מתנה לחבר

מתנה לחבר ../images/Emo107.gif

שלום לכולם! אני רוצה לקנות לחבר טוב שלי מתנה ליום הולדת שלו כלב! סופסוף אמא שלו מרשה לו לגדל כלב! והוא ממש רוצה בולדוג אנגלי, אז רציתי לדעת אם מישהו מוסר גורים או משהו... בבקשה זה מאוד חשוב!!!

arthurangel

New member
ברור לך שזו הולכת להיות מתנה יקרה

מאוד? מדברים פה על 1000-5000 ש"ח ואולי לפעמים יותר. ועוד עניין- אתה לא חושב להוא צריך לבחור בעצמו את "המתנה" הזו שתלווה אותו במשך 15-20 שנה הבאות?? רעיון אחר: גם לאחת העמותות, שלם שם את סכום האימוץ על כלב, ושיוציאו לך "תלוש מתנה" שהוא יוכל לבוא ולבחור לו את הכלב שהוא רוצה! לדעתי זה רעיון לא מוצלח להביא למישהו כלב כמתנת הפתעה- ואם הוא לא יתלהב מהכלב הספציפי הזה? אז מה? אולי תלכו למגדל ותבחרו כלב ואתה תקנה אותו? בהצלחה ודרישת מזל-טוב לחבר.

lilithmm

New member
מסכימה איתך../images/Emo70.gif

אין דבר כזה לקנות כלב כמתנה. מדובר בהמון עבודה והשקעה, נפשית וכלכלית. זה בדיוק הסיבה שלא תיקנה למישהו תינוק מבלי לברר איתו אם הוא בכלל מוכן להיות הורה.

זה הרעיון ללכת איתו...

כמובן שזו לא הפתעה ומה שאני בדקתי כבר גור בולדוג אנגלי עולה 1250$ ומן הסתם הייתי הולך איתו! שהוא יבחר והוא די חבר טוב אז אני יודע את הטעם שלו וכלבים משתנים אתם יודעים איך שהם נראים עכשיו זה לא בטוח יהיה המראה שלהם כל החיים! טוב תודה בכל מקרה.... אם בכל זאת מישהו מוסר בבקשה תודיעו לי! תודה!

למעלה