מתנה לידידה

מתנה לידידה

היי, יש לי ידידה קרובה שבעבר ציירה בצבעי מים אך כרגע אין לה שום ציוד לציור. אני רוצה לקנות לה במתנה ציוד לציור בצבעי מים בסביבות ה 250 ש"ח (לי אין שמץ של מושג בציור...) מה מומלץ לקנות בסכום הזה ? איזה חנויות טובות וישרות יש באזור ת"א לציור ? תודה שהקדשתם לי זמן גיל

אני צריך ../images/Emo53.gif...

חברה, אני צריך עזרה לגבי קניית המתנה כי אין לי שמץ של מושג בציור ואני כבר צריך לקנות את המתנה... תזרקו לי בבקשה שמות של חנויות ושל מוצרים שאפשר ורצוי לקנות לה ומי יודע, אולי בתשובה שלכם תתרמו לצעד הראשון של אומנית דגולה

מארה

New member
van gogh

לי יש את הצבעי מים של "ואן גוך", קופסא של 12 צבעים. היא עלתה בערך מאה שקל וכמה שהיא קטנה היא לא נגמרת והאיכות מעולה.באופן עקרוני אים היא מציירת ציורים גדולים אולי לא כדי אבל אם היא רוצה איכות, זאת הכתובת. אני יודעת גם על קופסאות של 24 צבעים שהם אולי יהיו יותר טובות ועדיין בסכום. אתה יכול למצוא את זה בכל סניף של קרביץ (וגם ישאר לך כסף לקנות לה דפים איכותיים).

מה נחשב לדפים איכותיים ?

וסליחה על הבורות אבל בצבעי מים מציירים על בד או דף ? ואיזה מכחולים כדאי לקנות ?

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוך בואך אל הפורום

אם אתה גר באזור תל אביב / גוש דן, גש לפינת הציר ברח´ הירקון פינת גאולה ותבקש מחיים שיתן לך אקוורל רוסי, הוא ידע מה הכוונה ובו בזמן תבקש ממנו גם דפים לצבעי מים, ישנם דפים עם טקסטורות ומידות שונות, אתה חייב לחוש את הדף ביד. שאל אותו איזה דף הוא המומלץ ביותר.

למעלה