מתנה ליומולדת :)

Ori185

New member
מתנה ליומולדת :)

אני והחייל החתיך שלי ביחד כבר שנה וחצי כמו שכבר סיפרתי וזאת היומולדת השניה שלו שאנחנו חוגגים ביחד :) אני ממש בדילמה בנוגע למה לקנות לו , אתם מוזמנים לשתף במתנות שקניתם לחבר או סתם רעיונות שעולים לכן לראש :) אני אשמח אם תעזרו לי , תודה רבה מראש

dandi99

New member
מממ

אני עשיתי לחבר ביומולדת שלו שהייתה חודשיים לפני שנהיינו ביחד רשמית - חמשת החושים. והשנה עשיתי לו ערכת תכונות - 21 מתנות (הוא היה בן 21) לפי תכונות שלו (שפשוט גם התאמתי לדברים שאני יודעת שהוא רוצה , למשל חכם-הוא ממש ממש ממש רצה חוברת של שחור ופתור). מה את מחפשת?

Ori185

New member
מממ ..

לא יודעת את האמת , 5 החודשים זה כבר די חרוש /: בא לי משהו מיוחד ...

GrowingMadness

New member
אני גם עשיתי 5 החושים

וביום הולדת לפניה עשיתי לו בוקסר ממש מצחיק והזמנתי אותו למסעדה .. [עשיתי לו בוקסר פשוט כי היינו בתחילת הקשר ולא הכרתי אותו כלכך טוב לדעת מה הוא אוהב, לא כי אני קמצנית]

secret smile0

New member
גם לחבר שלי יש בקרוב יומולדת.. 20

אז החלטתי לעשות מן כזה חוברת - אלבום עם 120 סיבות למה אני אוהבת אותך.. שביניהם את יכולה להכניס משפטים משירים או כל מיני דברים ובדיחות משותפות. 120 כי ביומולדת זה "עד 120", ובכללי את יכולה להכניס בפנים כל מיני דברים שלכם. כולל תמונות בין לבין וכ'ו. ביום עצמו או מתי שהוא יחזור אני לוקחת חדר במלון קרוב, שבערב נרד לים\לבר\מסעדה\סתם נשאר בחדר. קצת להיות ביחד :]

למעלה