מתנה לחולה מכוניות

מתנה לחולה מכוניות

היי כולם, לחבר שלי יש יומולדת 20.. הוא חולה מכוניות, באמת.. זה הדבר היחיד שיש לו בראש שנה שעברה ליומולדת עשיתי לו את ה"נהג מירוצים ליום אחד" שהיה נחמד והכל אבל די קצר וסך הכל לא מרשים במיוחד למישהו שמכיר את הנהיגה הזאת השנה אין לי מושג מה לעשות לו, התקציב שלי הוא עד 1000 שקלים, טיול ג'יפים- ילדותי מדי.. טרקטורונים- גם לא ממש בא בחשבון.. למישהו יש רעיון מקורי?:)

KarinDi

New member
חולה הגה

קודם כל תודה על החוו"ד על נהיגת המרוצים, שקלתי לעשות את זה לאחי האהוב ליום ההולדת...עכשיו אשקול שוב. לגבי המתנה: - קודם כל, אני ממש לא מסכימה שטיול ג'יפים זה ילדותי, אבל זה עניין של הרגשה. בעלי ואני נסענו לטיול ג'יפ ביום שישי האחרון והיה פשוט כיף חיים. אין הרבה דברים שמתחרים בזה...לא מדובר על טיול מאורגן, אלא נסיעה זוגית, או עם עוד כמה חברים... - משהו שהוא כן קצת ילדותי, אבל מאוד חוויתי- מכוניות מתנגשות עם כל החברים (מעין מסיבת הפתעה) - טרקטורון מעופף - סט מפנק לרכב: כיסוי הגה, כיסוי מושבים, מתקן לכוסות, כוס תרמית, קישוט למראה, שלט מצחיק... - מכשיר GPS לרכב - מנוי למגזין "אוטו" משהו נשמע לך בכיוון?

../images/Emo13.gif

אל תביני אותי לא נכון.. הנהג מירוצים היה כיף בסך הכל לחבר שלי שעשה את הנהיגה אבל הוא אמר שזה היה קצת קצר, סך הכל פעמיים בערך הוא נהג על האוטו וכל החוויה עצמה הייתה בין שעה לשעתיים.. לא הכי שווה את הכסף.. במיוחד לא למישהו שבאמת אוהב מכוניות. לגבי הטיול ג'יפים- מדריך נוהג או הבנאדם עצמו? מנוי למגזין אוטו כמובן שיש לו.. אולי אני אקנה לו רמקולים איכותיים לאוטו?=/

למעלה