מתנה לחבר....

רZוש

New member
מתנה לחבר.... ../images/Emo77.gif

מכיוון שלחבר שלי יש יום הולדת בקרוב
, חשבתי על להזמין לו ספר אסטרולוגיה עליו. כאילו, לחברה שלי טלפון של מישהי שעושה מפות אסטרולוגיות, מפרשת וכותבת ספרים או משהו בסגנון. ראיתי ספר שהיא הכינה (כמתנה) ונורא התלהבתי וחשבתי לעשות ספרון כזה לחבר. הבעיה היחידה שהוא בן 21 ואני לא יודעת אם זה מתאים לגילו.
מה אתם אומרים
ואם אפשר, אז אשמח לשמוע הצעות אחרות למתנה.

BloodyRose

New member
זה לא הגיל, זה התרגיל

אם את חושבת שהוא יאהב את זה, אין שום סיבה שעניין הגיל יהווה שיקול. את יכולה גם לציין בברכה שתוסיפי משהו על משקל "בגיל 21 תגיע לירח" מהעתידות של בזוקה (משהו בסגנון "אולי לירח לא הספקת להגיע, אבל בכוכבים כבר נגעת". לצערי לא עולה לי בראש כרגע שום ניסוח הולם לרעיון).

pilpelet4u

New member
זה לא קשור לגיל אלא

לשאלה האם הוא מאמין בדברים האלה... אם כן והוא מאמין באסטרולוגיה ומתעניין בזה אז הוא יאהב את זה אם לא אז לא נראה לי... מקסימום אולי תקני לו מתנה ובנוסף למתנה את הספר ככה שמקסימום הוא לא יתלהב מהספרון לפחות שהוא יהיה מרוצה ממה שקנית לו ואם הוא יאהב את הספרון אז הוא יהיה שמח כיפליים ! בהצלחה

יאא גם אני עשיתי..

גם לחבר שלי יש יום הולדת שבוע הבא ועשיתי לו את הספר אני אישית קיבלתי כזה ליום הולדת זה מתאים לכל גיל מבטיחה לך... דודה שלי עשתה ספר כזה לכל אחד במשפחה וזה מאוד אישי ומעניין אני אישית עשיתי עוד משהו לחבר שלי.... אבל זה תלוי גם כמה זמן את עם החבר וכאלה מה התקציב... ואני בטוחה שיאהב תעשי את זה ובהצלחה מזל טוב!!

למעלה