מתנה לחברה

• פותח הנושא ruzli
  • פורסם בתאריך

ruzli

New member
מתנה לחברה

שלום, חשבתי לעשות מתנה לחברה שלי ליומולדת, לפי תכונות אופי... שלכל תכונה תהיה מתנה מתאימה.. הבעיה זה שאני לא כ"כ מוצאת מתנות שמתאימות לתכונות שמאפיינות אותה.. התכונות הן: חכמה, אמיתית, עקשנית, נאמנה, חברותית אם יש למישהו רעיונות למתנות מתאימות.. אני אשמח לשמוע.. תודה =)

didi0101

New member
אהבתי את הרעיון

חשבתי על עוד תכונות שאני בטוחה שיש בחברה שלך ואולי גם תאהבי, אבל בנוסף את יכולה לתת לה פריטים ועל כל פריט להסביר למה בחרת לתת לה אותו.. למשל ספר בדיחות נחמד כי היא מצחיקה, תמונה של שתיכן ביחד- שתמיד תוכל להיזכר ואף פעם לא לשכוח או אפילו מפתח יפה שהיא הצליחה להכנס לך ללב .. כל מיני כאלה חח :) בהצלחה שיהיה, ויום אהבה שמח
!

KarinDi

New member
רעיונות מקסים!

כמה נסיונות: חכמה: משחק חשיבה, תשבץ על החברות שלכן, קוביה הונגרית אמיתית: הולוגרמה, מראה... עקשנית: מדבקות/בובה של דונקי החמור מ"שרק" זו הייתה האסוציאציה הראשונה שלי...כי אומרים "עקשן כמו פרד" אבל איפה תמצאי משהו חמוד עם פרד?! אם לא תקני לה משחק חשיבה אפשר לקנות תחת "עקשנית" משחק כזה של שתי טבעות מתכת שצריך להפריד ביניהן נאמנה: בובה של כלב :) סתם...אולי הסרט "הנסיכה הקסומה"? הוא מדבר על נאמנות וגם זה סרט נפלא... חברותית: אלבום, ספר טלפונים, ספרון ברכות שתאספי מכל החברים, מסיבת הפתעה, תמונה במסגרת עם מלא חברים... נשמח לשמוע מה עוד עשית!

למעלה