מתנה ליום הולדת

bili30

New member
מתנה ליום הולדת

שלום אני מחפש מתנה מיוחדת ליום הולדת. חשבתי על חמסה מעוצבת (משהו מיוחד) אבל לא של מיכל נגרין,משהו שאולי מזכיר אבל לא במחיר כזה... אשמח מאוד לכל עזרה תודה.

קשכפית

New member
מה מיוחד בחמסה?

אם היית רושם יותר פרטים זה היה עוזר מאוד. יש כל כך הרבה כיוונים במתנה וזה תלוי למי המתנה, מישהוא שאתה מכיר? למה דוקא חמסה? מה יש לעשות עם זה? בשביל לתת עצות ויש הרבה, כדאי לדעת מי הבן אדם, מה הקירבה שלך אליו (חברה? אח? אמא? בוס?) מה הוא או היא אוהבים. מה התקציב? אני לא הייתי רוצה לקבל חמסה לדוגמא. מתנה יכולה להיות כל כך הרבה דברים: קופסת פח יפה עם שוקולדים כרטיס להצגה/סרט/הופעה ספר אולר בושם תכשיט ועוד היד נטויה.

bili30

New member
בשבילי חמסה זה מיוחד!

לא ידעתי שבשביל שאלה צריך לכתוב חיבור שלם.... מן הסתם שאלתי לגבי חמסה כי מראש העדפתי חמסה. ואני בטוח שמי שהמתנה מיועדת לה היתה שמחה לקבל חמסה ולא קופסת פח. (גם אם שוקולדים....)

אולי תנסה בכל מיני "שוקי אמנים", למשל

בנחלת בנימין ביום שישי, או כל מיני שווקים שמפורסמים חדשות לבקרים. אני, באופן אישי, לא סובלת דברים "מיוחדים" כאלה, ובעיקר לא סובלת שמביאים לי מתנות בלי פתק החלפה... אבל אם אתה יודע במדויק מה טעמה של הגברת, אולי תצליח לקלוע!

Fun Fair

New member
פרופורציות ../images/Emo13.gif

אף אחד לא אמר שחמסה לא מיוחדת בשבילך, יחד עם זאת, מתנות משתנות בהתאם למקבל המתנה ולאופי הקשר: מתנה לאמא היא לא כמו מתנה לבת זוג, שהיא לא כמו מתנה לקולגה מהעבודה, שהיא לא כמו מתנה לגננת של הילדה לקראת סיום השנה... ו"חמסה" יכולה להיות תמונה של חמסה, תליון של חמסה, חמסה לעיטור הבית... מכיוון שאנחנו לא מכירים לא אותך ולא את מקבלת המתנה, רצוי שנקבל עוד פרטים על מנת שתקבל המלצה קונקרטית ויעילה (אגב, רק הארה שלא קשורה ישירות אליך ורלוונטית לכל תחום- אני חושבת שאת המתנה כדאי להתאים למקבל. לפעמים מנה שנאה ומיוחד בעיננו, לאו דווקה נאה ומיוחד בעיני מקבל המתנה)

../images/Emo45.gif

זכיתי בתחרות "המתנה הגרועה" של פורום מתנות אחרי שסיפרתי על מתנה שקיבלתי מחברה ממש טובה, שלא חשבה על זה שאני זאת שאמורה לאהוב את המתנה ולא היא. זה היה ממש מאכזב, והיה מדובר גם במתנה בסגנון של יצירה מיוחדת שאי אפשר להחליף...

bili30

New member
תודה רבה על התשובות..

מצטער על האי הבנה שנפלה כאן..:)

למעלה