מתנה ללידה שניה

goldfishi

New member
מתנה ללידה שניה

הי בנות, אני צריכה ללכת לברית בשבוע הבא למישהי שילדה בפעם שניה - בן. (בלידה ראשונה נולדה בת.) צריך לקנות מתנה וממש לא עולה לי בראש שום רעיון אינטלגנטי - מה כבר צריכה משפחה בלידה שניה? למי שמכירה אותי מפורומים אחרים - כן, היום הייתי אמורה ללדת גם כן, רק שבן-אדם מתכנן ואלוהים צוחק. וכן, רשמתי פעם כי לא אוכל ללכת לבריתה הזאת, אבל אני לא יכולה להבריז - זו חברה באמת טובה... בבקשה עיזרו לי עם רעיונות יצירתיים. אני לא חושבת שאוכל לבלות שעות בחנות צעצועים בחיפושים, אלא צריכה להיכנס, לקנות ולברוח ... תודה,

לא ברור כל כך...

למי המתנה או למה את לא יולדת... בכל אופן אם המתנה לילדה הבכורה- אז יש אחלה קלטות וידיאו חדשות... לאם- תמיד נחמד שמן או תחליבי גוף מיוחדים לתינוק החדש- אולי דיסק נעימות

goldfishi

New member
המתנה לברית שני - לילד שנולד

כל הקטע של אוניברסיטה/מצעים/משקים בסיסיים כבר לא אקטואלי כי יש להם. אני לא יולדת היום כי עברתי הפסקת הריון. בכל מקרה, תודה על התשובה.

תּמר

New member
אפשר לקנות מתנה לילדה הגדולה

כך היא לא תרגיש מקופחת ביום שמחת אחיה, וזה כנראה יהיה משהו שאין להם עדיין, כי משחקי תינוקות ובגדי תינוקות כבר יש להם כנראה. מתנה פרקטית - סדין למיטת נוער בשביל הילדה. זה תמיד שימושי.

אמאאור

New member
יש אוסף חדש שנקרא "חלום קטן"

זה אוסף של 4 דיסקים של נעימות, כל דיסק בסגנון אחר - קלאסי, רוק, שירים מוכרים וכו'. עשוי בטוב טעם, מאוד נעים לאוזן. נמכר בשילב. כשאנחנו קנינו היה מבצע - כ-30 ש"ח בלבד. אם את רוצה להוציא סכום גבוה יותר, אפשר לשלב עם צעצוע חביב של טייני לאב או למאז, מהחדשים שיצאו לשוק. כל מוכרת בשילב תשמח לעור לך בהקשר הזה.

אמאאור

New member
את צוחקת עלי?../images/Emo9.gif

אמרו לי שזה חדש - והאמנתי... אבל באמת שווה, לא?

ענתש

New member
הי. טוב לראות אותך כאן.

חייבת להגיד שאני מעריצה את הכוח ואומץ הלב ללכת לארוע. לדעתי כדאי להביא כסף וזהו ולצרף מתנה קטנה ולא יקרה לאח הגדול. יכול להיות כל דבר... אני אוהבת לקנות באגף ה,מתנות שוות ולא יקרות" דגמים שלמכוניות צעצוע. יש בטויס-אר-אס כאלו שווים במחיר סביב 50 ש"ח שהם דגם מוקטן של מכוניות יוקרה אמיתיות והן ממש שוות וחזקות ואפשר להתנגש איתן בקירות והן לא נשברות (קניתי אותן מתנה כבר כמה פעמים).

goldfishi

New member
אתן 10!!!

אהבתי את הרעיון של שמיכת פיגמה
אבל אני חיפאית והחנות הכי קרובה שלהם נמצאת בראש פינה ... אולי נלך לטייל בסוף שבוע, או נקפוץ לת"א
פעם שעברה הבאנו להם כסף (הייתי אחרי ניתוח ולשנינו לא היה זמן/כוח לחפש משהו לא שיגרתי, אז במקום עוד מתנה "סתם" החלטנו לתת צ'ק). דווקא עכשיו חשבתי שיהיה נחמד להביא משהו יותר אישי. הכסף לא בעיה כאן, אלא הרעיון עצמו
, אז תרגישו חופשי להציע גם דברים יקרים - מה הייתן רוצות לעצמכן? ולך ענתש - אני לא כ"כ אמיצה כמו שזה נשמע. כבר הברזתי מברית אחת לפני כמה שבועות. פשוט זה חבר ילדות של בעלי וגם אני בקשר די טוב אם אשתו ומאחר ולא סיפרנו להם על האובדן, זה יהיה ממש לא פר להבריז להם.

noga30

New member
יש מתקן טרמפ לילדה הגדולה

מחברים לעגלה עם האח הקטן והאחות שלו עומדת עליו, זה של חברת ליטף, לא יודעת אם הוא מוצלח. עוד רעיון זה חרמונית יפה, אפשר גם קורס לעיסוי או לשחיית תינוקות, או משהו לפינוק ליולדת וכובע פליז חמוד לתינוק הקטן וכובע לא פחות חמוד לאחותו הגדולה

מירי א

New member
תלוי מה זה"כסף זה לא בעיה"

אני אישית מאוד הייתי רוצה אחד מהמתקנים האלה ששמים את הילד וזה מתנדנד לבד. אני חושבת שזה עולה 400-500 שקל, זה לא משהו שבד"כ קונים בהזמנת לידה, כי זה ממש מותרות ודי ביזבוז כסף, אבל פרקטי לאללה.

למעלה