מתנה ליום הנישואים

מתנה ליום הנישואים

בעוד 10 ימים בדיוק נחגוג 6 שנות נישואים (וואי איך שהזמן טס). אז אמנם אני ממש אחרי הלידה אבל בכל זאת אני רוצה לציין את זה באיזושהיא צורה(ולינוי היא הזנב שלי עכשיו בגלל ההנקה). אז יש לכם רעיון מה אפשר לעשות יחד עם תינוקת קטנה. והכי קשה מה לעזאזל אני קונה מתנה? זה נהיה יותר קשה משנה לשנה. תודה על העזרה.

מה לאף אחת אין רעיון בשבילי?

אולי תתיעצי ב:

בפורום ימי הולדת ומתנות לי בכל אופן אין מה להציע.
מזל טוב

memko

New member
מה עם איזה ספא מפנק וארוחה טובה?

ובקשר ללינוי אולי לשאוב ושמישהו ישמור עליה? או אולי יבוא איתכם ויהיה מחוץ לספא, תניקי ותיכנסי. פשוט משהו מפנק שיהיה זוגי, בלי בכי, ילדים, פשוט משהו מרגיע... בקשר למתנה...אנחנו כבר שנים לא קונים, פשוט עושים דברים כיפיים.

לשאוב אני עוד לא רוצה. מחכה שההנקה תתבסס כמו

שצריך. הבנתי שמומלץ לחכות 6 שבועות. פשוט יש לי נסיון מר עם הנקה שכשלה בגלל כמה בקבוקים שניתנו בבי"ח(אצל ליאן) אז עכשיו אני מאוד זהירה בנושא. אולי באמת איזו ארוחה אבל זה יכול להיות רק עם לינוי. אני תמיד רגילה לקנות משהו מוזר לי בלי.יש לך הצעה לארוחת בוקר טובה במקום מיוחד לרגל המאורע?

חמודבה

New member
מקומות טובים

לארוחת בוקר (מקווה שבתל אביב זה בסדר): ברסארי גיליס מנטה ריי פיני בחצר אנחנו בדר"כ לא קונים מתנה ליום הנישואין אלא עושים משהו יחד, בגלל שאת לא רוצה לשאוב זה די מצמצם את האופציות, אבל ארוחת בוקר או ערב יחד ואחר כך אפילו טיול נחמד וקטן נשמע לי אחלה.

או שאפשר אפילו

לעשות ארוחה טובה בבית עם סטייק או כל אוכל אחר וכמובן קינוח, ובנוסף את יכולה להזמין מעסה לבעל ואת תתפנקי בינתיים במשהו אחר

טולילול

New member
מזל טוב!!!

לא הייתי פה המון זמן ולא ראיתי שילדת... המון מזל טוב להולדת הקטנטונת, לינוי. אושר ובריאות.

טולילול

New member
וגם כמובן ליום הנישואין...

אני שלחתי לבעלי זר של שוקולדים לעבודה (חוץ מזה יצאנו למסעדה אבל אני מבינה שלא רלוונטי כרגע עבורך). הוא היה מאד מבסוט. (אותי הוא פינק בזר פרחים ענק).

עוד הצעה

יום הנישואין שלנו היה כשהקטנצ'יק היה בן חודשיים ואני הנקתי ולכן רצינו גם משהו בבית. בעלי הזמין מסג'יסט הביתה וכל אחד מאיתנו קיבל מסאג של שעה, ובזמן הזה השני היה עם התינוק ואח"כ הזמנו אוכל מבחוץ ממסעדה ששנינו מאוד אוהבים ואכלנו לאור נרות, בינתיים הקטנצ'יק הואיל בטובו להירדם. היה מעולה.

כבר המלצתי בעבר וממליה שוב

להזמין שף אישי הביתה במצבך זה מכסה גם את העניין של ההנקה וגם זו אחלה מתנה

יש לי המלצה לשפית מקסימה

אם ראית את התוכנית "המטבח" גם בטח תזהי אותה קוראים לה גבריאלה וידרה, או בקיצור גבי, חבר שלה עובד איתי והיא מבשלת סוף הדרך

זה נכון../images/Emo9.gif אבל בכל זאת רוצה גם לקנות משהו.

מה באמת כבר אף אחת לא קונה כלום ליום הנישואים? רק אני המשוגעת?

למעלה