מתנה לחבר

מתנה לחבר

היי לחבר שלי יש יומולדת! נהייה בן 24 אני צריכה התייעצות לגבי מתנה... אז ככה: לפני כמה זמן הוא אמר לי שהוא היה רוצה לקנות את המילון השלם של אבן שושן - הוא אוהב את הדברים האלה - תמיד כשהוא קורא מאמרים והוא לא מכיר איזו מילה אז יש לו מילון ספיר במחשב והוא בודק, אז כמובן שאבן שושן הרבה יותר מקצועי וזה גם ספר - אבל חשבתי עד כמה הוא ישתמש בזה... מה אתם חושבים? זה אופציה אחת. אגב זה עולה 480 שקל. מה אתם אומרים? (תרחמו, לפני שבועיים פיטרו אותי...:) ) אפשרות שניה, לקנות לו בסכום של בערך 400 שקל כמה ספרים (אפשר בערך 6-7 ספרים) שקשורים נגיד בעסקים (הוא לומד מנהל עסקים) ומתוכם גם אולי שניים לקריאה. אז אלו האפשריות בתחום הספרות - שנראה לי שהוא יותר יתחבר לזה, וזה גם משהו שאדם פחות מפרגן לעצמו. כלומר אם הוא צריך איזה חולצה או מכנסיים אז הוא יקנה כי הוא צריך אבל ספרים הוא לא יקנה סתם... היו עוד אפשריות : מקרר קטן לחדר שלו, מדפסת לייזר למחשב, שולחן קטן למחשב (ב-400 שקל בערך), כסא למחשב אז חשבתי שכל אלה זה דברים כאלה שדיי אפשר להסתדר בלי זה..... (יש לו כבר שולחן וכסא למחשב - רק ישנים מעט) אז מה אתם אומרים???? תודה מראש נ.ב. אם יש עוד רעיונות - אשמח לשמוע..... הוא לומד מנהל עסקים ומת על מחשבים - בכלל, רחב אופקים.... אה, גם שחבתי על סטוק של שוקולדים... (התייחסו גם לזה..:))

מה אני אומרת?

שפשוט תשאלי אותו מה הוא הכי צריך. אז נכון, זה קצת הורס את אפקט ההפתעה אבל הוא ילד גדול. ואין כמו לקבל מה שאתה הכי רוצה/אוהב/זקוק. מזל טוב

עדיף רוצה מאשר צריך כי

אם הוא צריך הוא במילא יקנה. אני חושבת שצריך להביא לאדם משהו שהוא ממש רוצה אבל לא בקלות יפרגן לעצמו.... לא?!

בדיוק

שאלי אותו מה הוא רוצה. בכדי להקל עליו, תציבי בפניו את רשימת האופציות שציינת כאן בפורום. אולי הוא יבחר משהו מתוכם.

TheWizard

New member
אני אוהב להביא מתנות

שלא יקנו לעצמם לעולם !!! אולי רק ערך רגשי, אולי רק אומנותי, אולי גם משהו אישי... אולי אפילו חסרות שימוש - או אם הם חסרות שימוש זה מצויין, הם ישימו בצד ומי פעם, אפילו כמה שנים, יעיפו מבט ויזכרו בי xD (זה האמיטוקון החדש האחרון שלמדתי והכי אהוב עלי בעולם). אני. (shameless theft). (יותר מדי שטויות אפילו בשבילי, ייתכן שזו השעה, ייתכן שסוף סוף זה הגיע).

ציור?!

לא כולם אוהבים שמשרבטים להם קישקוש בלבוש ונותנים להם את זה כאילו היו ילדים מפגרים בני 6.

אני אחזור שוב על תגובתי...

לא כולם אוהבים שמשרבטים להם קישקוש בלבוש ונותנים להם את זה כאילו היו ילדים מפגרים בני 6.

קישקוש בלבוש

מצייר מי שממש אין לו כישרון ואז באמת אין סיבה שיצייר אבל להמון אנשים כן יש כישרון, אולי לא גדול במיוחד אבל כישרון כלשהו כן יש... וחוץ מזה אפשר להיעזר בהמון דברים... אפילו ואני לא מאמינה שאני כותבת את זה , שבלונות.... כל עוד זה לא המתנה העיקרית מאדם שהוא לא צייר או אמן לדעתי ציור זה אחלה דבר.... גם צילום, או פיסול או הדפסה מיוחדת....

elena20

New member
למה את תמיד מעירה לו ועוקצת אותו? את חייבת

להגיב לכל הודעה שלו? אם כל כך מפריע לך התגובות שלו,פשוט תפסיקי לקרוא אותן, זה מה שאני עושה

זה בסדר

הערתי הערה תוקפנית כבדיחה, ולכן העירה לי הערה תוקפנית כנראה כבדיחה. חוש הומור דבר טוב.

למעלה