מתנה לחנוכה

מתנה לחנוכה

חשבתי על רעיון למתנה לחבר שלי. קניתי קופסא קטנה שאותה אקשט ולקחתי רעיון מכאן, לא זוכרת של מי, של לכתוב פתקים בתוך הקופסא עם כל מיני פעילויות זוגיות שניתן לעשות. הרעיונות שחשבתי עליהם הם: סרט, טיול, מסג', משחק קלפים. רצוי לציין שאני רוצה פעילויות קטנות, לא משהו גדול ואין לי המון תקציב. תודה וערב נעים

כמה רעיונות לדלי התקציב

אני מעתיקה מאיזה קובץ שיש לי על המחשב שמצאתי פעם באיזהשהו פורום: @לאכול בפיצריה אכותית, עדיין יעלה לכם פחות מאשר במסעדה / אפשר גם ללכת לבית קפה עם קפה כמו של חו"ל. @שווקים למינהם, דוכני אומנים סטייל נחלת בנימין @ללכת לסיפריה ולקרוא שירה רומנטית @להשכיר סרט רומנטי, להתכרבל עם שוקו שבתוכו מרשמלו או תה / ארוחה רומנטית בה תהייה המלצר/ית והבחור/ה ששר/ה ולתת פרח @לעשות בבית פיקניק, אפשר לתלות כוכבים על התקרה או ציור של שמש, עצים וקשת @לעשות על החוף בזמן השקיעה פיקניק, מומלץ להביא גבינות, יין, נר, שושנה, בגט, ענבים, תותים, יין וכל מה שעושה לכם את זה מבחינה גסטרונומית, וכמובן – שמיכה! @פסטיבלים / הופעות / גלריות וכ"ו שפתוחים לקהל – חפשו קופונים ומודעות בעיתונים זה בכיוון?

רעיונות מקסימים

חלק מהרעיונות קצת קשים לביצוע מאחר ואני גרה בברלין אבל הכיוונים מצויינים. עוד חשבתי לעשות בעצם פתקים לפי מס' הנרות ובכל יום של חנוכה לפתוח אחד. אז בית קפה נוסף לרעיון, חשבתי על אמבטיה עם איזה שמן ארומטי. חשבתי יותר על רעיונות בשלוף שאפשר לעשות כאן ועכשיו. תודה!

אם את רוצה יש לי קובץ של קופונים מוכנים

שהכנתי לבעלי ממש מזמן.. כשאני מסתכלת עליהם עכשיו חלקם מאוד תמימים אבל חלקם יכולים להיות לך רלוונטיים... אם את רוצה תשלחי לי במסר את המייל שלך

למעלה