יש לי עוד רעיון טוב

אם אמרת שהיא המנהלת שלך אז תיקני תיק מנהלים שכזה ובפנים תשימי כל מיני דברים של תינוק: טיטולים, שמיכה, מוצץ, צעצוע, בקבוק וכו'....ואז תכתבי "איזה משהו שנון.... אני לא טובה בדברים שנונים.

vip990

New member
שיחקת אותה

החלטתי בסוף לעשות עאכה לילד בכחול בקבוק כחול מוצץ כחול שמכב כחולה וכו ולשים לה בתוך תיק יפה +ברכה יפה תודה רבה רבה

למעלה