מתנה לחבר בן 21

maria121233

New member
מתנה לחבר בן 21

אני מחפשת מתנה לחבר שיחגוג 21,
אני רוצה להכין לו מתנה מושקעת .. עם שוקולדים וכאלה.
יש למישהו רעיון ?

coolgift

New member
חמשת החושים

שוקולדים ומתוקים יכולים להתאים כמתנה לחוש הטעם, תהפכי את זה ליום הולדת סביב חמשת החושים.
לחוש המישוש- תפנקי אותו במסאג'
לחוש השמיעה - תכיני לו דיסק עם שירים שהוא אוהב / קחי אותו להופעה של להקה אהובה.
לחוש הראייה - תוכלי להכין לו תמונה ממוסגרת של שניכם ותכתבי לו הקדשה מיוחדת על המסגרת.
לחוש הריח - אפשר לקנות בושם או פולי קפה במשקל (אם הוא אוהב קפה).

מה את אומרת על הרעיון? אפשר לנסות לחשוב איך אפשר לפתח את זה עוד.

ashly1997

New member
רעיונות ליום הולדת 21 לחבר

הרעיון של coolgift יכול להיות מתאים לך ומקסים, אם אהבת את הכיוון אז אפשר בהחלט לפתח אותו - חמשת החושים יכול להתבטא במתנות וכן בערב/ יום סגנון חמשת החושים.. אם זה מעניין אותך ואהבת את הכיוון נשמח לעזור לך לחשוב על רעיונות נוספים

כמה זמן אתם יחד? מה התקציב? או אולי הסגנון?
שוקולדים יכולים להיות חלק מכל מתנה/ ערכה וגם סתם ככה על הבוקר ביום הולדת.. בערכת תכונות שוקולדים יהוו תכונה של "מתוק" , בערכת ברכות את האיחול "חיים מתוקים" ועוד ועוד..

אם את לא בכיוון של ערכות, אפשר ללכת על מתנה כמו בושם /בגד/ משהו שהוא ממש רוצה ופשוט לצרף הרבה שוקולדים

והכי חשוב לא לשכוח ברכה מושקעת, מה-

Artishow

New member
יש לי כמה שפגשתי שקשורים לשוקולד .. מקסימים .

אפשרות אחת:
להכין לו ברכה על דף ענק שבמקום מילים לשלב שוקולדים / ממתקים ( ממש להדביק את הממתק במקום מילה)

למשל:

שהחיים יעברו לך ב(להדביק כיף כייף )
שיהיו ידיך עסוקות ומלאות בכל זמן ושמפעם לפעם תיקח לך (להדביק פסק זמן) גם להנות ..
ושברגעים שיהיה קצת (להדביק שוקולד מריר) .. תמיד תזכור שאחר-כך מגיע גם המתוק ( להוסיף ממתק / שוקולד מתוק )
ועוד ועוד.. לשלב בברכה ממתקים עם משמעות שגם אפשר לאכול..
ובסוף אפשר לסיים ב-אוהבת מכל ה (להדביק שוקולד בצורת לב)

יוצאת ממש ברכה מתוקה :)

ועוד אפשרות: לקחת כלי / אריזת קרטון פשוטה שתהיה מעין קערה/קופסה פתוחה, להדביק מסביב על כל הצד החיצוני אצבעות שוקולד עומדות כך שייראו כאילו הן הדופן של הקופסה , ובפנים להעמיס מלא מתוקים: סוכריות גומי,שוקולדים וכו', וגם לשלב זרי ממתקים- מקלות העץ שעליהם יש נעוצות סוכריות גומי ומרשמלו- יש הרבה תמונות לדוג' ,בחיפוש בגוגל)

ashly1997

New member
Artishow ברוכה הבאה לפורום

מקווים לראות אותך כאן לעיתים קרובות יותר, רעיונות מקסימים !

למעלה