מתנה לילדים עם פחיות

דוריק30

New member
מתנה לילדים עם פחיות

היי, קודם כל שנה טובה לכולנו לא הספקתי לברך בערב החג אז אנצל את ההודעה הזאת: שתהיה זו שנה מוצלחת וכיפית שנמשיך ליצור, לחשוב, לדגמיין שנפתח את הראש ונגלה אופקים חדשים שנצעד בדרכים חדשות ונגלה נופים חדשים בשבילים המוכרים שתמיד נשמח, נצחק ונדע לקטר עם חיוך על מה שרע ושתהיה שנה מדהימה. ועכשו למתנה שעוד לא נתתי- לקחתי לעצמי עוד כמה ימים להכין אותה
אני צריכה להכין מתנה לילדים מתחת לגיל 3 יש לי הרבה פחיות עיסת נייר חשבתי על רעשנים או מובייל אבל לא מצליחה לפתח את המחשבה אשמח לעזרה או לרעיון אחר המון תודה דוריק

KarinDi

New member
שנה טובה לך דוריק המדהימה!

אני מאחלת לך שהשנה תהיה אפילו יותר טובה מהקודמת, כמו שסיכמת אותה :) איזה פחיות יש לך? פחיות שתייה? ובכמה מתנות מדובר? ראיתי השבוע בפורום אמנות שימושית שמישהי יצרה רכבת אותיות מקסימה מפחיות של מטרנה! הרעיון מאוד מצא חן בעיני ונשבעתי שיום יבוא ואני אכין כזה גם! עם עיסת נייר ממש אין סוף לאפשרויות- אפשר להכין מהפחיות חיילי באולינג, אפשר למלא באורז/קטניות ולעטוף בצורה של חיה (אזניים של ארנב או חדק של פיל זה יחסית קל), אפשר לחבר כמה פחיות ולהכין מרבה רגליים או נחש, אפשר לחתוך את שני הקצוות של הפחית ולהכין משקפת או חצוצרה (את הפינות החדות מסתירים היטב בעזרת עיסת נייר. איזה כיף לך לעשות כזה פרוייקט! אולי תעשי לנו הדרכה?!

דוריק30

New member
לא מצאתי את הרכבת ../images/Emo4.gif

אבל אם תזכרי ותמצאי תשלחי לי בבקשה את הקישור יש לי הרבה פחיות שתיה ששמרתי ואני רוצה להכין שתי מתנות לשני ילדים. ללקטנצ'יק אני רוצה להכין מובייל רעשנים- להכניס קטניות ולקשט מבחוץ ולגדול חשבתי על באולינג, אבל אני חשבת שזה עוד לא מתאים לגיל. אני אחכה עם זה עוד קצת ושחשוב על רעיונות.

למעלה