מתנה לחבר

Fully Alive

New member
מתנה לחבר

היי,
לחבר שלי יש יום הולדת בקרוב ואני לא יודעת מה לקנות ולעשות לו ליום ההולדת. אני יודעת שיש את הטאגליינס אבל קיוויתי שתוכלו לעזור לי בכל זאת... הוא בן 27, אגב

תודה.

Fully Alive

New member
אגב,

שכחתי לציין שאני חיילת ולכן התקציב דיי מוגבל לצערי.
בנוסף, אני מחפשת משהו לכיוון משהו שאפשר לקנות לו שיהיה המתנה העיקרית, משהו יפה להכין לו, וכמובן עוגה שאכין לכבודו.

coolgift

New member
רעיונות ליום הולדת של החבר

היי fully alive
(אהבתי את הניק ד"א)
רעיונות לדברים שאפשר להכין ליום הולדת של החבר:
- שביל בלונים (שיוביל למתנה בסוף)
- קופוני אהבה (כמו קופון למסאז', קופון אי-שטיפת כלים וכו')
- יום הולדת סובב עולם (אפשר לשלב את המתנה כחלק מהנושא)
- יום הולדת בנושא סרט או תחביב אהוב
- לא ציינת מה התחביבים של החבר אבל תוכלי להכין לו ערכה לפי תחום עניין שתכלול בתוכה כמה דברים קטנים (למשל אם הוא אוהב טיולי אופניים אז ערכה שתכלול סטיקר לקסדה, בקבוק שתייה מותאם לאופניים, משקפי שמש וכו')

את מוזמנת להיכנס ללינק בחתימה שלי כדי לקבל רעיונות למתנות מקוריות שתוכלי לקנות לו.

מהכרותך עימו

רק את יודעת מה מתאים לטעמו
(עם התחשבות בתקציבך)

פריטי ביגוד, לא חייבים להיות מותגים ויש מבצעי רשת נפלאים (שמחייבים הערכות מראש בגלל זמן משלוח)
יש אופציה לסרוג משהו לבד, למרות החורף ה"עדין" (או להכין כל דבר אחר שכישורייך מאפשרים)
כחיילת יש לך וודאי הנחה למופעי בידור שונים (או הנחות לדברים נוספים)
ואני לגמרי לא שוללת את כל אותם אתרי מתנות שיש בהם רעיונות נחמדים ולא יקרים , גם לרוב מוצג המחיר -
(מבלי לפרסם אף אחד כרגע, בעיני כולם אותו דבר
)

Fully Alive

New member

תודה למגיבים, אבל לצערי אני לא מחפשת איזושהי דרך להגיש לו את המתנה, לזה כבר שאבתי השראה מהרעיונות פה. אני חושבת מה תהיה המתנה עצמה.
הוא אוהב אופנועים, וחוץ מתיקי אוכף לאופנוע (שעולים בערך פי שלוש מהכסף שיש לי) אין לי עוד רעיון למה אפשר לקנות שקשור לאופנוע.
בכלליות, הוא אוהב משחקי מחשב ומוזיקה... אבל מאוד בררן בכ-ל דבר.

למעלה