מתנה לחבר + רעיון מגניב שעשיתי שנה שעברה

ToBat

New member
מתנה לחבר + רעיון מגניב שעשיתי שנה שעברה

היי!
האמת שלפני בדיוק שנה נעזרתי בכם לגבי מתנה לחבר שלי, בסופו של דבר עשיתי משהו ממש מגניב ושכחתי לחזור לספר
הזמנתי דרך אלי אקספקרס מקרן שמתחבר למצת של רכב, לקחתי את חבר שלי ליער בן שמן, עשיתי לו ארוחת המבורגר עם גזייה שהבאתי, הכנתי פופקורן אמיתי ובין שני עצים תליתי סדין לבן ועשיתי הקרנת סרט, שני כיסאות ים ושמיכה. היה פשוט כיף והוא התלהב בטירוף
(מה שכן, תכנון מראש היה עוזר! המקרן הגיע יום לפני היומולדת ובבדיקה בבית הוא התחיל להעלות עשן
למזלי הצלחתנו {אבא שלי} לתקן את זה)

ועכשיו, אשמח שוב לעזרה ליום ההולדת הקרב מאוד של הבחור (23), אנחנו קרוב לשנתיים יחד.
אני חושבת לעשות סוג של ערכה, לא החלטתי עם איזה נושא ולדעתי היה כאן שרשור של ערכות רק לא מצאתי אותו.
אחת מהמתנות בערכה צריך להיות שיעור תופים מתנה שאני קונה לו.
אשמח לרעיונות
תודה!

mb196

New member
מה עם ערכת "חמשת החושים"?

חוש השמיעה - שיעור תופים מתנה
חוש הטעם - שובר לארוחה זוגית במסעדה שאתם אוהבים / ארוחה רומנטית שאת מבשלת לו / קופסה עם פרלינים טעימים
חוש המישוש - שמן למסאז'
חוש הריח- בושם
חוש הראיה - דיסק און קי עם מצגת תמונות שלכם שתכיני / לוח שעם עם אוסף תמונות שלכם / סרט DVD רומנטי שתצפו בו ביחד ...
או אולי ערכת קופונים? כלומר להדפיס כל מיני קופונים אותם יוכל לנצל לאורך הזמן, שאחד מהם יכול להיות שיעור התופים, קופון למסאז' רומנטי, קופון לטיול ספונטני, קופון לערב סרט ועוד כל מיני...
&nbsp

למעלה